benjani Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 kitaba göre çok kötü olmasına rağmen, 10 numara bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 son bölümde çalan parça ne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 buydu galiba http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sn2l2_v6Ur8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 9 olm efsaneee bolumduuuu kim savaş kısmını begenmediyse afedersiniz haltetmiş, oha len filmlerde yok böle kapışma :p ( abartayım azcık ). Sadece kişi sayısı biraz az kullanılmış o kadar, çekimler falan beğendim ben. stannisin denizcisine noldu aceba? şimdi karı çıkıp bak beni goturmedın noldu sımdı dıcek halkı cıkıcak. stannisi çok sevdim, koçum benim en önden. Biraz fazla cesur ama olsun. Son sahne süperdi. Ben şatoya tywin reis girene kadar anlamadım onnarın gelmiş oldugunu. sansa kaçtı gerizekalı stark karısı boşuna salmış oldu jamie yi pff. arya naptı aceba? of çok guzeldı bolum bı sonrakı gelsın hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Hehe Filoyu da bayağı iyi gömçürttüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 tamam ya stannis kesin brienne'e kurban gidecek, kingslayer eve dönecek, sansa dog ile kaçıcak, imp yaşayacak (bu sonuncusu biraz istek). ama bu dizinin piçlik yapacağı düşünülürse kesin arada birileri ölecek ben de yamulucam. diğer yandan stannis çok mal davrandı, lan hadi kalkan kullanmıyosun şemsiye gibi adamların tutuyo, en önden gidiyosun onu da anladık bari merdivene ilk çıkma. yok abi kesin headshot yerdi, öle saçma bi saldırı yok. sonra noldu, kralın kafası patladı, cesurca savaştı ama salaktı derler adama. bir de 2 cümleyle cücenin gazına gelen adamlar da çok saçmaydı, en düzgünü dog'du yine, olması gerektiği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 aksiyon yok diyordunuz bak ne oldu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 bölümü izlemediyseniz açmayın http://www.youtube.com/watch?v=_z7zqCqPtv4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 bence zayıf bölümdü. ayrıca stannis'e laf edilmiş, adam kral falan değil, net savaşçı. yavrum benim. hatta geçen bölümlerde bişeler demişti robert için şu şu savaşları kazandım, 9 ay kuşatma altında at boku yedim flaan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 hound çok fena tribe bağladı fdwdfsd sansa da gelişme var, boyla birlikte iq da artmış cofrey yine evlat acısı http://forum.paticik.com/thumbnails/e47/23f/d30/1e7/b1b/93c/060/d11/a7f/2d8/38_450xNULL.jpg şundan sonra eee blüm bitti dediydim, baya heyecanlı oldu kitap okuyanlar ağlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 bence sansayla hound aşk yaşıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 japon bayrağı açılır mı dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 stannis bir statham değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 izlemeyen bakmasınn Kraliçe karı ilacı içeydi iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 leziz bölümdü..mükemmel.. sevmeyen halt etsin pls.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 barnacle said: japon bayrağı açılır mı dersiniz?ahahahahaha allah seni kahretmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 ayrıyeten s02e09'u george martin yazmış laf etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 cihant said: ... bölümden en aklımda kalan stannis reyizin yenilgiyi kabullenemeyişi ve tywin'in karizmasını konuşturduğu sahnedir. ya bırak onun karizmasına sıçayım çok afedersin. aslında abartmıyım, arya'lı sahneler sağolsun kendisini sevip sayarım da, 10'un promo'sunda cofri bunu "savior of the city" falan ilan etti ya, acayip uyuz oldum. halfman orda savaşın başından beri türlü türlü huyuyla her şeyi idare etsin, kralı önce göt etsin (ki tokatlamışlığı da var, içimin yağları erimedi diyen yalan söyler) sonra "kralsın olum, sen girmezsen millet niye girsin?" diye gazlamaya çalışsın, hound'u görev yerine yollamaya uğraşsın, olmayınca "sikerler." deyip "lan bana yarım diyonuz, saldırın diyorum savaştan kaçıyorsunuz. size ne demeli şimdi?" diye başlayıp "kralına sıçayım çok afedersin."den alıp şan şöhret palavrası sıkmadan moralsiz adamları gazlasın, bir de kapının önündekileri kessin boyuna posuna bakmadan, sonra tywin atla insan ezdi, adamların arasından geçip "kazandık." dedi diye yok karizmaydı yok savior of the city'ydi. bırakın bu ayakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 "my dragons!" diye zırlayan khaleesi ortalarda görünmeyince bir huzur bir sessizlik çökmüş diziye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 tyrion ve tywin - 9 tyrion'ı biçen adam geçen bölüm kralın yanında ona dayılanıp sonra mor patlıcana döndürülen densiz. tywin reyiz bence tyrion'a perde arkasında hakkını verecek, zaten sinyallerini verdi önceden. yalnız tywin atı üstünde girip feci ezecek sanki cofri'yi ama dur bakalım. zaten bütün bu belaları başına sardı diye önceden öfkeli. http://www.youtube.com/watch?v=JeNEgfVNPMo said: I am totally giving my boyfriend a lap dance to this on Valentine's Day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 9. bölüm abi... bende direk şu canlandı lan direk aynı sahne :p stannis = uruk-hai tyrion ve kankaları = aragorn ve gimli tywin = rohirrim ve gandalf . . . . joffrey = theoden... ahahah yok lan o kadar da değil. yetersiz velet. bu arada, yazık ettiler stannis'ime. iyi kral olurdu herif ya. ben de kuşatmaya giden tayfanın çoğunun kalkansız olmasına takıldım. bi de kralın en önden merdiven çıkmasına. stannis nasıl kaçtı/kaçacak ki duvarın tepesinden onu da anlamadım. yakalanacak mı acaba yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 şimdi eğer hound sansa'yı çıkarıp götürmüşse ki en son o durumlardaydı, starklar iki kızlarınında lannisterların elinde olduğunu sanıyor hala ama öyle değil. baya komik bir durum :) bence de baba lannister imp'e gereken değeri verecek. torununuda eşşek sudan gelinceye kadar döver ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 theoden bütün kitapoların en delikanlı ikinci karkateriydi ya. filmlerle iilgili en kıl oluğdum castingdir. sole avcı gözlü daha coşkun daha vahşi bi tip olmalıydı. bu arada sam üzgünüm ama cok kötüymus o sidtune be abi. http://i.imgur.com/K8CeK.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 9 ben stannisin tamamen yenıldıgını zannetmıyorum ama karıya teslım olucak ııce. Zaten daha arkasında kuzeyın oğlu var sıkıntı yok. kaldı ki stannisin ordusu çok büyük, ufak bi kısmı ordaydı diye düşünüyorum. çok güzel bölümdü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar