Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 enurale said: -Deno- said: kötü bir şey söylemedim ki ? detaylı bir yazı yazmışsın, developer misali anlamında söyledim. Açıklama için teşekkür ederim, yanlış anlamışım. Ancak siz de biliyorsunuz ki ayrıntılı ve açıklayıcı yazılar için "ilgili firma çalışanı" olmak şart değil :) Pek çok platformda oyun rehberleri ya da yorumları yazıyorum. why so siriyüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 o öyle :D Siz birde raid yönetirken dinleyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 -Deno- said: kötü bir şey söylemedim ki ? detaylı bir yazı yazmışsın, developer misali anlamında söyledim. Zuhahuah Deno yaaa developer misali anlamında sölemişmiş bide :D Ncsoft dağımtıcı hem bikerem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Meh gereksiz tepki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 ncsoft'un da varmış bir iki çalışanı, onlara gönderme yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 oha denonun yöneticiliğini elinden almışlar rozeti ve silahı masaya bırakmış deno yönetici değil miydin olm burda ben mi yanlış hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 swtor'dayım abi, buralar sercan'dan soruluyor. swtor'dan da ne kaldı gerçi geriye lulz. diğer yönetici arkadaşlardan destek bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar