Phyx Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 orcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 _Rave said: Sayıca üstün olan taraf kazanıcak diye bi olay yok maksadında malazgirt dedim zaten.Bianda katakulliye giden çok ordu var savaşlarda. anladim. peki "isgalci" taraf hangisiydi. onceden isgal eden lanist lavuklari mi yoksa stannis mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 escape said: stannis 5 kati orduyla geldi diye biliyorum ben :) sonradan eklenen lanistleri saymiyorum cunku savas yonu belli.. kitap eklemeli yasak - gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 hayırr...31 mart...çok önemli, lütfenn=)vakayı hayriye... küheylan said: 1 nisan değil mi başlangıç tarihi. ne kasıyonuz lan bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 escape said: _Rave said: Sayıca üstün olan taraf kazanıcak diye bi olay yok maksadında malazgirt dedim zaten.Bianda katakulliye giden çok ordu var savaşlarda. anladim. peki "isgalci" taraf hangisiydi. onceden isgal eden lanist lavuklari mi yoksa stannis mi? İşgalci taraf Stannis ekibi tabide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 ya benim cok zoruma gitti acikcasi stannisin yenilmesi... gercek ve harbi bi savasci + ve harbi bikral olabilirdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Adam değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Savaşçı falanda değil abi Stannis üzme kendini(ahahah dizi fail) George Martin özellikle belirtiyo Stannis kardeşi Robert gibi düşmanla göğüs göğse savaşan bi adam değildi diye.Nitekim savaşı çok gerilerden takip ediyo.Hiç öle bi atraksiyonu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 nasil abi dizide patir kutur ilk karaya cikan o en onde... merdivenden ilk cikan o ?! dizinin yalancisiyim sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Abi mantıken sence kral olucak adam elinde kılıçla kalkansız ''haydi aslanlar!'' diye en önden surlara koşarmı? İlk yediği okta yatsa herif geberse ''adam öldü beyler. dağılın..'' der ordu zaten sdfs Güzel gaz veriyo gerçi izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 vay pustlar.. izlemiyom daha gidip epsilondan aliyim seriyi .p.d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 E al tabi moruk kitabı.Ama güzel dizi millet ne derse desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Spoiler son 3 sayfa gerge uyuma asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Abi stannisin yenilmesi hic mantiksiz diil kusatmayi arkadan saldirarak kirabilirsin gayet. Stannis orda hazirliklida diil bole biseye.Kitaba hic deginmessek wildfire yuzunden gemiler yaklasamiyo sehre baya uzaktan cikartma yapip almya calisiyor ki buda cok riskli bi hareket sadece sayica asiri ustun oldugunu dusundugu icin bole bi sey yapiyor.tywin aliyo o yuzden cok rahat bi sekilde. Komutan dediin zaten arkadan savasin gidisatini izler.Ne o surra kosmalar dizide saglam gaz oluyo bitek o kadar asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Stannis lannister'lerden üstün sayıca ama tyrell'i beklemiyordu. onlar sayıca daha üstün stannis'ten. tyrell gelince iş değişti yoksa stannis yeniyordu. ayrıca renly'nin zırhını giyiyor birisi ve bazı stannis güçleri dumura uğruyor acaba ölmedi mi diye. yani psikolojik etkenler fln da vardı. yanlış hatırlamıyorsam böyle bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Suç dizinin, iyi aktaramadı kuşatmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Renly Stannis'ten daha da kraldı lan, Stannis ne. Sadece fırsattan yararlanmaya çalışan bi adam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 kitabını okumadan dizinin savası cok kotu aktardıgını anlayabilmek lazım. butceye gore savas cekince 15v15 savasmıs gibi gosterip 3 atlıya is bitmis gibi gozuktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Kojiroh said: Renly Stannis'ten daha da kraldı lan, Stannis ne. Sadece fırsattan yararlanmaya çalışan bi adam işte. Stannis net bi şekilde rightful king. Gral olmak hakkı direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 stannis frodo'dan yüzüğü almaya çalıştığı an benim gözümden düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 df said: Stannis lannister'lerden üstün sayıca ama tyrell'i beklemiyordu. onlar sayıca daha üstün stannis'ten. tyrell gelince iş değişti yoksa stannis yeniyordu. ayrıca renly'nin zırhını giyiyor birisi ve bazı stannis güçleri dumura uğruyor acaba ölmedi mi diye. yani psikolojik etkenler fln da vardı. yanlış hatırlamıyorsam böyle bir şeyler. this. savaşın yönü ve başlama taraflarına bakacak olursak eğer zaten stannis yeniyordu ben onu demeye çalışıyorum. hatta cüce durdu baktı etrafına arkadan saldırdığında "bittik biz beyler biz bittik(emre belozoglu)" gibi bir bakışı vardı, sonra babası falan geldi işte "ne vuruyonuz lan aileme" diye dfs ama o renly zırhı giymiş lavuk katakullesine hiç dikkat etmedim. sanırım kitaptan şey yaptın bunu.. :) 2dir şu spoiler yetoluğunu yapıyorum, hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Spoiler abi. Kitap yasak abi. Aksi halde abi: http://i.imgur.com/zSMZ0hB.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 tamam 2 3 yerde kullanmayı unutmuşuz napalım.. zaten düzelticektim ben aklıma gelmişti güncelleme süresi dolmuş... ne bağırıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 noldu lan ben post atmayınca kendiniz mi kanaat getirdiniz dizinin bok gibi olduğuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Rukin said: Abi stannisin yenilmesi hic mantiksiz diil kusatmayi arkadan saldirarak kirabilirsin gayet. Stannis orda hazirliklida diil bole biseye.Kitaba hic deginmessek wildfire yuzunden gemiler yaklasamiyo sehre baya uzaktan cikartma yapip almya calisiyor ki buda cok riskli bi hareket sadece sayica asiri ustun oldugunu dusundugu icin bole bi sey yapiyor.tywin aliyo o yuzden cok rahat bi sekilde. Komutan dediin zaten arkadan savasin gidisatini izler.Ne o surra kosmalar dizide saglam gaz oluyo bitek o kadar asdfg yanlız filmde stannisin savaş alanına battal gazi gibi miğfersiz kalkansız koşması baya saçmaydı haha insan bari bi bim poşeti geçirir lan kafasına hiç yoktan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar