tinu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 yahu sahaya yansımak nedir, e herıfe para ver adam bılerek gol kacırsın , gol atmasın, yada bilerek gol yesin, ama adamın takımındaki diğer futbolcular oynadıkları oyunla durumu kurtasın, ne o şike sahaya yansımadı! nasıl yansımıyor lan, adam sahada şike yapmış işte ama diğer futbolcular durumu kurtarmış, nasıl bir şey lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 bence şu dakikadan sonra yapılacak en iyi şey bilinçli taraftarların ligtv paketlerini kapattırmaları ve yayıncı kuruluşun lige verdiği onca doları bi yerlerine kaçmasını sağlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Masquerade said: gram üzülmem milli takımlar banlanırsa hatta kahkaha atarım. hak ediyor bizim siyasetçilerimiz sonuna kadar. sonra da suriye'ye girip maşalık yaparız,tam denk getirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 valla ben 2 ay önce kapattım ligtv'yi pislik herifler içine ettiler futbol keyfinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 uefa bizi almazsa "bakın akp dönemindeki başarılarımız" derler, np. hiçbir takımımız avrupadan elenmemiş olacak sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 ahahah, bir rte başarısı daha diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 vay anasini... goz gore gore fener şikeci ama kurtariyoruz dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 super ceza ligi mega playoff lig tv ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Onlarca Hukuk Prof'u baktı bişey bulamadı. Siz brüt 2 gr agırlıgı olan beyninizle olayı çözdünüz , şike olğuna kanaat getirdiniz. Sizin amacımız sadece trollük yapmak , sahadaki maglubiyeti , böyle saçmalıklarla kapatmak. Açıkcası , üstünlüğünü her alanda hissettiğiniz Fenerbahçe'yi kötü durumda görmek istemenizden kaynaklanmaktadır. UEFA demişki ; Sen karar verme ! Sana güvenmiyorum. Kurul'a gönder o karar versin. TFF'de bu nedenle kurula gönderdi. 58 neden değişti ? Fenerbahçe istemedi değişmesini. Bunu sizde biliyorsunuz. Fakat ortada şöyle bir durum var. 2 farklı takım yöneticisi aralarında anlaşıyor. Fakat bu durum ne futbolculara ne da takım hocasına yansıyor. Sonuçta teşebbüs edilen şike gerçekleşmiyor. Şimdi size soruyorum ; 2 tane götcebi dikik adam pislik çevirdi diye benim suçum ne ? (üst paragrafı oku, öyle yorumla) Bu yazdıklarımdan hala tatmin olmayan varsa onlarada bir cevabım var. Bu cevapta okumadan yazmadan Anti-Fener kafasıyla hareket edip , 2 gr brüt beyne sahip olanlara : Fenerbahçe çok büyük , biz olmadan bu lig dönmez . Biz olmadan , sizler futbol oynayamazsınız. Türkiye'de SPOR = FENERBAHÇE. Zorunada gitse , ağlasanda , ölsende , kendini kessende bu böyle arkadaşım. Bu böyle ! Burda olay bu ! Burda Fenerbahçe gerçeği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 abowww fener kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 imana geldim kardeş fener için şükür namazı kılmaya gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 janis said: 58 neden değişti ? Fenerbahçe istemedi değişmesini. Bunu sizde biliyorsunuz. Fakat ortada şöyle bir durum var. 2 farklı takım yöneticisi aralarında anlaşıyor. Fakat bu durum ne futbolculara ne da takım hocasına yansıyor. Sonuçta teşebbüs edilen şike gerçekleşmiyor. Şimdi size soruyorum ; 2 tane götcebi dikik adam pislik çevirdi diye benim suçum ne ? (üst paragrafı oku, öyle yorumla) o 2 adamın fenerbahcede olmasının nedeni yönetim, yönetimi seçen de taraftar. neticede bir ceza gelecekse klube de gelmeli diyorum, beşiktaş icin de gecerli, bizimkiler de aynı sekilde degerlendirilmeli gerekirse küme düşürülmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Ne Fenermişsin arkadaş ya. O olmadan hayat duracak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Robert_Poche said: o 2 adamın fenerbahcede olmasının nedeni yönetim, yönetimi seçen de taraftar. Yönetimi seçen taraftar derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 janis said: Onlarca Hukuk Prof'u baktı bişey bulamadı. Siz brüt 2 gr agırlıgı olan beyninizle olayı çözdünüz , şike olğuna kanaat getirdiniz. Sizin amacımız sadece trollük yapmak , sahadaki maglubiyeti , böyle saçmalıklarla kapatmak. Açıkcası , üstünlüğünü her alanda hissettiğiniz Fenerbahçe'yi kötü durumda görmek istemenizden kaynaklanmaktadır. UEFA demişki ; Sen karar verme ! Sana güvenmiyorum. Kurul'a gönder o karar versin. TFF'de bu nedenle kurula gönderdi. 58 neden değişti ? Fenerbahçe istemedi değişmesini. Bunu sizde biliyorsunuz. Fakat ortada şöyle bir durum var. 2 farklı takım yöneticisi aralarında anlaşıyor. Fakat bu durum ne futbolculara ne da takım hocasına yansıyor. Sonuçta teşebbüs edilen şike gerçekleşmiyor. Şimdi size soruyorum ; 2 tane götcebi dikik adam pislik çevirdi diye benim suçum ne ? (üst paragrafı oku, öyle yorumla) Bu yazdıklarımdan hala tatmin olmayan varsa onlarada bir cevabım var. Bu cevapta okumadan yazmadan Anti-Fener kafasıyla hareket edip , 2 gr brüt beyne sahip olanlara : Fenerbahçe çok büyük , biz olmadan bu lig dönmez . Biz olmadan , sizler futbol oynayamazsınız. Türkiye'de SPOR = FENERBAHÇE. Zorunada gitse , ağlasanda , ölsende , kendini kessende bu böyle arkadaşım. Bu böyle ! Burda olay bu ! Burda Fenerbahçe gerçeği var. Arkasokak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 http://www.youtube.com/v/vG7K5Y3bwvI sürülen tarla yok panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 sinirden elim bacağım titriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 iki yönetici anlaşıyorsa nasıl diyebiliyorsun ki bunlar oyunculara yansımıyor. söylemeyi mi unutmuşlar. düşünsene iki ülkenin başbakanı anlaşıyor ama bakanlara birşey söylemiyorlar icraat için. sütten anlaşmaymış. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 kacın fenerliler geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Rerore said: http://www.youtube.com/v/vG7K5Y3bwvI sürülen tarla yok panpa dakjdaskljfaldkjasldkada buneee lan , resmen " eyvah giriyodu lan dio" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 işte şikenin ispatı 8sn'lik video,hemen linki uefaya yolla panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Ülkenin adını da arada Türk Muz Cumhuriyeti olarak değiştirselermiş keşke. Şu durumda hala verilen kararların doğruluğunu ya da fener şike yapmadı kafasını savunanlar da en azından topice yazıp kendilerini rezil etmesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 janis said: Bu yazdıklarımdan hala tatmin olmayan varsa onlarada bir cevabım var. Bu cevapta okumadan yazmadan Anti-Fener kafasıyla hareket edip , 2 gr brüt beyne sahip olanlara : Fenerbahçe çok büyük , biz olmadan bu lig dönmez . Biz olmadan , sizler futbol oynayamazsınız. Türkiye'de SPOR = FENERBAHÇE. neyse siz 4 gr beyinliler devam edin o zaman gazoz liginizde oynamaya. an itibari ile Türkiye'de futbol bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 S-H said: işte şikenin ispatı 8sn'lik video,hemen linki uefaya yolla panpa :(:S;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar