Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 BonePART said: Valla bizim arkadas Sarıgul genclik kollarında. Kesin iktidarız felan diyodu bilemicem ahaha. Ama büyük ihtimalle akparti adayı kimse o olur. Bilent Arınç yada daha iyisi MElih Gökçek nefis olur ahaha. hepar için de aynını diyordu heparlılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Ardeth said: BonePART said: Valla bizim arkadas Sarıgul genclik kollarında. Kesin iktidarız felan diyodu bilemicem ahaha. Ama büyük ihtimalle akparti adayı kimse o olur. Bilent Arınç yada daha iyisi MElih Gökçek nefis olur ahaha. hepar için de aynını diyordu heparlılar abi heparın baskanı bildiğin faşism askeri darbe mustafa sarıgul ikinci RTE olmak icin aday tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 sarıgülden nolur bilmem de parti kollarında çalışan insanları falan çok fena gazlıyorlar onu belirtmek için söyledim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Absolut said: Baskanlik sistemi gelicek o yuzden np. akp alacak da bu olacak yani yine. ta ki ninjalar partisi kurulana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 sarigulden bi cacik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 sarıgül'ün konuşma tarzında "gözünüzün içine baka baka yazarım" havası var. sarıgül böyledir demiyorum, konuşma stili ve yüz ifadesi o hissi veriyor. o yüzden aslında sarıgül'e oy verebilecek birsürü insan baştan eleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 İ. Melih Gökçek olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Bence baykal akpye geçer ve başbakan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 hilal cebeci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 akpnin ne çıkardığından çok rte nin kimi gösterdiği rte akp den ayrılıp hohohlololo partisi kursa, gene başbakan yaptırır birisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 AKP'nin basinda olani oy veren cok da önemsemiyor. Cogu oy veren müslüman parti diye oy verdim diyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Suriyeye savaş açacak bu aptallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 ben Lucaya vericem oyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Sufi said: sarıgül'ün konuşma tarzında "gözünüzün içine baka baka yazarım" havası var. sarıgül böyledir demiyorum, konuşma stili ve yüz ifadesi o hissi veriyor. o yüzden aslında sarıgül'e oy verebilecek birsürü insan baştan eleniyor. aynı fikirdeyim ahahah, tanımasam da aynı şeyi söylerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguinaire Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Ben olmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 paticikten aday çıkarıp mecliste sokalım kedi haklarını savunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 kedi hakları savunulcaksa ben gönüllü olurum. mav mı miyav mı diye soru önergesi bile veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Yıldırım Demirören dendi mi? Gerçi önce UEFA başkanı olacak, sonra başbakan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar