desislaf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 oyun sonundaki itemlar neye gore dusuyor bilen var mi?
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 rastgele düşüyor.haftalık sınır filan da yok şu an. 3 oyun oynadım yamadan sonra ilk oyunumda sven için başlık düştü diğerlerinde hibişi.bide crate #2 var ama o nası geldi bilmiyorum. trade çılgınlığı başlayacak mı acaba. steam inventory sinde dota 2 yeri var.oyun içine inventory space sadece 2 sayfaydı yalnız dikkatimi çekti.eşya sayısı düşünülürse çok az , onu arttırmak için de bişiler satarlar gibi.
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 dota 2 beta'yı nerden indiriyoruz ya?
desislaf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 banada ilk oyunumda, omni icin tunic ve chest #2 dustu. chest i acmak icinde 2.5 dolarlik bi key gerekiyormus..
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 steam://takesurvey/1/ Buna tikliyorsunuz ve bekliyorsunuz. Kayniak: http://www.dota2.com/survey/experience/?l=english
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 anketi doldurdum zaten. bu keyleri nerede deniyorsunuz?
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 bottle in animasyonu hiç gözükmüyor ya iciyor adam ne ses ne seda
S-H Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 öyle farkedilmeyecek kadar silik değil bence zaten genel olarak öyle abartı animasyonlar yok.
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 dekoratif eşya falan eklemişler de herolara pek bakan yok ki oyunda fark etmiyosun bile itemları. f2p olması kötü çünkü weplanın apaçi ahalisi akacak oyuna çıktığında
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 abi hiç farketmiyorki, hon paralıykende çernobilli apaciler gene vardı.varsın veplada gelsin. kesinlikle stack oyunu bu. en az 4 kişi dilseniz furion alıp singleplay jungle-push fln takılıcaksınız.
hexadecimal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Daesu said: abi hiç farketmiyorki, hon paralıykende çernobilli apaciler gene vardı.varsın veplada gelsin. kesinlikle stack oyunu bu. en az 4 kişi dilseniz furion alıp singleplay jungle-push fln takılıcaksınız. ahahhahahahah
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 ya ama o kadar noob oluyo ki wepladayım yine bi gün tb gitmiş dd bulmuş level 2 herkes, adam öyle bi gazla geliyo ki üstüme. ben de ortada kule dibindeyim, kule mule dinlemedi daldı bana 3 taşta öldü. var böyle insan dışı varlıklar
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ahaha geçen base'e kadar koşup yatan lich'e tokat niteliğinde #1 http://www.youtube.com/watch?v=nISQHVSNrgQ
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 abi weplacılar gelse keske ya ruslardan iyiydi abi weplacılar en azından dilinden anlıyodum
Beyt Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Son clipte çok güldüm ehah http://www.youtube.com/watch?v=B-acJBs-mzQ&feature=g-all-u
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 online stream gelmiş spec moda ımba lan VALVe <3
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 - Added Chaos Knight, Phantom Assassin, and Gyrocopter! ama Note: This update won't be pushed to the main Dota 2 client until the Wild Cards qualifiers are done. We expect this to be on Monday. To distract you from this fact, here are three heroes!
S-H Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 phantom assasin mortred oluyor dimi ?
S-H Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 heh iyi her oyun direk picklenir,nooblar bayılıyor mortrede
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Bende geldimi diye hemen baktım ama mort. yok. Shadow demon'la,outworld destroyer nedir ya . Shadow demon'u hiç çözemedim 1. büyüyü basıp duruyorum sadece
Öne çıkan mesajlar