Saeros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 E ability'siyle kaç düşmanın kabusu oldum sayısını unuttum loool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 sonaya ofansif degil demedimki zaten o nereden çıktı. Digerleri jungle, mid hatta solo top ta yapabilen, skilleri ve dmgları olan herolar. Sona ve taric bunlara göre biraz daha pasifler dedim. Ben mesela Karma ne yapar hiç anlamadım. Oynayan da görmedim. Balonuyla güzel ks yapılır sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Deathblade said: Karşıma teemo supp gelsin, ekmek arasına koyar yerim oyun boyunca. Başta 3 dk cs az kas, harrasslanma sonrası ilk gang ile birlikte gg. celinc akseptit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 karmayla anca oyun trollersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 samaella said: Ben mesela Karma ne yapar hiç anlamadım. Oynayan da görmedim. Balonuyla güzel ks yapılır sanırım :D Riot tarafından denildiğine göre Karma melee carry heroları desteklemek için yapılmış. Ama metada melee carry kullanılmadığı için işlevsiz kaldı. Yeni sezonda ad casterları öne çıkaracaklarını söylemişler. Alt lanede talon + karma ikilisi gayet agresif olabilir, eğer uygun itemlar verilirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 http://elohell.net/chill/177587/ Şunu koyayım, tartışmalar bitsin ssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 inanin bende cok agresifim. öyle oynuyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 deadwoll said: http://elohell.net/chill/177587/ Geride kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ben de çok agresifim klavye başında küfürler havada uçuşuyor valla mid mid diye tutturup farm yapmaktan aciz olan, ss vermeyip bot lane'in canına okuyan, üstüne düşman midi ganke gidince hiç bir şey olmamış gibi lane'inde takılan midlere top gidip hem lane'i kaybeden, ward denilen şeyden bihaber gank yiyip tüy dikince jungler'ı suçlayan toplara lvl 6 olana kadar jungle'ından çıkmayan, nereyi wardlaması gerektiğini bilmeyen, oracle denen nesneden bihaber, smite işini beceremeyen, jungle timerla alakası olmayan junglerlara support'unun güzel pozisyonda yakaladığı adama bir kurşun atmaya tenezzül etmeyen, last-hit yapamayan, yapmayan, sürekli lane pushlayıp farmlaması gereken sürede gereksiz yere rakiple münakaşaya giren, fb alıcam diye kule altına girip aptal aptal ölen, bot lane birbirine girdiğinde ad carrye değil supporta dalan, vision yokken ve supportu yanında değilken keklik gibi ortalıkta gezinen ad carrylere haritada wardlanması gereken yerler wardlı mı diye bakmayı akıl edemeyen, alması gereken belli supp itemları almayan, adcsi oom iken rakip minionları deny etmeyi bilmeyen, özellikle early gamede zayıf olan adc ile lane e gidip gereğinden fazla ofansif oynayıp ölen, sonra carrysini suçlayan, ss vermeyen, killeri bilerek alan supportlara karşı takım toplanıp bir lane i pushluyor iken jungle'da gezen, pinglere dikkat vermeyen herhangi takım üyesine (split push bd vs. yapanları hariç tutuyorum) bol bol küfür ediyorum. çok agresifim. ha küfürleri yazmıyorum tabii ağzımla ediyorum, ragekid olup satır satır susmak bilmeyen gerzeklere de küfrediyorum, o duymuyor ama gidiyordur bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 küfür yok bende oynayis tarzi olarak agresif. yoksa seker gibi adamimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 yanlış oynuyorsun o zaman. şöför koltuğuna geçtiğinde nasıl küfretmen gerekiyorsa bunda da edeceksin. yoksa rahat oynayamazsın. küfür vs şaka bi yana uzun zamandır gözüme çarpan genel hataları bi güzel yazmışım, yeni oyunculara mini rehber gibi olmuş. jungler'ın kill'i lane'e bırakması gerektiğini de yazmayı unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 DoruK said: support'unun güzel pozisyonda yakaladığı adama bir kurşun atmaya tenezzül etmeyen, last-hit yapamayan, yapmayan, sürekli lane pushlayıp farmlaması gereken sürede gereksiz yere rakiple münakaşaya giren, fb alıcam diye kule altına girip aptal aptal ölen, bot lane birbirine girdiğinde ad carrye değil supporta dalan, vision yokken ve supportu yanında değilken keklik gibi ortalıkta gezinen ad carrylere Ben de bunlara ağır sövüyorum. Support oynamayı seviyorum hayvan gibi ama bu tip adamlar yüzünden LoL'e girmiyorum 3 haftadır neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 gel bizim takıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Bana da sövmeyin sonra sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 s3 için pati ranked takımı kuralım ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Internet yavaş ayağına yaptığım botlara karşı oyunlardan 17k ip birikti. Yılbaşına kadarda yastık altında tutucam. Bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ben de yapcak bişey bulamayıp 40k biriktirmiştim, geçen fantazi olsun diye rune falan aldım, 10küsür kaldı şimdi. onlarla da yeni hero falan alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Abi nasıl biriktiriyonuz o kadar ya QQ Ben geçen 6300 biriktirdim, Rengar aldım çocuklar gibi sevindim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 aynen ben de hiç biriktiremiyorum 3500 olsa gidip 3100 lük hero alıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Lanet olası fedareller hero çıkartmıyor. Alamıyorum resmen. Tam rengar alıcaktım, ağzını burnunu kırdılar. 3 nerf yedi, 3.nerf critical vurdu zaten. Khazix çıkarttılar, jungle desen yavaş, top solo desen kırılgan bir kelebek. Elise çıkarttılar, base statdan mıdır nedendir, yerlerde sürünüyor, şu anki metada resmen yerini bulamadı kimse. Jungle olması daha bir avantaj bence ama çok yavaş. Syndra, gelen bufflarla adam olmaya başladı, ama hala bu aralar bir orianna mid gerçeği varken seçilmez. Zyra, nerf koydular mid'de aktığı zamanlar. Millet support'a çekti yeniden akmaya başladı, bir daha ağzını burnunu kıracaklar, belkide çoktan kırmışlardır bilemedim. Son çıkanlardan bir ahri var beğendiğim almak istediğim o kadar. Nerede eski lee sin ve gibimsi zevkli herolar... tldr: Heroları ilk başta almak yerine biraz bekleyip, geleceğini kestirip almak gibi bir huyum var. Elde kaldı o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 deadwoll said: Bana da sövmeyin sonra sdfsdgkimseye sövmeyiz biz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 eliseyi aldım oynayamadım, oynayan da görmedim.Aynı şekilde şu topçu kız da bir garip hero. darius, jayce draven iyi tuttu son herolardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Elise tirt, zyra uyi bir de son herolardan , ama ben hala brand 'la oynarken zevk aliyorum, spell kombinasyinlari eglenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 http://i.imgur.com/u90ie.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 and i was like "yooo, what the fuuuuck." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar