razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 poponu da al git yarım saat muhabbet çevirdi kadın ya of, tüm bunu robb çakacak diye izlediysek abv, bariz uzatmışlar bölümü. şurda 2 bölüm kalmış neyin karakterini tanıtıyosun zaten tansiyon yüksek. catelyn de kingslayer'ı boşuna göndermemiştir diye umuyorum, hatta içimden bir ses bu brianne adam gibi karısının kings landing'de stannis ile karşılaşacağını söylüyor. belki kızıl karı da olabilir, bi yerlerden çıkarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Fin said: xunn said: NOW THIS, IS PODRACING. http://i.imgur.com/qesVM.jpg AHAHAHHAHAHAH AHAHSDHAHHFDKSP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 said: kızıl şeytanın black book diye bi filmi var, hastası olanlar izleyebilir. Black Death olmasın o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 o da var, black book 6 senelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 acikcasi sasirdigimi isitraf etmek isterim. o tipten o vücuttun öyle güzel popo beklemiyordum. yine beni sasirttin game of thrones. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 bu ne la herkes duşa girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Abi ben hiç tahrik olmadım, sadece dondum kaldım, Charlie Chaplin'in torunu oynuyor, kıcını görüyorsun, sideboobs falan. Böyle yemin ediyorum Ave Maria duymaya başladım soyunurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 http://media.panorama.it/media/foto/2009/01/13/496cc8db130dc_normal.jpg alın popo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 xunn said: Abi ben hiç tahrik olmadım, sadece dondum kaldım, Charlie Chaplin'in torunu oynuyor, kıcını görüyorsun, sideboobs falan. Böyle yemin ediyorum Ave Maria duymaya başladım soyunurken. o popoya tepkisiz kaldigina inanamiyorum. http://assets.diylol.com/hfs/441/eb0/652/resized/dwight-schrute-meme-generator-actions-speak-louder-than-words-false-the-loudest-action-is-to-scream-533ff1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 çarli çaplin dün mezarında bi takla atmıştır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Göt gamzesi dünyanın en güzel şeyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 xunn said: Abi ben hiç tahrik olmadım, sadece dondum kaldım, Charlie Chaplin'in torunu oynuyor, kıcını görüyorsun, sideboobs falan. Böyle yemin ediyorum Ave Maria duymaya başladım soyunurken. ekmek parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Muhabbet boyle gitmeye devam ederse Gerge basligi yine degistirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Gerge'ye bir işlevi oldugu ilüzyonunu vermemiz lazım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 tv de çıpıl bi hatun gördüğünde "hiç tahrik olmadım" diyen insanlar var aramızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Kol bacak kesen hatun sülün gibiymiş. Onun harici ortalama bir bölümdü. Hatta kötüydü bile denebilir, 20 bölüm olsa tamam arada bi böle vakit öldürücü şeyler olsunda ulan zaten 10 bölüm dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 http://images.4chan.org/b/src/1337711768003.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 jakal götü tutusunca a man diye konusmayı bırakıp unname me, unname me please demesine bitiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 popo demeye gelmiştim akşam simidi gibi yenmiş susamlarına parmak bile banılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Hakkaten popo kurtardi koca bolumu. Birde tyrion un muhabbetleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Jaqen çok, çok iyi cast, eleman baya iyi oynuyor. Çok az kötü cast var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Popo mu iyi yoksa hepimiz esmer tenli hatun mu seviyoruz? Ten rengi de çekti kabul edin çakallar. edit: maskeli kadını da taş bi orient hatun olarak hayal eden paticikler üstteki teorimi destekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Aklıma gelen en zayıf oyunculuklar Cersei ve şu oğlanımsı Lannister'da. Edit: Yalnız harbi Chaplin'in torunu adeta süt dilimi canım benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Korktum bir an Sibel öldü diye sdf GOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar