aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Lan nic cagei anasi bile sevmiyo, ailenin utanci Adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 "nutella yerim" said: spoiler ahahah iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Sparkcaster said: 2. sezon rezaletti agreed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 neyini beğenmediniz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Karakterler ve olarlar kitaptan gittikçe uzaklaşmış, daha basit anlatım uğruna bütünlüklerini kaybetmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 stannis pek aktarılamadı, sadece sur altındaki olay kişiliğini etkili bir şekilde yansıtabildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 arya stark lookalike bi fotoğraf buldum hafif nude ama 16+ isteyene atiyim ne kadar benzediğini söyleyin. birini bi şeye benzetince başkası benzetmezse huzur bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 That excalated quickly.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 O kadar kötü mü ya kitaplara göre sezon 2 genel olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 anormal ölçüde değil. tipik kitaptan diziye uyarlamada olan eksiklik. karaktere fazla değinememe falan. spoilera girmez umarım : jaime mesela 3. kitapta ilk 2 kitaptakinden öyle farklı bir hava ile anlatılıyor ki adama resmen hak verdirtiyor yazar. ve hiçbir çelişkiye uğramadan, en ufak sorgu sual bırakmadan yapıyor bunu. diziye nasıl aktarılacak en çok bunu merak ediyorum. eğer bu işi kotarırlarsa tüm seri için iyi olmuş derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Ben genel olarak dizideki degisikliklere karsi degilim, ama Jaime ile ilgili yaptiklari bir degisiklik hic hosuma gitmedi. Kitapta Bran'i asagi itmek disinda bir kotuluk yapmiyor, kaldi ki onu yapmasinin bile anlasilabilir bir sebebi var. Dizinin ikinci sezonunda yaptigi ise tam anlamiyla gereksiz bir kotuluktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 hiç hatırlayamıyorum ne yaptı falan :/ 2. sezona dair hafızamda hiç bir şey kalmamış nedense yeniden mi izlesem ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Spyro said: http://www.collegehumor.com/video/6791810/game-of-thrones-season-2-rpg ahahah (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Akito said: hiç hatırlayamıyorum ne yaptı falan :/ 2. sezona dair hafızamda hiç bir şey kalmamış nedense yeniden mi izlesem ne. Hapisten kacmak icin kuzenini oldurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 haa doğru lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 kitaplarım geçen hafta geldi b&n'den, dolayısıyla daha 1. kitabın 1/3'ünü falan yeni geçtim, şimdilik ciddi bi ayrılık gözükmüyordu dizi kitap arasında. edebi anlatımlardan, filme yansıyamayacak detaylardan (özellikle karakterlerin iç dünyaları: bran'in tırmanma meselesinin anlatımı nefisti mesela. evet çocuk ruhluyum :D) falan bahsetmiyorum tabi. ya da aslında bilemedim diziyi seyretmiş olmak kötü olmuş olabilir, karakterler zaten kafamda çizili olarak okuyorum. neyse 2. kitaba geçince görücez dediklerinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 2. kitaba gerek yok, ilk kitabın sonlarına doğru başlıyor dizide olmayan kısımlar :) Ben de ilk kitabı ilk sezondan sonra okumuştum uzun bir kısmı dediğin yerler hariç satır satır aynı gidiyor neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 4. kitap kasım'da çıkıyormuş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 geçen forçende karşılaştım, BİZ SENİ ŞİRİNLİĞİNLE, HAYLAZLIĞINLA, TOMBOYLUĞUNLA SEVMİŞTİK BÖYLE OLAMAZSIN diye bağırdım ekrana doğru. photoshop olduğuna da inanmak istiyorum. röportajlardan gördüğümüz gibi kendi karakterine uygun bir poz ilki en azından bu sevindirici. spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 abow. büyümüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 aa memişi varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 15'inde kız :( 15'inde kızla evlenen cumhurbaşkanımız var ama yine de çabuk büyümüş haylaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Akito said: geçen forçende karşılaştım, BİZ SENİ ŞİRİNLİĞİNLE, HAYLAZLIĞINLA, TOMBOYLUĞUNLA SEVMİŞTİK BÖYLE OLAMAZSIN diye bağırdım ekrana doğru. photoshop olduğuna da inanmak istiyorum. röportajlardan gördüğümüz gibi kendi karakterine uygun bir poz ilki en azından bu sevindirici. spoiler Zaten bu yaşta oyunculuğa başlayınca oynadığı karakter oturuyor insanın üstüne asfdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 http://3.bp.blogspot.com/_jWNhyMUpjSE/Sbm6PB1_6jI/AAAAAAAAC_0/Sho4qWL5Dq4/s400/pedo-bear-seal-of-approval.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 oha kızda meme varmış 3 sene daha sabredelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar