Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 enurale said: -Deno- said: kötü bir şey söylemedim ki ? detaylı bir yazı yazmışsın, developer misali anlamında söyledim. Açıklama için teşekkür ederim, yanlış anlamışım. Ancak siz de biliyorsunuz ki ayrıntılı ve açıklayıcı yazılar için "ilgili firma çalışanı" olmak şart değil :) Pek çok platformda oyun rehberleri ya da yorumları yazıyorum. why so siriyüz?
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 o öyle :D Siz birde raid yönetirken dinleyin :D
Lasombra Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 -Deno- said: kötü bir şey söylemedim ki ? detaylı bir yazı yazmışsın, developer misali anlamında söyledim. Zuhahuah Deno yaaa developer misali anlamında sölemişmiş bide :D Ncsoft dağımtıcı hem bikerem
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 ncsoft'un da varmış bir iki çalışanı, onlara gönderme yaptım.
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 oha denonun yöneticiliğini elinden almışlar rozeti ve silahı masaya bırakmış deno yönetici değil miydin olm burda ben mi yanlış hatırlıyorum?
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 swtor'dayım abi, buralar sercan'dan soruluyor. swtor'dan da ne kaldı gerçi geriye lulz. diğer yönetici arkadaşlardan destek bekliyorum.
Öne çıkan mesajlar