Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 5: A New Hope, Demirören

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

bu gercekleri ortaya koyan adama sorarlar, giden tofaş arabalar ne oldu diye...

sanki 3 klubun birbirnden farkı var gibi ona buna bok atıyor gs taraftari sene basından beri..

kendi pisliklerini o kadar cabuk unutmuski herkes ünal başgan saolsn kendilerini sütten cıkmıs fln sanıyorlar..

kimsenin burda birbrne laf söylicek durumu yokken aylardir gs'lilerin hiç susmamasi ayri bir güzellik tabi..

bu yüzden bu sene (hakem hatalarinin da etkisiyle) öyle büyük bir gs antipatisi oluştuki, insanlar resmen fener sampiyon olsun istiyor
Sosyal ağlarda paylaş

hakliyim said:

Robert_Poche said:

her taraftarın üye olmaya hakkı var(parası varsa). seçimde etki yapmak istiyorsa üye olur, bence bu yuzden taraftar seciyor.

sen aradan ne güzel inciler saçıyorsun öyle

dogru soyluyor adam. yonetime itirazin varsa uye olur muhalefet yaparsin. yapamiyorsan yonetime paf etmeye hakkin yok. o yonetim tum kulubu baglar.
Sosyal ağlarda paylaş

Devam.
http://3.bp.blogspot.com/_WTVLt-XU70E/Swvm039CU5I/AAAAAAAADYU/xcz391wA7xc/s400/cemal-nalga.jpg

Biz cezamızı çektik hazırlık maçında forma değiştirip cezalı oyuncu oynattık diye.

Peki ya siz, ligin anasını belleyip insanları tehdit edip bir ton maçta şike yapan siz Fenerbahçe cezanızı çekip temizlendiniz mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Her zamanki gibi ülkemizin yöneticileri aldıkları kararlar ile karakterlerini ortaya koydu ve anlayanlara neden bu durumda olduğumuzu bir daha gösterdi. Kendinin çok zeki olduğunu zanneden aptal çoğunluk ise, bu karardan, ülke futbolu kurtarıldı mesajını çıkaracak ve erişebildikleri her ortamda bu kararı öveceklerdir.

Şerefin sadece isim olduğu yerde, bütün bu olaylar silsilesinin sonucu tahmin edilmiş olsa bile, bu kararları gördükten sonra üzüntü duyduğum için kendi adıma seviniyorum, diğerleri gibi körleşmediğim için. Konu dışı gibi algılanabilir ancak, o damarlardaki asil kan artık kurumuş be...
Sosyal ağlarda paylaş

2016 yı elleriyle fransaya verdirten platiniden bahsediyorsun

belki yakıştırmak istemiyorsun ama aziz yıldırım döneminde yapılan pisliklerin hasıraltı edildiği gün gibi ortada

nasıl ki ben bir gs taraftarı olarak 8-0 lık maçta şike olduğunu görebiliyorsam bu durum da böyle kabullenme meselesi

yarın öbür gün 8-0 lık maç için bir dava ve ceza söz konusu olduğunda ben nasıl ki verilecek cezayı kabullenebileceksem fenerbahçe taraftarının da aziz yıldırımın verdiğ izararların cezasını kabullenmesi gerekir, futbol sevgisi budur körü körüne fanatiklik değildir
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Devam.
http://3.bp.blogspot.com/_WTVLt-XU70E/Swvm039CU5I/AAAAAAAADYU/xcz391wA7xc/s400/cemal-nalga.jpg

Biz cezamızı çektik hazırlık maçında forma değiştirip cezalı oyuncu oynattık diye.

Peki ya siz, ligin anasını belleyip insanları tehdit edip bir ton maçta şike yapan siz Fenerbahçe cezanızı çekip temizlendiniz mi?

abi beşiktaşlıym da..

adamlarin şikesi kanıtlandi,evet şike var dediler de fener biz cezamizi cekmiyoruz mu dedi..

ya anlamıyorum buraya yazarken hiç mi dusunmuyorsunuz ya..
Sosyal ağlarda paylaş

bi dakka bi dakka bi dakka

cemal nalga olayında küme düşürülme kararı alınması gereken galatasaray hakkında sadece -5 puan cezası verildi ya, o mantıkla fenerbahçe de kınama cezası alsa dahi cezasını çekmiş olacak.

böyle savunma masquerade'e yakışırdı, tebrix :)
Sosyal ağlarda paylaş

Lancelion said:

bi fenerbahçeli de çıkıp içime sinmedi desin, bari onurlu fenerbahçeliler de var diyelim.

Senin gibi düşünemem ki ben. Beni her alanda sürekli yenen. Kendi sahamda bile bana fobi yaşatacak bir rakibim olmadı benim.

Onur olmaktan kastın , senin kafadan olmaksa. Ben değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

eh o konuda hemfikiriz zaten..

hani ortada buram buram kokan bir pislik oldgnu zaten aklı selim fenerliler de söyluyor..

ama işte kanıtlanan bişey yok,kanıtlanınca deriz pis şikeciler cekin cezanızı fln filan..

kimse(fener taraftari da bence) şikesi tescillendikten sonra(varsa eger) degisen salak sacma maddelerle fenerin ligde kalmasni istemez
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

sanki 3 klubun birbirnden farkı var gibi ona buna bok atıyor gs taraftari sene basından beri..

kendi pisliklerini o kadar cabuk unutmuski herkes ünal başgan saolsn kendilerini sütten cıkmıs fln sanıyorlar..

kimsenin burda birbrne laf söylicek durumu yokken aylardir gs'lilerin hiç susmamasi ayri bir güzellik tabi..

bu yüzden bu sene (hakem hatalarinin da etkisiyle) öyle büyük bir gs antipatisi oluştuki, insanlar resmen fener sampiyon olsun istiyor

O GS antipatisi sakın tüm büyük takımlar şikeden yargılanırken galatasarayın hiç bir şeyden yargılanamamasından; hatta bok atılmaya çalışıldığında tak diye belgeleri dayamasından; basında çıkan her karalama habere anında başkanın yanıt vermesinden ve doğruyu söylemesinden kaynaklanmış olmasın?

Malum Türkiye'de doğru söyleyeni, doğru olanı sevmezler.

TOFAŞ arabalar, 8-0'lar vs. madem çok biliniyordu, dava açıp yargılasalarmış, biz de cezamız neyse çekseymişiz. Bu sene şike davaları ortaya çıkınca hemen onlarla silahlandınız, belki çamur atarsak bizim şikemiz haklı çıkar diye.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll, o dönemlerde şike suç değildi. o yüzden yargılanma yapılamazdı. ayrıca, galatasaray hala denizlispor maçı olayından dolayı tak diye bir belge falan veremedi.

keşke şampiyon olsak, ligi birinci bitirdikten sonra düşürülsek. başka türlü susmazsınız siz.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

hakliyim said:

Robert_Poche said:

her taraftarın üye olmaya hakkı var(parası varsa). seçimde etki yapmak istiyorsa üye olur, bence bu yuzden taraftar seciyor.

sen aradan ne güzel inciler saçıyorsun öyle

dogru soyluyor adam. yonetime itirazin varsa uye olur muhalefet yaparsin. yapamiyorsan yonetime paf etmeye hakkin yok. o yonetim tum kulubu baglar.

yav yönetimin kulübü bağlayıp bağlamamasını tartışmıyoruz

ortalama yurdum taraftarının çıkıp yönetime katılması , kongreye üye olması fln ne kadar gerçekçi onu konuşuyoruz

ve ya siz gerçeklerden bi hayli uzaksınız
yada sırf muhalefet olmak uğruna troll peşinde koşuyorsunuz

ne amcalar teyzeler tanıyorum utanırsınız önünde şu forumda fenerbahçe hakkında yazdıklarınızın yarısını söylemeye , adamın koşulsuz tutkusu ve sevgisini görünce

ama adam biranın yanında çerez alırken hesap yapıyor maç izliyecem diye bütçe çıkarıyor fener yenilince 2 gün yataktan kalkamıyor

o adam taraftar değil mi şimdi ?

ben öğrencyim çocuklugumdan beri fenerbahçeliyim , benim kongre üyesi olmam ne kadar gerçekçi ?

belki sizin durumunuz değişiktir , allah arttırsın , ama bazı işler sizin düşündüğünüz gibi yürümüyor arkadaşlar.

nasıl bu konu hakkında bana bu kadar post yazdırdınız anlamıyorum cidden A'yı B'yi tartışıyoruz çok komik.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

deadwoll, o dönemlerde şike suç değildi. o yüzden yargılanma yapılamazdı. ayrıca, galatasaray hala denizlispor maçı olayından dolayı tak diye bir belge falan veremedi.

keşke şampiyon olsak, ligi birinci bitirdikten sonra düşürülsek. başka türlü susmazsınız siz.

Telaşları o zaten. Puan farkı çokken kimse burda şike mike bişey konuşmadı uzun süre. Fark ikiye düşünce , bütün GS'liler hukukçu oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

cemal nalga olayında küme düşürülme kararı alınması gereken galatasaray hakkında sadece -5 puan cezası verildi ya, o mantıkla fenerbahçe de kınama cezası alsa dahi cezasını çekmiş olacak.

evet keşke düşseydik. o topicte de ilk postum oha düşelim rezalet bu şeklindeydi.

ama aldığımız cezalar:

said:

-galatasaray cafe crown'ın ligdeki 5 maçta aldığı puanlar silindi ve lige -4 puanla devam edecek.

-galatasaray cafe crown, teknosa türkiye kupası'ndan ihraç edildi.

-galatasaray cafe crown, cemal nalga'nın oynadığı tüm maçlarda hükmen mağlup edildi.

-mert uyguç'a 2 yıl hak mahrumiyeti ve 10 bin tl para cezası verildi.

-okan çevik'e 3 yıl hak mahrumiyeti ve 10 bin tl para cezası verildi.

-koray mincinozlu 2 yıl hak mahrumiyeti ve 5 bin tl para cezası verildi.

-cemal nalga 2 yıl hak mahrumiyeti ve 10 bin tl para cezası verildi.

-tufan ersöz'e 4 ay hak mahrumiyeti ve 5 bin tl para cezası verildi.

-yiğit şardan'a 6 ay hak mahrumiyeti ve 10 bin tl para ceza verildi.

Forma değişme skandalında bile bu cezalar alınırken ligin anasını belleyip 10 kusur maçta yargılanan Fenerbahçenin 1 puan bile ceza almadan çıkması aynı kefeye konabilir evet.

Aldığımız - puan cezaları ile playoff oynayabilecekken dışarda kaldık. Fenere de verseydiler -25 puan ve playoff dışında kalsaydı karşılaştırma biraz tutarlı olurdu.

http://basketbol.tblstat.net/standings.asp?s=0910
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

applev0dka said:

O GS antipatisi sakın tüm büyük takımlar şikeden yargılanırken galatasarayın hiç bir şeyden yargılanamamasından; hatta bok atılmaya çalışıldığında tak diye belgeleri dayamasından; basında çıkan her karalama habere anında başkanın yanıt vermesinden ve doğruyu söylemesinden kaynaklanmış olmasın?

Malum Türkiye'de doğru söyleyeni, doğru olanı sevmezler.

TOFAŞ arabalar, 8-0'lar vs. madem çok biliniyordu, dava açıp yargılasalarmış, biz de cezamız neyse çekseymişiz. Bu sene şike davaları ortaya çıkınca hemen onlarla silahlandınız, belki çamur atarsak bizim şikemiz haklı çıkar diye.

abi arabalari alan oyuncular tv'lere cıkıp acıklamalar yapti, şu geldi su gitti fln filan diye..

ülkenin en karanlık döneminde sampiyonluklar aldı gs ne pislikler döndu bu ülkede spor dısında sporda mi dönmicek..

google girip gecmisi stalklamaya ugrasamıcam smdi gazete haberlerni fln filan..

ama aziz yıldırım ne kadar konusulduysa bu şike davasi daha gundemde yokken, gs 2 katı konusuldu bu ülkede şike ve tesvikten..

işte kanunun cıktıktan öncesine işlememesi fln filan gibi olaylar var kurcalanmıyor..

sen gecmise bakmadan 8. oldgun senede soruşturmada adın yok diye saga sola saldırırsan komik duruma dusersin..

ha demiyorum gs 8. degilde sampiyonluga oynasa kesin yapcakti demiyorum, ama gecmişi karanlık takımın baskandan çöpcusune temiziz biz hell yeahh cekmesi komik
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

fizban said:

evet keşke düşseydik. o topicte de ilk postum oha düşelim rezalet bu şeklindeydi.

ama aldığımız cezalar:

said:

-galatasaray cafe crown'ın ligdeki 5 maçta aldığı puanlar silindi ve lige -4 puanla devam edecek.

-galatasaray cafe crown, teknosa türkiye kupası'ndan ihraç edildi.

-galatasaray cafe crown, cemal nalga'nın oynadığı tüm maçlarda hükmen mağlup edildi.

-mert uyguç'a 2 yıl hak mahrumiyeti ve 10 bin tl para cezası verildi.

-okan çevik'e 3 yıl hak mahrumiyeti ve 10 bin tl para cezası verildi.

-koray mincinozlu 2 yıl hak mahrumiyeti ve 5 bin tl para cezası verildi.

-cemal nalga 2 yıl hak mahrumiyeti ve 10 bin tl para cezası verildi.

-tufan ersöz'e 4 ay hak mahrumiyeti ve 5 bin tl para cezası verildi.

-yiğit şardan'a 6 ay hak mahrumiyeti ve 10 bin tl para ceza verildi.

Forma değişme skandalında bile bu cezalar alınırken ligin anasını belleyip 10 kusur maçta yargılanan Fenerbahçenin 1 puan bile ceza almadan çıkması aynı kefeye konabilir evet.

Aldığımız - puan cezaları ile playoff oynayabilecekken dışarda kaldık. Fenere de verseydiler -25 puan ve playoff dışında kalsaydı karşılaştırma biraz tutarlı olurdu.

http://basketbol.tblstat.net/standings.asp?s=0910

iyi kapak olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...