Butcherofego Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 ben stannisin kazanmasını istiyordum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Gemilerde talim var Wildfire süperdi ya, captain ölmedi gibi geliyor yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Sam said: tyrion ve tywin - 9 tyrion'ı biçen adam geçen bölüm kralın yanında ona dayılanıp sonra mor patlıcana döndürülen densiz. tywin reyiz bence tyrion'a perde arkasında hakkını verecek, zaten sinyallerini verdi önceden. yalnız tywin atı üstünde girip feci ezecek sanki cofri'yi ama dur bakalım. zaten bütün bu belaları başına sardı diye önceden öfkeli. http://www.youtube.com/watch?v=JeNEgfVNPMo said: I am totally giving my boyfriend a lap dance to this on Valentine's Day. yok o değil bölümün ortalarinda kralin bayraktarı sen ol dediği bi kingsguard var o, mandon moore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koreanboy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Muthis bir bolumdu fakat yillarin kacakcisi o buyuk tuzagi basil hesap edemedi o biraz dusundurucu cunku yillarini denize vermis bir kisi ama yinede guzel bir bolumdu ejder annecigi olmadanda oluyormus bunu anlamis olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 ama aryasız kurtsuz olmuyo. koca bölümü kurtsuz gectık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 iyiydi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 cok iyi bolumdu beklentileri baya karsiladi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 e hani ışığın tanrısı, gölge katil felan noldu? azcık destek olsalardı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 9 ya o değil tyrion a bi haller oldu ölmese bari... cofri ye de artık iyi bir kötek atsa birisi içim sızlıyor ya. ama süper bölümdü çok takdir ettim. gönül isterdi ki stannis kazansaydı ama olamyınca olmuyor. bu arada hound yakarım gezegeni dedi gitti bakalım ne yapacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 yemin ediyorum tyrion orda darbeyi aldıktan sonra yüzündeki yaralar ufaktan ufaktan kanamaya başladı yüz ifadesi bi değişti ya yüreğim ağızıma geldi komple kafa yanlamasına ikiye ayrılacak diye iyi ki olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 spoluk bişe yazmadım gerçi ama Savaşı beğenmeyenler olmuş fakat bence çoğu filmden iyi kotarmışlar. Tek şikayetim adamlar nerden geliyor, kimin ne kadar adamı var falan. Bunlar hiç belli değildi. Bir taraf saldırınca diğer taraf mutlaka sayıca az kalıyordu. Haliyle en son saldıran yendi. Gibi bir şey oldu. Kızıl hatun bari moral destek vereydi iyi olurdu yani :/ Stannis'te adamı tutmasalar tüm kaleyi tek başına alıyordu yani. Ejderhalarım T_T diye ağlayan bir kadın olmadan da bölüm çekebiliyorlarmış bunu anladık ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 spoooo vardr ızlemeyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Abi sonda creditste ki parçanın adı nedir bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 hound spoiler ya anlamadığım hounda a nerden esti de birden katillikten dem vurur oldu. tamam haklı falan da adamları ikiye 3 e bölerken birden ne esti kafasına anlamadım. adamda savaş sonrası sendrom oldu heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 canına tak etti köpek reyisin sonunda. gideri çok sağlamdı yalnız, fuck the city! fuck the king! mücahit hound reyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 CusTodeM said: Abi sonda creditste ki parçanın adı nedir bilen var mı? http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sn2l2_v6Ur8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 GokTuRK said: hound spoiler ya anlamadığım hounda a nerden esti de birden katillikten dem vurur oldu. tamam haklı falan da adamları ikiye 3 e bölerken birden ne esti kafasına anlamadım. adamda savaş sonrası sendrom oldu heralde.. galiba yüzü yanık olduğu için ateşe karşı bir zaafı var.ordaki elemana da dedi atesli oklar yanima gelirse öperim diye.dövüşürkende yanan adamı falan görünce mala bagladi.northa gidicem diyodu en son eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 GokTuRK said: hound spoiler ya anlamadığım hounda a nerden esti de birden katillikten dem vurur oldu. tamam haklı falan da adamları ikiye 3 e bölerken birden ne esti kafasına anlamadım. adamda savaş sonrası sendrom oldu heralde.. Birinci sezonda Littlefinger anlatmisti hani, agabeyi Gregor Clegane(Mountain) kucukken Sandor oyuncagini caldigi icin yuzunu yakmis. O zamandan beri de adam atesten korkuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 teşekkür ederim beyler hızır gibi yetiştiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Cuce said: ama aryasız kurtsuz olmuyo. koca bölümü kurtsuz gectık cüce çok haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 9 ya abi dağ gibi adam, itin köpeğin ayakçısı olmuş orda. Zaten bizim paralı oğlan bunu kurtarmasaydı ölecekti orda,kitlenmişti çünkü. oo edit yandıgı ıcınmıs evet cok mantıklı bide sansa yı sevio olabilir, kurtarmıştı zaten bi kere. Böle bi durum olabilir. Daenerys le sarışın guard muabbeti görebiliriz hound reyizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=yYnK5ZLMKVA&feature=g-vrec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=vMzsbKj6o3Y&feature=player_embedded sansa'nın iq falan aynı abi. Gitmemiş işte Clegane ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Öncelikle bir kaç konuya açıklık getirmek istiyorum. yine bazı arkadaşlar münasıp bir yerleriyle izlemişler... 1: Kızıl karı nerede? melisandre bari moral destek verseydi falan demişsiniz. Aga daha 1 bölüm mü 2 bölüm önce mi ne Davos kızıl karıyı almayak yoksa zafer onun olur senin olmaz demişti stannis de okey demişti. 2: Hound'a n'oldu hameka? 1. sezonda littlefinger'ın (kitapta Hound'un) sansa'ya anlattığı üzre 5-6 yaşındayken abisi kafasını şöminenin ateşine sokuyodu. Ordan dolayı atteşe zaafı var. Şimdi de bir başka noktaya wot döşeyesim geldi çünkü patiye bu konuda çok kırgınım. Spark... I feel you bro. Şimdi şöyle genel bir görüş oluşmuş bu topic'de "YAAA AMEKE SAVAŞ HİKAYESİ DEĞİL Kİ BU YEAAA BU DİZİ DRAMA ENTRİKA ALİCENGİZ FELAN YEAA" http://my-popart-portrait.com/images/no_angry_rage_face_rageface_meme_comic_poster-r56e865147c114bd5ab2ae65e33b93232_a21y_328.jpg Dizi için bu söylediğiniz doğru olabilir ama kitap için geçerli değil. Nitekim HİKAYE kitap değil mi zaten? Baştan hikaye mi yazıyorlar? Yoo... O zaman alın size kitaptan bir kaç spo. Hikayenin asıl anlatılış tarzı bu değil aslında bunu algılamanızı istiyorum. (Gelecek bölümlerden değil 1. sezonda bazı şeylerin dizi ve kitap anlatımını karşılaştırıyorum) 1. sezon kitap vs dizi sposu 1. Imp Vale'e götürülürken bir savaş sahnesi oluyor ya daha doğrusu diziye göre: "arbede". Orası öyle değil mesela... Millet at sırtında eşşekler gibi çarpışıyor. Ser Rodrick mesela atıyla bi ton tribe'smen'in arasına dalıp "WINTERFELL!" diye çığlık falan atıyor. Imp dizideki gibi kalkanla değil aynen bu bölümdeki gibi çift ağızlı bir baltaylan bildiğin 4-5 kişi öldürüyor. O yüzden bu savaşta balta kullanması bizim için fuck yeah iken dizide böyle bir şey gösterilmediği için size WTF?! oluyor. 2. Jamie'nin elegeçirildiği sahne kitapta kesinlikle öyle değil. Yani çalıların içinden 10-15 atlı çıkıp "LEN MINAKİİ DOLAŞIRKEN BUNU YAKALADIK. AL JAMIE... YİRSİN LEYDİM" diye cathelyn'in önüne atılmıyor. Aksine Robb'un oraya gitmesinin jamie dışında çok sebebi olduğu riverrun'ın kurtarılması (kuşatmadan). Jamie'nin neden bu kadar kolay yenildiği, etraftaki nehirlerden dolayı ordusunu kuşatmada 3e bölmek zorunda kaldığı vesaire anlatılıyor. Üstelik Cat'in kuşbakışı gördüğü bir savaş sahnesi var ki harika bir sahnedir. Önden bait olaran vanguardı sürüyorlar sonra robb yanlardan atlılarla giriyor Jamie bunları ezik bi lord'un birliği sanıp dalıyor falan robb temizliyor o sırada riverrun lordları da coşup kaleden çıkıp dalıyor, iyice ortaya alıyolar jamie'yi falan. Eşşşşşşşek gibi bir savaş sahnesi yani. Daha çoooooooooooooook sahne var böyle örneklendirilebilecek. Yani kitabın (sezonun) adı CLASH of the KINGS ... Nası çarpışma bu hameka ? diye tıkandım kaldım açıkçası. Henüz 2. kitabı sonuna kadar okumamış olsamda kitapta bu kadar basit olmayacağına eminim. O yüzden SAVAŞ DİZİSİ DEĞİL Kİ YEA diyenin ağzına kuru ekmekle WINTERFEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLL diye charge'larım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 adamlar 12 ayda maksimum 10 bölüm çekebiliyor bütün hikayeyi buna göre kırpıyorlar tabii, kitap güzel olabilir hayal gücüne maddi manevi engel koyamazsın ama dizi bu sonuçta bir takım imkanlar dahilinde gelişiyor o yüzden bire bir kitaptaki gibi ince ince işlenmiş bir hikaye görmeyi beklememek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar