Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Kitaplardan spoiler yasak!) - HBO

GERGE

Öne çıkan mesajlar

escape said:

_Rave said:

Sayıca üstün olan taraf kazanıcak diye bi olay yok maksadında malazgirt dedim zaten.Bianda katakulliye giden çok ordu var savaşlarda.

anladim.
peki "isgalci" taraf hangisiydi. onceden isgal eden lanist lavuklari mi yoksa stannis mi?

İşgalci taraf Stannis ekibi tabide.

Sosyal ağlarda paylaş

Savaşçı falanda değil abi Stannis üzme kendini(ahahah dizi fail) George Martin özellikle belirtiyo Stannis kardeşi Robert gibi düşmanla göğüs göğse savaşan bi adam değildi diye.Nitekim savaşı çok gerilerden takip ediyo.Hiç öle bi atraksiyonu yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi stannisin yenilmesi hic mantiksiz diil kusatmayi arkadan saldirarak kirabilirsin gayet. Stannis orda hazirliklida diil bole biseye.Kitaba hic deginmessek wildfire yuzunden gemiler yaklasamiyo sehre baya uzaktan cikartma yapip almya calisiyor ki buda cok riskli bi hareket sadece sayica asiri ustun oldugunu dusundugu icin bole bi sey yapiyor.tywin aliyo o yuzden cok rahat bi sekilde.

Komutan dediin zaten arkadan savasin gidisatini izler.Ne o surra kosmalar dizide saglam gaz oluyo bitek o kadar asdfg

Sosyal ağlarda paylaş

Stannis lannister'lerden üstün sayıca ama tyrell'i beklemiyordu. onlar sayıca daha üstün stannis'ten. tyrell gelince iş değişti yoksa stannis yeniyordu. ayrıca renly'nin zırhını giyiyor birisi ve bazı stannis güçleri dumura uğruyor acaba ölmedi mi diye. yani psikolojik etkenler fln da vardı. yanlış hatırlamıyorsam böyle bir şeyler.

Sosyal ağlarda paylaş

df said:

Stannis lannister'lerden üstün sayıca ama tyrell'i beklemiyordu. onlar sayıca daha üstün stannis'ten. tyrell gelince iş değişti yoksa stannis yeniyordu. ayrıca renly'nin zırhını giyiyor birisi ve bazı stannis güçleri dumura uğruyor acaba ölmedi mi diye. yani psikolojik etkenler fln da vardı. yanlış hatırlamıyorsam böyle bir şeyler.

this.

savaşın yönü ve başlama taraflarına bakacak olursak eğer zaten stannis yeniyordu ben onu demeye çalışıyorum. hatta cüce durdu baktı etrafına arkadan saldırdığında "bittik biz beyler biz bittik(emre belozoglu)" gibi bir bakışı vardı, sonra babası falan geldi işte "ne vuruyonuz lan aileme" diye dfs

ama o renly zırhı giymiş lavuk katakullesine hiç dikkat etmedim. sanırım kitaptan şey yaptın bunu.. :)

2dir şu spoiler yetoluğunu yapıyorum, hadi bakalım
Sosyal ağlarda paylaş

Rukin said:

Abi stannisin yenilmesi hic mantiksiz diil kusatmayi arkadan saldirarak kirabilirsin gayet. Stannis orda hazirliklida diil bole biseye.Kitaba hic deginmessek wildfire yuzunden gemiler yaklasamiyo sehre baya uzaktan cikartma yapip almya calisiyor ki buda cok riskli bi hareket sadece sayica asiri ustun oldugunu dusundugu icin bole bi sey yapiyor.tywin aliyo o yuzden cok rahat bi sekilde.

Komutan dediin zaten arkadan savasin gidisatini izler.Ne o surra kosmalar dizide saglam gaz oluyo bitek o kadar asdfg

yanlız filmde stannisin savaş alanına battal gazi gibi miğfersiz kalkansız koşması baya saçmaydı haha insan bari bi bim poşeti geçirir lan kafasına hiç yoktan iyidir

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...