Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 içmiyorum. içenden de rahatsız olmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 içiyorum çevremdeki içmeyenleri başlatmaya çalışıyorum hatta biri üzerinde sonuç verdi çabalarım aklsjhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 İçiyorum ama içmeyenden de rahatsız olmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 içmiyorum, içenden rahatsız oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 8 yıldır kullanıyorum şu mereti. Şimdilerde bırakmaya çalışıyor olsam da çabalarım pek olumlu sonuç vermiyor. Yakın geçmişte alkol v.b şeyleri bıraktım lakin bir tek şu lanet sigarayı bırakamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 throine said: içmiyorum. yanan bir şeyin dumanını içine çekmek bence pek akıllıca bir hareket değil. günah zaten sen içme çarpılırsın ,sizin hocada karşı biliyosun. Bir rivayete göre melekler sigara kokan ve sigara içilen yerlere girmezlermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 B)- Achievement oldu bu smileyi ilk kez kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 İçmiyorum ve içenden de tiksiniyorum.İğrenç pislikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 severek içiyorum, zaten çok da değil 4 güne 1 paket. gerçi dert, tasa katlanınca bariz artıyor da bırakmayı düşünmüyorum, mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 içmeyen adam için kokusu katlanılmaz oluyor hak veriyorum,bazen ben bile içtiğim halde fena oluyorum kokusundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 sosyal içiciyim (kendimi öyle kandırıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Joker said: içmiyorum, içenden rahatsız oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Fin said: içmiyorum ama etrafımda herkes içiyor kış günü dışarda oturalım diye götüm donuyor kafelerde yazın 4 bir yandan duman geliyor = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 universitede felan içtim epey süre içtim aslında yane 2004 ten beri desen 6 seneye yakın yılbaşında sıkıldım bırakcam dedim bıraktım irade işi bırakıcam diyip bırakamıyanlar iradesiz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 cihant said: Fin said: içmiyorum ama etrafımda herkes içiyor kış günü dışarda oturalım diye götüm donuyor kafelerde yazın 4 bir yandan duman geliyor = müşterim içiyor mecburen he diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 biraktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Bende bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 sunthewhich said: Bu kadar içen mi var, yazık.. beklenen yorum gelmiş. bırakırız bi' gün hacı, üzülme sen. kıyamams. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 en son içiyodum şu aralar yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 ben de bırakıcam lan tiksindim iyice sigaradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Bırakmıştım gene başladım. Üniversite bitince bırakırım. Olmuyor okulda dersten çıkıp hocayla görüşçen 5 saat fark var. Sıkıntıdan bırakamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguinaire Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 O beni içiyor.2'li 1'li takılıyoruz.Seviyeli bir ilişkimiz var ama içki kıskanıyor.Aynı masaya oturtamıyorum kerataları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar