Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rastgele düşüyor.haftalık sınır filan da yok şu an. 3 oyun oynadım yamadan sonra ilk oyunumda sven için başlık düştü diğerlerinde hibişi.bide crate #2 var ama o nası geldi bilmiyorum.

trade çılgınlığı başlayacak mı acaba. steam inventory sinde dota 2 yeri var.oyun içine inventory space sadece 2 sayfaydı yalnız dikkatimi çekti.eşya sayısı düşünülürse çok az , onu arttırmak için de bişiler satarlar gibi.
Mesaj tarihi:
dekoratif eşya falan eklemişler de herolara pek bakan yok ki oyunda fark etmiyosun bile itemları. f2p olması kötü çünkü weplanın apaçi ahalisi akacak oyuna çıktığında
Mesaj tarihi:
abi hiç farketmiyorki, hon paralıykende çernobilli apaciler gene vardı.varsın veplada gelsin.
kesinlikle stack oyunu bu. en az 4 kişi dilseniz furion alıp singleplay jungle-push fln takılıcaksınız.
Mesaj tarihi:
Daesu said:

abi hiç farketmiyorki, hon paralıykende çernobilli apaciler gene vardı.varsın veplada gelsin.
kesinlikle stack oyunu bu. en az 4 kişi dilseniz furion alıp singleplay jungle-push fln takılıcaksınız.

ahahhahahahah
Mesaj tarihi:
ya ama o kadar noob oluyo ki wepladayım yine bi gün tb gitmiş dd bulmuş level 2 herkes, adam öyle bi gazla geliyo ki üstüme. ben de ortada kule dibindeyim, kule mule dinlemedi daldı bana 3 taşta öldü. var böyle insan dışı varlıklar
Mesaj tarihi:
- Added Chaos Knight, Phantom Assassin, and Gyrocopter!

ama

Note: This update won't be pushed to the main Dota 2 client until the Wild Cards qualifiers are done. We expect this to be on Monday. To distract you from this fact, here are three heroes!
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...