Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Login olan var mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 az önce girdim ben, ben girince 10 kişi falan daha online oldu friend listten düzeliyor olabilir biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 baglanmıyor yaw authent e gecmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Authenticator sordu bana şimdi, end user agreementlar almanca çıktı ne alakaysa. Öyle bekliyo şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 abi girseniz de tadınız kaçacak, achievement bug var oyunda, level 20 olup achievementı alamıyorsunuz fln. hoş sadece bazılarına denk geliyor nedense ki banada oldu tadım kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Eu da yogunluk var , US den giriyorda ordada yeni char kasamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ee girdik oyuna oyuna baslayamiyoruz hahaha şaka gibiya 2 tefecinin keyfine hale bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 bişi dicem guest pass olmadan starter'a girilebildiğine emin misiniz? şöyle bir şey var resmi sitede. "The Diablo III Starter Edition will not be available without a Guest Pass until further notice" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 oyuna girilmiyor yaw login olsanız da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ofş oyun akıyor. beta'da oynadığımız act 1 bile olsa süpersonik bir heyecan ile oynuyorum lol. çarşamba gecesine kadar çıkmam heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 heh..cok garip ve rahatsiz edici bir duygu..single player oynarken disconnect yemek. Bu seferde servera bisi oldu herhalde tam kaptirmis gidiyordum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 serverlar açıldığından beri uyumadım diablonun kalçaları bile seksi gelmeye başladı http://chocolatesyrupywaffles.com/wp-content/uploads/2012/01/46.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Manyak misiniz lan ? Gidin yatin. Belki yerinize gireriz. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 yalnız şaka gibi, işten eve gelip oynamak isteyenlere tam bir gıcıklık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Blizzard'ı tebrik ediyorum gerçekten şu saat olmuş hala servera girilemiyor. Error 75 vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Millet nefret kusuyo lan forumlarda. Torchlight'ın bi oyunu bu beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ahmedinejad said: bişi dicem guest pass olmadan starter'a girilebildiğine emin misiniz? şöyle bir şey var resmi sitede. "The Diablo III Starter Edition will not be available without a Guest Pass until further notice" Valla bilemiyorum abi. Sabah 7-8 arası oynadım ben. Akşam da almıştım, o yüzden denemedim. Belki sonra insanların çaktığını farkedip sunucuları rahatlatmak için kapatmış olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 iyi ki almamışım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 şimdi aldım geldim. TRISTRAM MUZIGINE KURBAN YA LISE GUNLERINE DONDUM ADETA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ee ben euya da girdim normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 oyun çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 69ms miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 aquila said: ee ben euya da girdim normal. Yalancinin keline zenciler saplatsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 OLM YETER YA OYNAYAN VAR OYNAMAYAN VAR ŞEYİM ŞİŞTİ VALLA CANIM ÇEKTİ YETER BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 bende achievementı bug belki duzelir die tamamen ciktim tekrar gırdım sımdı hos bıraz ugrastirdi eu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar