deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Hastayım ölücem dedim, bana inanmadınız. Bak ne oldu şimdi? AHAHAHAHAHAHAH abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 gerçek mi bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Gerçek official olarak hazırlıyorlar.Aslında kalite olarak da fena degil ugrasılmıs belli.Yorick e inanmıslar mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Annie orjinalinden daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 beyler aram kuruyorum gelin id: frondie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 zyramıdır nedir şu yeni hero çok iyi ya aheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Shaco nasıl bir karakterdir ya kağıt gibi hadi onu anlarımda burst damage yok ne item gitmek lazım ? kutular desen ap gitmedikce damage vurmuyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 sheen infiniti tiriniti bloodthrst ad gidecek ap zaten gitme at çöpe shacoda sürekli gank önemli gerçi shaco lu oyunlarda kırılgan karakterler olması önemli ki kill alablilesin ama artık herkes helt helt babam helt olduu için zor shaco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 AHHAHAAH çok küfrettiğim için warning almışım. Neyse artık, daha az küfreden bi adam olma yolunda ilk adımımı atmama vesile olur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Bloodless said: Shaco nasıl bir karakterdir ya kağıt gibi hadi onu anlarımda burst damage yok ne item gitmek lazım ? kutular desen ap gitmedikce damage vurmuyor zaten Vaktin varsa şunu okuyabilirsin http://www.solomid.net/guides.php?g=2954 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Kojiroh said: AHHAHAAH çok küfrettiğim için warning almışım. Neyse artık, daha az küfreden bi adam olma yolunda ilk adımımı atmama vesile olur sdf LoL'de ben 1 seneyi geçti 10 oyundan 8'inde küfrediyorum, 2'sinde quitliyorum, bunları yapmayan playerlara verilen tüm rewardlar geldi + ban falan yok sdfhgj Gönül rahatlığıyla sövebilirsiniz mallara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 abooo o E tutarsa lahana ne biçim vuruyor öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 diana the drow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Abi bi de haksız yere küfrediyo olsam amenna. Tamam noob junglerım ama adam mid lane'de, alt çalıya doğru geliyorum ganklemeye, işaret ediyorum, gankleyeceğim adam ortayı ward'lamış, herif bana doğru gelip direk dalıyo, bizimkisi kendi tower'ının önüne geçip creep bekliyo. Aynı olayı 2 defa daha yaptı. Ben şimdi bu adama küfretmiyim de napim sdfsd Ama neyse du bakalım belki sakin davranarak daha başarılı olabilirim insanları ikna etmede, bi de öyle denicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 KenshinHimura said: diana the friendly drow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Gange gidip ganglenmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 şu attempting 2 reconnect baydı baya abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 chatten mi bahsediyosun :/ downsa down. esas şu circuit başladığından beri serverlar rezil. ashe kapşıyo, önündekiler stun yiyo diyorum noluyo.. 2 saniye sonra ashe arrowu atıyor, milletin içinden geçiyor felan hadi bu anlaşılır ço kters olaylar ouyo. bush a giriyosun 2 saniye sonra adam görünüyor :/ öyle garip bi delay/loss bişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 chat değil oyun içi bağlantım kopmuyor sağlam baya hatta bu aralar 30ms falan alıyorum combat ortası attempt veriyor oyle 5dakka kaldı leave game dedim yeniden gireyim bari diye direk oyundan atmış bide beni giremedim geri penalty geldi fddsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Bende 19ms falan var genelde ama arada sırada önümden kaçan unitler yok oluyor vs. yeni çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 bikaç gün aradan sonra bugün ilk kez girdim ve arada bir lag oluyordu bende de çok kıl bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 lag falan var ama teemo ile 27/2/16 patlattım dün güzel oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Krology said: All random all mid organize edenler varsa nickimi bırakıyım şöyle belki invaytlıyan olur bi ara. Nick : 4LAntiRacist Not: (Nickin garipliğine aldırmayın 8-) ) 4LNazi Ahahaha abi ne gülmüştük senin nick değişince. NikYok ben, hatırlarsın belki nazilli.:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Promenader said: Krology said: All random all mid organize edenler varsa nickimi bırakıyım şöyle belki invaytlıyan olur bi ara. Nick : 4LAntiRacist Not: (Nickin garipliğine aldırmayın 8-) ) 4LNazi Ahahaha abi ne gülmüştük senin nick değişince. NikYok ben, hatırlarsın belki nazilli.:)-D ühühühühühüüh, o değilde şaşırdım patiden tanıdık olmasına : o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 keldron said: Ahahah yorick in şaka nedir ya :) http://www.youtube.com/watch?v=PXY36W5iXbA&feature=plcp :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar