Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Eskişehir deyim abi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Fizy yi kapattığım gibi hepsini kapatırırım benle uğraşanı uğraşacak 100 bela bulurum ayaklarını denk alsınlar okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 dizimag kapanırsa kendimi keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Abi ben niye giremiyorum dizimag e ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 dns olabilir. norton dnsleriyle giriyorum ben rahat rahat, bi de onları dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 bu torrent vs siteden izle tartışmasında değinilmeyen bi durum var portları kapalı , yasağı bol yurt öğrencileri napsın ? şike şike diziport dizimag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Eğer o öğrenci benim yaptığım gibi legal yollarla izleyemiyorsa Usenet alabilir. Bu tarz sitelere para kazandırmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 siteleri gerge kapatıyor diyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Tamamen legal yollardan şu tarz bi site yapmak istesen Netflix ya da Hulu gibi, ne kadar para isticek ki dizi sahipleri? Bölüm başına reklam gelirleri 250 bin TL'den fazlaydı en son, bölüm maliyeti de 200-300 bindi. Reklam gelirinden feragat edecek kadar ilgilerini nası çekebilir bi dizi sitesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Hulu'da reklam var. Her dizinin popülerliğine göre 2 ile 4 dakika arası reklamla geçiyor. Hem de reklam atlama ya da kalan değiştirme filan da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Bone said: m edilen videolar compressed olunca kalitesi de düşüyor. ayrıca "facebooktan izle, x sitesinden izle, y sitesinden izle" diyerek birkaç part'a bölüyorlar, sonra her part için sıra bekliyorsunuz, reklam bekliyorsunuz, stream'in dolmasını bekliyorsunuz, "bugün 1 video izlediniz, yarın tekrar deneyin" uyarı mesajlarıyla karşılaşıyorsunuz felan. bu tip siteler baya dert. Zimbabwe dizileri HD izle diye bir siteden mi giriyorsun, bugün 1 video izledin bekle, stream bekle, sıra bekle falan, neler anlatıyorsun ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 game of thrones fln gibi sağlam dizileri 720 indirip izliyorum. çerezlik dizileri stream izliyorum. dizimag gibi 2-3 reklamsız, partları otomatik atlama özelliği olan sitelerin gideri var bu çerezlik diziler için. her izlediğim vasat dizi için indirme ile uğraşamam =) birikmiş bölümü olan bi diziye başlayacaksam da paket olarak indiriyorum usenet ile. mesela fairy tail anime'ye başlamıştım 120 bölüm 720p tek link ile indirdim usenetten 50 gb olarak. kalitenin dibi resmen. İsimleri ingilizce altyazıları fln düzenlenmiş tam arşivlik çıktı paketten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 http://www.dizihd.com/ kullanıyorum ben de arada, coğunluğu turk dizileriyle kaplı ama supernatural / got / spartacus vb takip ettiğim yabancı dizileri 720p stream olarak izleme şansı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 dizihd fena değil. onlar da facebook dışında bi yer bulmuşlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar