Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

GERGE

Öne çıkan mesajlar

barbu said:

courrier fix erişilememkten çok taşımayı kolaylaştırdığı için fixlendi. üstünde 10+ tane taşıyınca direk 1 shot alınacak kıvama geliyorsun. speed burst ile stackleyip stackleyip taşımacılık yapar.

stash e koyana kadar öldürme şansın var en azından.

seninn mantıkla o zaman kırmalarını da engellemeleri lazım.

dazzle ankhliyor + macro yapmis kut diye atiyor 10 ar 20 ser
Sosyal ağlarda paylaş

dün gece dilimde tüy bitti barbu anlamadı. o adam şekerleri stash'e koymak için bi de stashi görebilmek için yalandan iron branch falan alıyor. bunun intended olabileceğini düşünmek gayet saçma. oyunun sonunda roshana dps bile kalmadı candy atmamaktan kovalara diyorum, yetersizsin diyor.

can no longer be dropped artık. fixed. bye.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bugün meepo oynadım ve cidden zor heroymuş.doğru şekilde mi oynadım emin değilim.ulti açılana kadar normal lane de kastım ulti açılınca biraz ormandan biraz lane den beslendim.ultisini 2 yapınca ana meepoyu lane e diğerlerini ormana yolladım.

ilk vlad sonra sange and yasha sonra da assault çıktım.sange and yasha doğru mu emin değilim meeponun damage ı çok az(4 ünün birden gezmediğini farzediyorum) ama aynı zamanda squishy karşıda silence var w yi kullanamam diye hem attack hem hp lazımdı onu aldım

hiçbir zaman tüm meepoları toplayıp gezmedim.itemsız olana dalıyorlar ki zaten 3/4 şansları var.direkt ölmekten korkuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

meepo hemen kasan ve ultisi yuzunden hemen yardırmaya baslayan bir hero. birlikte dolastıracaksın. meka+vlad sonradan da aganim, assault filan kasarsın. hani zaten ölene kadar baya sorun çıkartırsın karşı takıma. sen ölsen bile seninkiler alır geri kalanları.

tek meepo ile girme savaşlara kastıktan sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence newbie herosu carry olmamalı, dediklerin doğru tabi sonuçta diğer oyuncularda onun seviyesinde olur muhtemelen. Ondan carry support pek farketmez gibi..

Ama newbie herosu diyince aklıma vengeful spirit geliyo direk, ilk başladığım herolardan. Support olduğu için cs alman gerekmez, hatta almamalısın, arada bir ward almayı öğrenirsin onu yaparsın. Stunı var güzel tek target. Aurası sayesinde combatlarda bulunsan yetiyor genelde, biraz ölmezsin faydan olur yani takıma kimse de kalkıp noob venge demez.

Aynı şekilde axe da newbie dostu bence, dagger magger işleri biraz zorlaştırıyor ama genelde kombata sürüklesen heroyu zaten sana vurduklarında damage veren bir hero. Bir iki kalıp itemi var onları kastıktan sonra yine kimse seni noob falan diye azarlayamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...