Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dizi sitelerinin basi hafiften belada gibi.

di

Öne çıkan mesajlar

Tamamen legal yollardan şu tarz bi site yapmak istesen Netflix ya da Hulu gibi, ne kadar para isticek ki dizi sahipleri? Bölüm başına reklam gelirleri 250 bin TL'den fazlaydı en son, bölüm maliyeti de 200-300 bindi. Reklam gelirinden feragat edecek kadar ilgilerini nası çekebilir bi dizi sitesi?
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

m edilen videolar compressed olunca kalitesi de düşüyor.
ayrıca "facebooktan izle, x sitesinden izle, y sitesinden izle" diyerek birkaç part'a bölüyorlar, sonra her part için sıra bekliyorsunuz, reklam bekliyorsunuz, stream'in dolmasını bekliyorsunuz, "bugün 1 video izlediniz, yarın tekrar deneyin" uyarı mesajlarıyla karşılaşıyorsunuz felan. bu tip siteler baya dert.

Zimbabwe dizileri HD izle diye bir siteden mi giriyorsun, bugün 1 video izledin bekle, stream bekle, sıra bekle falan, neler anlatıyorsun ahah.
Sosyal ağlarda paylaş

game of thrones fln gibi sağlam dizileri 720 indirip izliyorum. çerezlik dizileri stream izliyorum. dizimag gibi 2-3 reklamsız, partları otomatik atlama özelliği olan sitelerin gideri var bu çerezlik diziler için. her izlediğim vasat dizi için indirme ile uğraşamam =)

birikmiş bölümü olan bi diziye başlayacaksam da paket olarak indiriyorum usenet ile. mesela fairy tail anime'ye başlamıştım 120 bölüm 720p tek link ile indirdim usenetten 50 gb olarak. kalitenin dibi resmen. İsimleri ingilizce altyazıları fln düzenlenmiş tam arşivlik çıktı paketten =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...