Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Kitaplardan spoiler yasak!) - HBO

GERGE

Öne çıkan mesajlar

anormal ölçüde değil. tipik kitaptan diziye uyarlamada olan eksiklik. karaktere fazla değinememe falan.

spoilera girmez umarım :

jaime mesela 3. kitapta ilk 2 kitaptakinden öyle farklı bir hava ile anlatılıyor ki adama resmen hak verdirtiyor yazar. ve hiçbir çelişkiye uğramadan, en ufak sorgu sual bırakmadan yapıyor bunu. diziye nasıl aktarılacak en çok bunu merak ediyorum. eğer bu işi kotarırlarsa tüm seri için iyi olmuş derim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben genel olarak dizideki degisikliklere karsi degilim, ama Jaime ile ilgili yaptiklari bir degisiklik hic hosuma gitmedi.

Kitapta Bran'i asagi itmek disinda bir kotuluk yapmiyor, kaldi ki onu yapmasinin bile anlasilabilir bir sebebi var. Dizinin ikinci sezonunda yaptigi ise tam anlamiyla gereksiz bir kotuluktu.
Sosyal ağlarda paylaş

kitaplarım geçen hafta geldi b&n'den, dolayısıyla daha 1. kitabın 1/3'ünü falan yeni geçtim, şimdilik ciddi bi ayrılık gözükmüyordu dizi kitap arasında. edebi anlatımlardan, filme yansıyamayacak detaylardan (özellikle karakterlerin iç dünyaları: bran'in tırmanma meselesinin anlatımı nefisti mesela. evet çocuk ruhluyum :D) falan bahsetmiyorum tabi. ya da aslında bilemedim diziyi seyretmiş olmak kötü olmuş olabilir, karakterler zaten kafamda çizili olarak okuyorum. neyse 2. kitaba geçince görücez dediklerinizi.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen forçende karşılaştım, BİZ SENİ ŞİRİNLİĞİNLE, HAYLAZLIĞINLA, TOMBOYLUĞUNLA SEVMİŞTİK BÖYLE OLAMAZSIN diye bağırdım ekrana doğru. photoshop olduğuna da inanmak istiyorum. röportajlardan gördüğümüz gibi kendi karakterine uygun bir poz ilki en azından bu sevindirici.

spoiler

Sosyal ağlarda paylaş

Akito said:

geçen forçende karşılaştım, BİZ SENİ ŞİRİNLİĞİNLE, HAYLAZLIĞINLA, TOMBOYLUĞUNLA SEVMİŞTİK BÖYLE OLAMAZSIN diye bağırdım ekrana doğru. photoshop olduğuna da inanmak istiyorum. röportajlardan gördüğümüz gibi kendi karakterine uygun bir poz ilki en azından bu sevindirici.

spoiler

Zaten bu yaşta oyunculuğa başlayınca oynadığı karakter oturuyor insanın üstüne asfdasd
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...