Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 aldım geldim cd okumadı :/ 4 saat ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 15 dakka yemek yiyip laptopu kapattım şimdi retrieving hero list de kalıyo way arkadaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 girmiyor 40 dk'dır falan fenalık geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5051765603?page=1 sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 oyuna girmiyo eu, us giriyo. eu saks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 GW2 işte tamda bugün çıkaracaktı oyunu bak neler oluyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 abi girmiyo >_> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ya bu itemleri nasıl identify edicez ya act 2 ye geçtim yeni hala bilmiyorum bi öm atın alıntı yapında okuyayım kaybolmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 sağ klik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 sag tik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 dsaga abi sağ tıkla yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 US giriyo bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 http://static.fjcdn.com/pictures/Blizzard%2BEntertainment.%2BWe%2Bre%2Baware%2Bthat%2Bsome%2Bplayers%2Bare%2Bexperiencing%2BError_53274c_3694873.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 blizze yuk olmayin beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 benimkisi updating setup files da dondu kaldı akşamdan beri uğraşıyorum geçemedim ya rage e mi girsem napsam.... çözebilen var mı bunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Beta yuklerken bolca karsilasmistik. Bir cok sayfada vardi cozumleri. Aratirsan cikacaktir diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 hiçbiri bi işe yaramadı çözümlerin... işin garibi bende beta vardı hiç karşıma çıkmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Bugun girdim oynadim biraz. Insanlarin ofkesini anliyorumda, Dunya'da bu tarz launchlar oldukca az. Wow un bile ilk launchun bu kadar yogun oldugunu sanmiyorum, ya da starcraft. Ben hatta bu kadarindan bile bayagi etkilendim, cidden buyuk sirket oldugunu gosteriyor. Boyle bir uygulama zaten sorunsuz launch olsaydi, kariyer degistirirdim ben. Cok umutlu olmayin yani, cok normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 GokTuRK said: benimkisi updating setup files da dondu kaldı akşamdan beri uğraşıyorum geçemedim ya rage e mi girsem napsam.... çözebilen var mı bunu ya Can you make sure you're running the game as an Administrator On Windows 7 and Vista you can check that the game has administrator privileges, by right clicking on the shortcut to the game and choosing Properties. Then choose the Compatibility tab, and finally choose Run this Program as an Administrator. OK this screen, then try the game again. If that doesn't help, please try the following: Windows XP: Press the Windows Key + R Type CMD in the box and press OK Windows Vista / 7: Go to the Start Menu and search for 'command prompt' Right click on the command prompt program and choose 'run as admin' Then type the following in the command prompt window: netsh winsock reset Preess Enter, then power off your router for a few minutes and restart your computer. Please then try the game after this. EDIT: ben 2 saat uğraştım xp kullanıyorum sonunda start>run yapıp CMD yazıp gelen msdos sayfasına da "netsh winsock reset" yazıp makinayı resetleyince düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Olm çok komik ya. EU dolu onu anladıkta US'e girmeye çalışınca bu sefer 14009 diye başka hata veriyor. Onu düzeltmek için temp dosyanı kaldırıyorsun bu sefer accountunla şifren yanlış diye hata veriyor. Saçmalıklar zinciri resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 o değil de, hiç beklemediğim kadar lore var oyunda, kamil'in notlarıydı, cain'in günlügüydü falan heryerde kitap var. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 kostur kostur eve geldim oynarim diye su hale bak 1 saattir kivraniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Bende aldım oyunu yeni battle.net accsi alıp ona yüklücem ülke türkiye seçmenin bir dezanvajı varmıdır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Hadi user agreement almanca cikiyor anladik. Peki neden 3 kere cikiyor? Sonra neden yine eror veriyor? 37 kere tas düşsün! Hrrr bi de ayi gibi password yazdirdi ille, manikurum bozulucak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar