Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 adam tahliye edildi beraat almadı bu arada. ceza da almış sanırsam, yönetici olmayacak falan diyorlar. Ceza almışsa bi suç vardır herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Abi siz napıyorsunuz ya? Sayfalardır burada Fenerlilere laf anlatmaya çalışıyorsunuz. Bırakın takılsınlar, suçüstü yapılsa da, başkanları çıkıp itiraf etse de yine inanmazlar zaten. Mahkeme onaylı şikeci damgasını yediler, artık ne deseler boş, uğraşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 suc var, yargitay onarsa yonetici olamayacak iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Ren said: Grast said: Ren said: gökten inmiş gibi yazıp kaçıcam. acaba kaç klup seyircisi ceza alarak çıkmış başkanını cezaevinin önüne gidip tezahurat yaparak karşılar. 1986-1987 Sezonunda Her bir Malatyaspor'lu futbolcuya TOFAŞ araba hediye eden Ergün Gürsoyun kulubü Galatasaray'ın 1997 Senesinde Vahap Beyaz'ın yönettiği Galatasaray - İstanbulspor maçı 8 dakika uzamıştır (Oyun bukadar durmamasına ramen)8 dakika sonunda ceza sahasının 3 metre dışında Arif'in Penaltıyla alakası olmayan pozisyonunda temdit penaltısı verilmiştir. Bu sayede şampiyon olan Galatasaray'ın 1992-1993 Sezonunun son haftasında Galatasaray ligin ilk yarısında kendi sahasında 3-0 yendiği Ankaragücü ile karşılaşır. Maç 8-0 sonuçlanır. Gollerde şaibe olduğu çok açıktır. Golleri yiyen Rade Zalad 2001 senesinde şike yaptığını açıklamıştır. ve Bu sayede averajla şampiyon olup beşiktaşın şampiyonluğunu çalan Galatasaray'ın 2005-2006 Sezonunda ligin son haftasına Fenerbahçe önde girer. Denizlispor deplasmanında son maçında maç 16 dakika uzar Fenerbahçe 1-1 berabere kalır ve Galatasaray Şampiyon olur. Ne kısmettir ki bu dönemde kulup kasasından kaybolan 1 milyon dolar kayboldur. Bülent Tulun üstü kapalı olayı itiraf eder. Hatta Bülent Tulunu hala yönetiminde bulunduran Galatasarayın Sütten çıkmış ak kaşık olup. Türkiyede adaletin bekçisi olduğunu düşünen kulup seyircisi sayısından çok daha azı orda olacaktır hayır anlamadığım başka klube bok atarak nasıl bir üste çıkma durumuna erişmeye çalışıyorsun? ben galatasaraylı bile değilim.. Yahu 3 temmuz gününden beri üste çıkmaya çalışma gibi bir derdim yok. Ben biraz fanatik olarak bakıyor olabilirim bazı konularda. Yaptılarsada helal olsunda derim. Bu benim saçma sapan bir kişilik yapım olabilir. Ama asla üste çıkmak haklı çıkarmak vs gibi bişey içinde değilim. İlk günden bugüne kadar. Çocukluklarından beri şikeci damgası yemiş olan galatasaray taraftarlarının. Adalaet bekçiliği yapmasına kıl oluyorum. Şike olduğuna inanırım inanmam o ayrı konu. Ama kimsenin takımına bok atarak kendimi avutmuyorum. Sadece şu anda TERTEMİZ olduğunu iddia eden kimselerin ne olduklarını bilmeleri gerektiğini düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ya dert küme düşmek mi yani? tamam düşmesin küme bilmem kaç puan silinsin, avrupaya da bi sene gitmedi zaten. bu şekilde olsa kabul edecek misiniz yani şike yapıldığını? kabul edecekmisiniz derken sindirebilecekmisiniz? ayrıca hala siz sütten çıkmış ak kaşıkmısınız filan deniyor 1 sene geçti olayların üzerinden. ben galatasarayın taraftarıyım, yöneticisi değilim. galatasaray taraftarı olarak eskiden yapılan şikelerden de dolayı da utanıyorum, şikeyi türkiyeye benim taraftarı olduğum klüp getirdiği için o şikeyi yapan adamlardan da tiksiniyorum. adamlardan diyorum ben aynı şimdi azizin ve ekibinden tiksindiğim gibi. aziz gelmeden önce fenerbahçeyi saygı duyulan bi takım olarak seviyodum ama başknın gazlamasına gelen taraftarın da sayesinde nefret edilen bi klüp oldu fenerbahçe. daha mı iyi oldu böyle. iki şampiyonluk eksik alsaydınız ama saygı duyulan bi klüp olsaydınız daha iyi olmazmıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 okulunu okumus adamlar tersini soyluyor ya. kalacaksin bak okulda daha iyi oku :D valla duydugumu cnn de buraya yazdim gerisini bilemem ak sacli gozluklu herkesin hocam dedigi adamlar bu konu uzerinde konusuyorlardi ben ne bileyim. dedigim gibi adam senden inandirici idi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 bu arada aziz yıldırım kupayı bi görsün dokunsun diye çıkarmışlar panpalar. yazık adam hatırlamıodur nası bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 fizban said: sadece dinlemeler yeterlidir, tapeler nedir diyen arkadaslar icin, 2009 yilindan kalma karar: http://www.netgazete.com/News/596410/yargitay_maddi_delilden_yoksun_dinlemeler_gecersiz.aspx said: "sanığın ikrarına dayanmayan, maddi niteliği olmayan" ibrahim akın'ın ilk ifadesi dahil bir kaç itiraf var. (tabi sonra ben işkence gördüm (avukatı yanındayken hem de) diye kabul etmedi o itirafları) ha eğer karar yanlışsa zaten bozulur yargıtay'da. yargıtay bu iş için var. da tahkim kurulu kararı ile mahkeme kararı çelişiyor diye yargıtay iptal eder demek çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 @fede: ben sike yaptigimizi kabulleniyorum, yalnizca ibrahim akin orneginde. neyini sindirecegim, yasa disi bir is yapmisiz. neyini seveyim yani. aziz yildirim'i da istemiyorum takimin basinda, ali koc'u istiyorum. ama napiyim yani, aziz yildirim kulubun basinda diye takimi tutmayi mi birakayim ? catladikapisporlu mu olayim ? @ahmedinejad: mahkemede ifade degistirdigi icin kolluktaki ifadesi gecersiz olur ibrahim akin'in. yargitay ile tahkim'in kararlari seviyesindeki uyumsuzluk kisilerle ilgili kararlari degil, spor ile ilgili kararlari etkileyici seviyede olacaktir muhtemelen. ornegin kulup baskanligi, yoneticiligi vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 valla onu bunu bilmem tff talimatnameye uyarsa epey bi klüp küme düşer ama uyamaz. ha tff talimatnameye uymazsada uefa kucağını açar alır bizi kollarına yine döndük dolaştık aynı bombayı aldık elimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Ya şu komple teorilerinden çıkın artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 uefa'dan bir bok olmaz. tff'de de bi bok olmaz. aziz yıldırım paşa paşa bırakacak başkanlığı yönetim değişecek olay soğuyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 yok ya hu takımı niye bırakasın, takımını her tekil adamın üzerinde tutman lazım bilakis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 valla bana sorarsaniz kararlardan once de fenerin sike ve tesvik yaptigi netti. ortasaki belgeler konusmalar bunu gosteriyordu. ama bu mantiken cikan bir sonuc. mahkemede mantik yetmiyor net delil gerekiyor. ve mahkeme de tam olarak burada batirdi. fener sike yapmis bile olsa davanin en basindan beri isleme sureci rezaletti. istedigi kadar olay ortada olsun ne kanitlari ne taniklari bir turlu toparlayamadilar. daha kotusu savci da hakim de o kadar yetersizdi ki su goturmez olaylarda bile supheye dustu insanlar. sonuc olarak bugun verilen kararlar da (sike ve tesvigin kesin oldugunu dusunmeme ragmen) temelsiz ve korleme atis oldugu da belli. adamlar bir sarjor ak-47yi rastgele bosaltmis artik kim kac kursun yerse diye. fbnin sike yaptigina inanmama ragmen tum bu mahkeme sureci de sonucu da, daha dogrusu sonucun kendisi olmasa da dayanaksizligi da komple bir kepazeliktir ve turk hukuku icin bir kara lekedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 arkadaşlar siz herhalde uefadaki kuralları, talimatnameleri, disiplin talimatlarını bizim ülkemizde olduğu gibi laf olsun diye kondu zannediyorsunuz, ha ben hiç zannetmiyorum komple teorisi üretmeye bile gerek yok bunun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 RRa said: valla onu bunu bilmem tff talimatnameye uyarsa epey bi klüp küme düşer ama uyamaz. ha tff talimatnameye uymazsada uefa kucağını açar alır bizi kollarına yine döndük dolaştık aynı bombayı aldık elimize uysun abi düşürsün neyden korkuyorlar bu kadar.Maç mı izlemicek millet sanki, bankasyayıda alıverir digiturk tamam abi işte. bak italyaya, juventusu düşürdü. Juventus bu sene şampiyon oldu italya bu sene final oynadı. Türk futbolunu adam etmek istiyorsak, zaten düşürmemiz lazım bu yalakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 fizban said: @ahmedinejad: mahkemede ifade degistirdigi icin kolluktaki ifadesi gecersiz olur ibrahim akin'in. etik kurulu raporunda o itirafa dayanarak görüş bildiriliyordu. adam ifade değiştirse bile tff bile inanmadı değiştirdikten sonra ibrahim akın'a. ya diyorum ya yargıtay bunun için var. içeridekiler çıktı, yargıtay karar verene kadar adamlar işinin gücünün başında. şimdi burada boşuna konuşuyoruz. dün neyse bugün de o futbolda. hiç bir şey değişmedi, değişmeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 yok abi gayet fenerli olacaksın tabi, niye bırakasın takımını, azizi de istemiyosun artık tamam işte. aklı başında her fenerli de böyle yapar. ama fenerliler arasında hala "başkan tahliye oldu holololoy" diyen tipler var onlara dedim ben aslında genel olarak. neyse şike yapıldığını kabul ettin en azından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 RRa said: arkadaşlar siz herhalde uefadaki kuralları, talimatnameleri, disiplin talimatlarını bizim ülkemizde olduğu gibi laf olsun diye kondu zannediyorsunuz, ha ben hiç zannetmiyorum komple teorisi üretmeye bile gerek yok bunun içinYa sürecin başından beri Yok uefanın sopası yok uefanın bilmemnesi. yok şuyu yok buyu. Ben daha o sopayı göremedim. bi göstersinlerde haklısın diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Şu beşiktaş 8-0 olayına son bir nokta koyalım bari. Hadi diğerleri böyle net ıspatlanamaz hep 'söylenti' ama o bariz yalan neden mi? çünkü : http://www.tff.org.tr/Default.aspx?pageID=560 Galatasaray toplam 8 averaj ile şampiyon olmuş , 1-0 yense 1 averaj 18 golle yense 18 gol averaj ile şampiyon olacak. Beşiktaşın 2 gol averaj kazandığını düşünecek olursak , galatasaray 2 averaj ile öndeymiş bir maç önce ki hafta http://www.tff.org.tr/Default.aspx?pageID=560&hafta=29#mac Bu da demek oluyor ki galatasaray 1-0 bile yense şampiyon oluyor. Lütfen bilmeden kulaktan dolma 8-0 haberleri ile birbirimizi kandırmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Suc sabitlendi beyler. Masumiyet karinesi diyenleri simdi sahalrda gormek istiyoruz. Artık sikecisiniz diyebilir miyiz, kanıtlanmıs olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Rewendor said: valla bana sorarsaniz kararlardan once de fenerin sike ve tesvik yaptigi netti. ortasaki belgeler konusmalar bunu gosteriyordu. ama bu mantiken cikan bir sonuc. mahkemede mantik yetmiyor net delil gerekiyor. ve mahkeme de tam olarak burada batirdi. fener sike yapmis bile olsa davanin en basindan beri isleme sureci rezaletti. istedigi kadar olay ortada olsun ne kanitlari ne taniklari bir turlu toparlayamadilar. daha kotusu savci da hakim de o kadar yetersizdi ki su goturmez olaylarda bile supheye dustu insanlar. sonuc olarak bugun verilen kararlar da (sike ve tesvigin kesin oldugunu dusunmeme ragmen) temelsiz ve korleme atis oldugu da belli. adamlar bir sarjor ak-47yi rastgele bosaltmis artik kim kac kursun yerse diye. fbnin sike yaptigina inanmama ragmen tum bu mahkeme sureci de sonucu da, daha dogrusu sonucun kendisi olmasa da dayanaksizligi da komple bir kepazeliktir ve turk hukuku icin bir kara lekedir. Tebrik ederim ilk defa adam akıllı bir yorum gördüm. Derslik ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 başkana kimse sormuyor. arkadaş şike yaptın dediler cemaat dedin? tapeler yalan dedin GS'de yaptı dedin. hiçbir fb'lide sormuyor başkan neden soktun bu duruma kulübü diye. Herkez seviniyor çıkıyor diye. ya hepmi haklı bu adam? beğensekte beğenmesekte mahkeme bir karar verdi. buna göre şike yapmışız... başkan naptın sen? (bari ben sorayım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 @fede: ben ibrahim akin ile sike yapildigini iddianame aciklandigi gun kabul etmistim. ama hep sunu dedim, dava surecinde ispatlamaya yetecek hicbirsey yok. @ahmedinejad: tff etik kurulunun orada yaptigi da hukuksuzluk. gecersiz sayilmis bir ifadeyi gecerliymis gibi kullanmis oluyorlar. ama turkiye'de hukuk kurullarinin hukuksuzluk yapmasini kimse garipsemiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar