Gyu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 _Spartacus_ said: Trolledğine karar verdim ben de. Dediği mantığa ayrı bir kere. Yahu eğer öyle olsa hardcore'un anamı ne ? Normal zorluğu ölmeden bitirmek zor bir şey değil ki. Hardcore karakterin tek farkı ölünce karakterin silinmesi. Oyunun zorluğu, ilerki zorluk seviyelerini oynama vs. konusunda bir fark yok. D2'de de böyleydi, D3'te de böyle. Yaw neden trolliyim blizzconda jay wilson a sorulan bir soru vardı hardcore mod kac seviye olacak diye . jay Wilson hardcore mod tek seviyeden olusacak dedi buna istinaden soluyorum yoksa bişiyi kanıtlama cabasında deilim he eger sen haklısysan da ozur dilerim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Gyu yanlış biliyorsun, ayrıca nightmare ve hellde illa ölüceksin diye bir şey yok. Bir üst zorluğa geçmeden alttaki zorluk seviyesinde yeterince farm yaparsan hem level olarak hem item kalitesi olarak hem skill ve runelar olarak overgeared ve overpowered oluyorsun. Mesala Dh oynuyorsun atıyorum craft itemları incele lvl30 da rare bow craftlıyabiliyorsun. Normal zorluğu farmladın farmladın hem level40 oldun hem itemlarını abarttın hem o bowdan 100 tane yapıp en über statlısını aldın hopppp nightmare sana bebek oyunu oldu. Hell içinde nightmare de lvl60 oldun gene craft ve item abandın, nightmare kadar kolay olmasada oynıyabileceğin kıvama geldi. Ama inferno tabiki jay'in de söylediği gibi HC charlar için aşırı riskli. Heroic karakterle 4 zorluk seviyesinde oynayabiliyorsun kesinlikle %100 hatta %1000 eminim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 adam efendi çıktı, susun oturun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 hardcore zaten niye kasılsın ki ekstra item vs. bir şey vermeyeceğini söyledi blizzard yani sadece achi için kasılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 niye kasılsın olur mu ya. blizzardın hardcore charla inferno bitirene bişey vermeyeceğini mi düşünüyosunuz siz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Çok ruh hastası bir achievement, sigil, accent ve banner falan verirler en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Yok tyreal'i binek olarak vericeklermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 tyrael'a binen götler kırılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gyu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 kthxbye said: Gyu yanlış biliyorsun, ayrıca nightmare ve hellde illa ölüceksin diye bir şey yok. Bir üst zorluğa geçmeden alttaki zorluk seviyesinde yeterince farm yaparsan hem level olarak hem item kalitesi olarak hem skill ve runelar olarak overgeared ve overpowered oluyorsun. Mesala Dh oynuyorsun atıyorum craft itemları incele lvl30 da rare bow craftlıyabiliyorsun. Normal zorluğu farmladın farmladın hem level40 oldun hem itemlarını abarttın hem o bowdan 100 tane yapıp en über statlısını aldın hopppp nightmare sana bebek oyunu oldu. Hell içinde nightmare de lvl60 oldun gene craft ve item abandın, nightmare kadar kolay olmasada oynıyabileceğin kıvama geldi. Ama inferno tabiki jay'in de söylediği gibi HC charlar için aşırı riskli. Heroic karakterle 4 zorluk seviyesinde oynayabiliyorsun kesinlikle %100 hatta %1000 eminim :P Tamam arkadaslar ozur dilerim herkes bu kadar emin sanırım ben yanlıs anladım kusuruma bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Gyu said: _Spartacus_ said: Trolledğine karar verdim ben de. Dediği mantığa ayrı bir kere. Yahu eğer öyle olsa hardcore'un anamı ne ? Normal zorluğu ölmeden bitirmek zor bir şey değil ki. Hardcore karakterin tek farkı ölünce karakterin silinmesi. Oyunun zorluğu, ilerki zorluk seviyelerini oynama vs. konusunda bir fark yok. D2'de de böyleydi, D3'te de böyle. Yaw neden trolliyim blizzconda jay wilson a sorulan bir soru vardı hardcore mod kac seviye olacak diye . jay Wilson hardcore mod tek seviyeden olusacak dedi buna istinaden soluyorum yoksa bişiyi kanıtlama cabasında deilim he eger sen haklısysan da ozur dilerim . http://www.diablofans.com/topic/41073-spoiler-diablo-iii-legendary-items/ Sanırım Jay Wilson'ın dediğini yanlış anlamışsın, yolladığım linkte de görülebileceği gibi oyunu hardcore olarak Infernoda bitirenler Dem-god lakabı alıyor. Özür dilemene gerek yok, bir oyun hakkında yanlış bir şey bilmek özür dilemeyi gerektirmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gyu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 _Spartacus_ said: Gyu said: _Spartacus_ said: Trolledğine karar verdim ben de. Dediği mantığa ayrı bir kere. Yahu eğer öyle olsa hardcore'un anamı ne ? Normal zorluğu ölmeden bitirmek zor bir şey değil ki. Hardcore karakterin tek farkı ölünce karakterin silinmesi. Oyunun zorluğu, ilerki zorluk seviyelerini oynama vs. konusunda bir fark yok. D2'de de böyleydi, D3'te de böyle. Yaw neden trolliyim blizzconda jay wilson a sorulan bir soru vardı hardcore mod kac seviye olacak diye . jay Wilson hardcore mod tek seviyeden olusacak dedi buna istinaden soluyorum yoksa bişiyi kanıtlama cabasında deilim he eger sen haklısysan da ozur dilerim . http://www.diablofans.com/topic/41073-spoiler-diablo-iii-legendary-items/ Sanırım Jay Wilson'ın dediğini yanlış anlamışsın, yolladığım linkte de görülebileceği gibi oyunu hardcore olarak Infernoda bitirenler Dem-god lakabı alıyor. Özür dilemene gerek yok, bir oyun hakkında yanlış bir şey bilmek özür dilemeyi gerektirmez :D Bitiren adamın gidip elini opmek lazım o kadar net o zman insan ustu bişi lazım bunun icin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Gyu said: _Spartacus_ said: Gyu said: _Spartacus_ said: Trolledğine karar verdim ben de. Dediği mantığa ayrı bir kere. Yahu eğer öyle olsa hardcore'un anamı ne ? Normal zorluğu ölmeden bitirmek zor bir şey değil ki. Hardcore karakterin tek farkı ölünce karakterin silinmesi. Oyunun zorluğu, ilerki zorluk seviyelerini oynama vs. konusunda bir fark yok. D2'de de böyleydi, D3'te de böyle. Yaw neden trolliyim blizzconda jay wilson a sorulan bir soru vardı hardcore mod kac seviye olacak diye . jay Wilson hardcore mod tek seviyeden olusacak dedi buna istinaden soluyorum yoksa bişiyi kanıtlama cabasında deilim he eger sen haklısysan da ozur dilerim . http://www.diablofans.com/topic/41073-spoiler-diablo-iii-legendary-items/ Sanırım Jay Wilson'ın dediğini yanlış anlamışsın, yolladığım linkte de görülebileceği gibi oyunu hardcore olarak Infernoda bitirenler Dem-god lakabı alıyor. Özür dilemene gerek yok, bir oyun hakkında yanlış bir şey bilmek özür dilemeyi gerektirmez :D Bitiren adamın gidip elini opmek lazım o kadar net o zman insan ustu bişi lazım bunun icin :D biz genelde halk arasında onlara koreli diyoruz sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 applev0dka said: Gyu said: _Spartacus_ said: Gyu said: _Spartacus_ said: Trolledğine karar verdim ben de. Dediği mantığa ayrı bir kere. Yahu eğer öyle olsa hardcore'un anamı ne ? Normal zorluğu ölmeden bitirmek zor bir şey değil ki. Hardcore karakterin tek farkı ölünce karakterin silinmesi. Oyunun zorluğu, ilerki zorluk seviyelerini oynama vs. konusunda bir fark yok. D2'de de böyleydi, D3'te de böyle. Yaw neden trolliyim blizzconda jay wilson a sorulan bir soru vardı hardcore mod kac seviye olacak diye . jay Wilson hardcore mod tek seviyeden olusacak dedi buna istinaden soluyorum yoksa bişiyi kanıtlama cabasında deilim he eger sen haklısysan da ozur dilerim . http://www.diablofans.com/topic/41073-spoiler-diablo-iii-legendary-items/ Sanırım Jay Wilson'ın dediğini yanlış anlamışsın, yolladığım linkte de görülebileceği gibi oyunu hardcore olarak Infernoda bitirenler Dem-god lakabı alıyor. Özür dilemene gerek yok, bir oyun hakkında yanlış bir şey bilmek özür dilemeyi gerektirmez :D Bitiren adamın gidip elini opmek lazım o kadar net o zman insan ustu bişi lazım bunun icin :D biz genelde halk arasında onlara koreli diyoruz sdfsfd Bu mesajdan sonra tutankamon diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Esh said: applev0dka said: Gyu said: _Spartacus_ said: Gyu said: _Spartacus_ said: Trolledğine karar verdim ben de. Dediği mantığa ayrı bir kere. Yahu eğer öyle olsa hardcore'un anamı ne ? Normal zorluğu ölmeden bitirmek zor bir şey değil ki. Hardcore karakterin tek farkı ölünce karakterin silinmesi. Oyunun zorluğu, ilerki zorluk seviyelerini oynama vs. konusunda bir fark yok. D2'de de böyleydi, D3'te de böyle. Yaw neden trolliyim blizzconda jay wilson a sorulan bir soru vardı hardcore mod kac seviye olacak diye . jay Wilson hardcore mod tek seviyeden olusacak dedi buna istinaden soluyorum yoksa bişiyi kanıtlama cabasında deilim he eger sen haklısysan da ozur dilerim . http://www.diablofans.com/topic/41073-spoiler-diablo-iii-legendary-items/ Sanırım Jay Wilson'ın dediğini yanlış anlamışsın, yolladığım linkte de görülebileceği gibi oyunu hardcore olarak Infernoda bitirenler Dem-god lakabı alıyor. Özür dilemene gerek yok, bir oyun hakkında yanlış bir şey bilmek özür dilemeyi gerektirmez :D Bitiren adamın gidip elini opmek lazım o kadar net o zman insan ustu bişi lazım bunun icin :D biz genelde halk arasında onlara koreli diyoruz sdfsfd Bu mesajdan sonra tutankamon diyoruz ahaha gece gece cok guldm ya,gülcek yer arıyodum demek :D ahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 buraya banhammer uğramaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 firavunla sonsuzluga ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 applevodka güle güle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Hardcore için RMAH yok diye biliyorum yalniz? Vazgectiyse Blizz sonradan bilemicem ama ilk etapta yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 release de olmayacak dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Betada yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Olacagini da sanmam. Legal sikintilar, davalar dogurabilir. Adam 100$ odeyip aldigi baltayla 2 swing atamadan yatarsa Blizz HQ'yu basar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 sanki hc olmayınca 100 dolar verdiğimiz baltayı oyundan söküp eve götürüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 HC için AH var ama RMAH var mı bilmiyorum. Zaten oyunda çok yakın zamanda gold=real money conversion'u oturur diye tahmin ediyorum. Paypal'ıdır şudur budur derken ben RMAH'ın çok coşacağını zannetmem, yine gold trading olur çok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Yalniz Nighmare ile Hell arasinda ucurum bir fark var HP 8-9 misli artiyor birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar