_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 ah patladı ya, işin kötüsü pahalı bir item vardı auctonsta görünmüyor completed'da da yok. en azından ah kapanmadan yoktu, şimdi toptan kapalı ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 finallere çalışanların bedduaları tutuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 şunu cevaplayana şimdiden çok teşekkür ederim: ben skeleton king'i öldürdükten sonra yeni checkpointe gelip bırakmıştım. bugün şimdi level 12 bi arkadşaın oyununa girdim, birkaç quest önümdeymiş adam, dedim ben yakaliim onu önce sonra beraber oynarız. neyse çıktım, kaldığım yerden devam etmek istiyorum, ama edemiyorum illa skeleton king'in son safhasından başlatıyor beni, onun için de illa haritayı açmam falan lazım skeleton king'i bulmak için. gereksiz zaman kaybı. yok mu başka bir şansım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 lan single oynuyorum bossun son 5 saniyesi dc... blizard senin ben aa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 yine yeniden 3007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 küfür edecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 RMAH gelicekti 24'ünde inşallah onun için değildir yoksa yandık gelmez sittin sene geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 ertelenmişti en son rmah.. gelmez yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 annen evde miiii annen evde miiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Attı oyundan... :( Meeeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Serverda sıkıntı var heralde attı oyundan gıremıyorum. Su hack olayı pıskolojımı bozdu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 error ler devam ediyo, girebilen var mi , kasmaya deger mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 offff off en son checkpoint taaaa ebesinin nikahındaydı şimdi girsem bile kasamam o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 sabonis said: şunu cevaplayana şimdiden çok teşekkür ederim: ben skeleton king'i öldürdükten sonra yeni checkpointe gelip bırakmıştım. bugün şimdi level 12 bi arkadşaın oyununa girdim, birkaç quest önümdeymiş adam, dedim ben yakaliim onu önce sonra beraber oynarız. neyse çıktım, kaldığım yerden devam etmek istiyorum, ama edemiyorum illa skeleton king'in son safhasından başlatıyor beni, onun için de illa haritayı açmam falan lazım skeleton king'i bulmak için. gereksiz zaman kaybı. yok mu başka bir şansım? gencolar bir yardım yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 lvl 60 olmak üzereyim, şu hell diablo'yu hayrına kesebilecek biri veya birileri çok hayra girer. 50k ingame gold veririm =) gruplarla ilerlemek zor oluyo baya inferno'da chest farmlarım en kötü bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 sabonis said: ana menüden hangi questte kaldıysan onu seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 bir sonraki quest yok ki, en son bi checkpoint'te kaldım, yeni quest almamıştım. illa yeni quest mi almış olmam lazımdı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Lvl 60 hell farm atip birşeyler düşüren var mı...bu item düşürme olayında soğudum valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 şu an "hell pony level" açık da girişte mavi mob'lar var, wizard'ım kitelayamıyorum. gelicek varsa kertenkel -> Hush#1768 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 gelmediyse kimse yardıma gelebilirim işim yok şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Cute said: Lvl 60 hell farm atip birşeyler düşüren var mı...bu item düşürme olayında soğudum valla... aynı şekildeyim hacı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 sabonis said: bir sonraki quest yok ki, en son bi checkpoint'te kaldım, yeni quest almamıştım. illa yeni quest mi almış olmam lazımdı =/ evet yeni quest alman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Ya arkadaş hayrına gelip yardım edin lan bana. Son 6 saattir publicte kesmeedim butcherı. 1.5 level aldım lan. Bi yardım edin =( Hellde deniyorum bu arada Battle tag : Belarafon#2473 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 ERROR 74 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 public gamede o kadar aptal herif var ki kafayı vurucam artık. nm'de falan sorun olmuyordu ama hellde baya baya zorluyor elitler. fakat bu aptallar ne frozendan kaçmayı bilir ne arcaneden. 50 levele kadar toplasan 10 kere öldüysem, hell act1i bitirirken 55 kere öldüm bunlar yüzünden bagrıyorum tek gitmeyin biz elitlerle debelenirken gidip map açıyor gerizekalı, yetmiyor fortune shrine aktif ediyor sayesinde rangeden dolayı bize buff gelmiyor. 1 pack elitle uğraşırken başka elit pack çekip gelen mi dersin, 2 saat uğraşıp minionlardan uzaklaştırıp köşeye sıkıştırdığım eliti kesmeyi bırakıp quest tamamlamaya mı giden dersin. of of özet 54 lvl monk'um hell actIIye geçtim. benim lvllerimde kasanlar varsa eklesin chate oyun atak battletag:Rajeesh#2917 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar