Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 2

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

hacibekirlokumu said:

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4000770172?page=1

aghahsadhbdsaads.

said:
said:
It makes sense that the most copies are being sold in Constantinople.

Stop whining.

Hehe, Istanbul isn't the only city with a cool name though.

I live in Izmir, aka Smyrna:) We have grand temples here, even a wonder of the ancient world close by!

Eregli, a small town, has the caves which were home to Cerberus, the three-headed dog that protected the gates of underworld.

We gots lots of mythology and history in Turkey, Istanbul can't win on that alone!
Sosyal ağlarda paylaş

Deno amacın ne 100 kere alıntı yapıp hiç birşey yazmamak ile ? hayır cidden anlıyamadım. Eğer zekanı yüksek sanıp ti'ye almaya çalışıyorsan yaratıkların hasarıda hp side yükseliyormuşu 6 kere alıntılayarak yazının tümünü okuyup anlayabilecek kapasite değilmişsin. Daha önceden sadece oyuncu başına mobların hp'si %75 artıyor diye biliyorduk. Diğer zorluk derecelerinde bu oran %75in üstüne çıkıp hasar artışıda oluyor onu kastettim. Neyse mehh.
Sosyal ağlarda paylaş

normal-nightmare-hell-inferno

edit: öncekini bitirdikçe bir sonraki seviye açılıyor

edit2: bir de hardcore var, bir karakteri level 10 yaptığın zaman açılıyor, hardcore'da oynarken ölürsen karakter direk gg.

hardcore

http://slappersonly.com/wordpress/wp-content/uploads/2012/03/diablo-hardcore.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

Onlar olmazsa zaten Diablo olmaz. WoW dediğiniz ne ki zaten her item birbirinin +stamina +strength fazlası filan. Elbette öyle olmalı. Hatta az bile affix suffix'ler tam bakmadım ama.
Ne biliyim open wounds var mı, deadly strike var mı, daha doğrusu D2'den +light radius ve staminayla ilgili olanlar dışındaki bütün affix suffix ler olsun please. Ama random'lılık çok önemli rare'larda. Unique'lerde varyasyon olacak mı önemli. Falan filan. Neyse adamlar düşünmüştür...
Sosyal ağlarda paylaş

Inferno gibi evlat acısı bir zorluk varken ve hc ladder muhabbeti de olmayacakken hc oynamanın gerçekten bir mantığı yok gibi geliyor bana. Yani Inferno'da ölüm çünkü garanti, kasıp kasıp ölüme char hazırlamak felaket manasız geliyor bana ladder sisteminin de ortadan kalkmasıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...