Esh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Hugrad said: gleoddyn hocam; bende monk açtım ama the butcher boss u solo kesemedim.trolllük olarak alma ama build i görmek isterim belki ben bişeyleri ters yapıyorumdur. edit:lvl 14 te solo kesemedim grupla biraz zorladı ama hallettik doktorla cok kolay kestim ben de , yanına gelemeyince bisi yapamıyo. sırf uzaktan asılma diye alta mazgal yapıp alevde ızgara heyecanını getirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 sonunda alabildim, 2 gündür arıyorum vatanda son 1 tane buldum. aslında baskasına ayrılmıs ama gelmemiş ben kaptım. oh be sonunda. dün bulamayınca almaktan vazgecmiştim ama dün gece 3 kere rüyama girdi uyamadım şlskjdgşsjlk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 battle.net acılmıyor mu sizde de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 hata veriyo battle.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Battlenet açılıyor bende. Telefon üzerinden authenticator aktif ettim iyimi yaptım bilemedim oyundan düşünca fln girerken yok onu yaz fln vakit kaybı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 . çift olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 açılmıyor battlenet bende de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 beyler forumda sorun mu var? son sayafa giremiyorum, güncelden girek tıklayınca bu konuya üzgünüm, istediğiniz mesaj bulunamamaktadır diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Sıkıntı var evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 EVET fazla msjlı bir kaç konuda, son sayfaya girilmiyor bir sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 topic bozuldu evet. topiici açıp son sayfaya tıklıyorum her seferinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 nightmare geçtim bakalım. güzeldi valla saglam party vardi :) yalnız çok kısa sürcek oyun 1 hafta araylamı oynasak seviyeler arasında bu yonden cok moralim bozuldu valla. sil oyunu kaldır kutuyu rafa bu kadar yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Şu an hayvan gibi lag var ve auction house çalışmıyo. Doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 AH yok evet - Duzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Şu combat sırasında skill değiştirmenin bir kısayolu var mı çok lazım olmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 kestim sonunda normalde diablo'yu, kestik diyelim komple co op oynadım gerçi asfdsa 33 levella bitirdim normali, hayvan gibi kasmışsın diyorlar doğru mudur asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 lag çok fena nightmare actII bitti baydım gibi biraz ya aslında reroll yaparım belki bilemedimde çok yeto tipler geldi butcher sololadım nerdeyse 30%dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Hayır yok kısayolu ,ayrıca lv 60dan sonra bahsettikleri nephalem buff'ı diye bir olay vardı ,yani streak vari drop iyileşecekti eğer aynı buildle oynarsan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 abi delirecem izmirde diablo 3 stoğu yok mu almam lazım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 nightmare oyuncu sayısıyla zorlasıyo zaten, olay bosslar değil packler bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 oraıs öyle ama adam townda afk vote kick çalışmıyor 3kişi butcher girdik barbar mentally challenged çıktı 3 kere öldü resledim falan sonra bıraktım dps yaptık kestik magele öyle tipler tuhaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Packleri kesmeden bosslardan iyi item düşmüyo sanırım, öyle değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Seperate said: Hayır yok kısayolu ,ayrıca lv 60dan sonra bahsettikleri nephalem buff'ı diye bir olay vardı ,yani streak vari drop iyileşecekti eğer aynı buildle oynarsan gibi sabahtan beri bi faydasini goremedik su buffin. sadece drop sayisi artio, kalitede bi fark goremedik qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 server patladı mı sizde de? edik: düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar