Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 3.Hafta | Fenerbahçe - Beşiktaş | 29.04.2012 - 19.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

Ahah fenerasyon Emre oynasın diye bi taraflarını yırtıp, saçma sapan kararlar verirken iyi, şakşak; Avrupa'dan sopanın ucu gösterilip de tedbir uygulanınca "öyle karar vermeselermiş rörörö".

Eğer adam gibi karar veren bir federasyon olsaydı bugün süper final diye bir şey olmayacak, Galatasaray şampiyonluğunu ilan etmiş, fenerbahçe de süper lige çıkmayı garantilemiş olacaktı.

Siz dua edin federasyon değil fenerasyon var Türk futbolunun başında. Adamlar ne yapsa sizin için yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

2 mac cezasını almıs cekmis adam, daha ne tedbiri komik yani, art niyet oldugu aşikar, ama alıstık bu sene.

herhalde alex filan olsaydı 10 mac, volkan'a da 20 mac verirlerdi hehe.

ilk ceza saçmaydı zaten. ama fernandese verilen ceza zamanında burada ağlamayın diye dalga geçen kişiler vardı. saçmalıklar başına gelince saçma oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

haklisin kardes.

fenerliler sever emreyi ama oyle bir nokta var kacirdigin.

topçuluğunu takdir ederim , oynadığı pozisyonda türkiyenin en iyi oyuncularından biri , ama sevmek ?

ayrıca bir hivemind yok overlord yok başımızda kimi sevmemiz kimi sevmememiz gerektiğini söyleyen ,kimi fenerli sever , sevmeyen binbir tane fenerlide bulabilirim sana.

hatta papazinçayiri'na bak , daha militan bir fener blogu bulabilir misin bilmiyorum , orda emre hakkında yazılmış tek bir övücü girdi bulursan şaşarım , ama son zenci olayından beri 4 bir yandan saldırıyorlar adama,sen hangi fenerlileri kast ediyorsun bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

Zegna said:

2 mac cezasını almıs cekmis adam, daha ne tedbiri komik yani, art niyet oldugu aşikar, ama alıstık bu sene.

herhalde alex filan olsaydı 10 mac, volkan'a da 20 mac verirlerdi hehe.

ilk ceza saçmaydı zaten. ama fernandese verilen ceza zamanında burada ağlamayın diye dalga geçen kişiler vardı. saçmalıklar başına gelince saçma oluyor.

valla o kisilere soylemek lazım o zaman, zira fernandesin cezasıyla alakalı yorum yapmamıstım ben :)

bu arada iyi mactan 10 dakka once haber vermemisler emrenin cezasının uzadıgını.

dügmeye basılmış belli oldu hahah
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Ahah fenerasyon Emre oynasın diye bi taraflarını yırtıp, saçma sapan kararlar verirken iyi, şakşak; Avrupa'dan sopanın ucu gösterilip de tedbir uygulanınca "öyle karar vermeselermiş rörörö".

şu yorumlara hastayım,kim nerede şakşak yapmış ?

suçu neyse ona göre cezası verilsin kendi kafanızdan hikayeler uydurup buraya gelmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

21.11.2009 Tarihinde en son yenmiş feneri . Federasyonun başına fenerbahçe düşmemeli diyen besiktaş başkanı geçtigini düşüncek olursak pek ihtimal vermiyorum beşiktaşın yenmesine.

Hatta maç 3-1 2-1 falan biter 'OMO ODOMLOR GOL BILE OTTO SOZ FOTBOL BOLMOYONOZ' diye çıkarlar karşımıza kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...