desislaf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 oyun sonundaki itemlar neye gore dusuyor bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 rastgele düşüyor.haftalık sınır filan da yok şu an. 3 oyun oynadım yamadan sonra ilk oyunumda sven için başlık düştü diğerlerinde hibişi.bide crate #2 var ama o nası geldi bilmiyorum. trade çılgınlığı başlayacak mı acaba. steam inventory sinde dota 2 yeri var.oyun içine inventory space sadece 2 sayfaydı yalnız dikkatimi çekti.eşya sayısı düşünülürse çok az , onu arttırmak için de bişiler satarlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 dota 2 beta'yı nerden indiriyoruz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 banada ilk oyunumda, omni icin tunic ve chest #2 dustu. chest i acmak icinde 2.5 dolarlik bi key gerekiyormus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 steam://takesurvey/1/ Buna tikliyorsunuz ve bekliyorsunuz. Kayniak: http://www.dota2.com/survey/experience/?l=english Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 anketi doldurdum zaten. bu keyleri nerede deniyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 bottle in animasyonu hiç gözükmüyor ya iciyor adam ne ses ne seda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 öyle farkedilmeyecek kadar silik değil bence zaten genel olarak öyle abartı animasyonlar yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 dekoratif eşya falan eklemişler de herolara pek bakan yok ki oyunda fark etmiyosun bile itemları. f2p olması kötü çünkü weplanın apaçi ahalisi akacak oyuna çıktığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 abi hiç farketmiyorki, hon paralıykende çernobilli apaciler gene vardı.varsın veplada gelsin. kesinlikle stack oyunu bu. en az 4 kişi dilseniz furion alıp singleplay jungle-push fln takılıcaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 apacisiz oyunun tadi yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexadecimal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Daesu said: abi hiç farketmiyorki, hon paralıykende çernobilli apaciler gene vardı.varsın veplada gelsin. kesinlikle stack oyunu bu. en az 4 kişi dilseniz furion alıp singleplay jungle-push fln takılıcaksınız. ahahhahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 ya ama o kadar noob oluyo ki wepladayım yine bi gün tb gitmiş dd bulmuş level 2 herkes, adam öyle bi gazla geliyo ki üstüme. ben de ortada kule dibindeyim, kule mule dinlemedi daldı bana 3 taşta öldü. var böyle insan dışı varlıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 ya key istiyorum artık arkadaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ahaha geçen base'e kadar koşup yatan lich'e tokat niteliğinde #1 http://www.youtube.com/watch?v=nISQHVSNrgQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 abi weplacılar gelse keske ya ruslardan iyiydi abi weplacılar en azından dilinden anlıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Son clipte çok güldüm ehah http://www.youtube.com/watch?v=B-acJBs-mzQ&feature=g-all-u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 online stream gelmiş spec moda ımba lan VALVe <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 yuh be. valve bu isi biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 - Added Chaos Knight, Phantom Assassin, and Gyrocopter! ama Note: This update won't be pushed to the main Dota 2 client until the Wild Cards qualifiers are done. We expect this to be on Monday. To distract you from this fact, here are three heroes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 phantom assasin mortred oluyor dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 evet (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 heh iyi her oyun direk picklenir,nooblar bayılıyor mortrede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Bende geldimi diye hemen baktım ama mort. yok. Shadow demon'la,outworld destroyer nedir ya . Shadow demon'u hiç çözemedim 1. büyüyü basıp duruyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar