khalad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 başladım bu sene hayırlısı bırakıcam inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 bursa thread burası değil çok yanlış sulardasın 0ne kendini saklıyordun sen sanırım böyle gelip ortaokul tier shit comebacktan ötesini beklemezdin zaten senden hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 NO no No no no no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 evimde içmeye çalışanı dövüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Fin said: bursa thread burası değil çok yanlış sulardasın 0ne kendini saklıyordun sen sanırım böyle gelip ortaokul tier shit comebacktan ötesini beklemezdin zaten senden hadi bakalım. oltaya ilk atlayan sen oldun hacı, no sex kısmını bilerek yazmadım, bakalım kim ilk yazıcak diye, sorasında şu videodaki gibi bi comeback le geldim işte http://www.youtube.com/watch?v=ghoNVPIRwQg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Red said: sigara içmeyenlere denk gelmek zor günümüzde fsd toplumda kendimi uzaylı gibi hissediyorum bzn.kalabalık ortamda herkesin elinde siigarası fiks abi aynen ya. sırf sosyal ortamlarda tek kalmamak için içesim geliyo bazen, tabii böyle bi salaklık yapmıyorum elbette. bi bakıyorum güzel kızlar çat kaybolmuşlar, kapının önünde gizli sigaracılar tarikatı kurulmuş, kaplanlar hatunların etrafını çevirmiş seks temalı tarikat oyunlarına ramak kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 komikli şık yok. yet another newfag. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 iciyorum son 9 yıldır bırakmayıda düsünmüyorum..son yıllarda bi artıs var abi sigarami ögrgh diyenlerde fln garip ama sigara güzeldir icilesidir seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 bırakalı 6ay+ oldu. bazen hala cok cekiyo canım da geciyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 daha yeni bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 "roket adam" said: Red said: sigara içmeyenlere denk gelmek zor günümüzde fsd toplumda kendimi uzaylı gibi hissediyorum bzn.kalabalık ortamda herkesin elinde siigarası fiks abi aynen ya. sırf sosyal ortamlarda tek kalmamak için içesim geliyo bazen, tabii böyle bi salaklık yapmıyorum elbette. bi bakıyorum güzel kızlar çat kaybolmuşlar, kapının önünde gizli sigaracılar tarikatı kurulmuş, kaplanlar hatunların etrafını çevirmiş seks temalı tarikat oyunlarına ramak kalmış. ahaha, bi step daha ileri sarasim geldi dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 sigara içmiyorum ama cigara içiyorum o sayılır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 alırsam içiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 şimdi söndürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 ben, sigara icerken ne oluyo da insanlar birakamiyo onu anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 saving throwlar yetmiyor dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 12 sene içtim, 13 senedir de içmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 6 sene ictim bırakalı 3 sene oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 içmiyorum. yanan bir şeyin dumanını içine çekmek bence pek akıllıca bir hareket değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 İçiyorum hemde kaç kere bırakıp tekrar başladım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 8 yıldır bir fiil içiyorum şu sıralar bırakma çabasındayım birde komikli şık yok neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 bir fiil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 içmiyorum, içenlere de kötü davranıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 kapi onu muhabbetlerine sigarasiz katilamiyosaniz sigara icin daha iyi bence hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 throine said: içmiyorum. yanan bir şeyin dumanını içine çekmek bence pek akıllıca bir hareket değil. ahhahah sigarasız yaşanır mı ya. evde işte açık kapalı heryerde olabildiğince içmeye çalışıyorum. tek üzüldüğüm nokta şehirlerarası otobüslerde sigara içildiği dönemde sigara içmiyodum :( not: dişlerim bembeyaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar