Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 evet sonunda geldi hayırlı uğurlu olsun 1 mayısta ceza savunması verilcek cezada kesinleşicek... ayrı başlık açtım çünkü ap ayrı konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 niye ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 borçlardan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 o zaman elveda fernandes, elveda q7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 bu cuma yardım toplayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 harbi geldi, demirören sana laflar hazırladım, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 hayirli olsun demiroren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 bu demirören nasıl bi adammış böyle bişey olacagını biliyodu muhtemelen tam zamanında kaçtı beşiktaşı batırıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 sabah'ın haberine göre diyorsan daha kesin değil, ntvspor'a falan baktım hiçbirşey yok. ha ama yakındır, men edilmenin yanında +8 milyon euro, yani yıl başında verdikleri parayı geri isteme hakları varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 yalnız bu playoff için sıkıntı oldu sfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den KAP'a gönderilen açıklama şu şekildedir: Şirketimiz hakkında UEFA tarafından 30/06/2011 ve 30/09/2011 dönemlerine ilişkin olarak gerçekleştirilen denetim neticesinde Şirketimizin, UEFA Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Kuralları'nın 65. maddesi futbol kulüplerine vadesi geçmiş borçların olmaması ve 66. maddesi çalışanlara ve/veya vergi dairelerine vadesi geçmiş borçlarının olmamasına ilişkin hükümleri ilgili olarak, mevzuat ihlali gerçekleştirmiş olma ihtimaline binaen Disiplin Kurulu'na sevkinin gerçekleştirildiği 20.04.2012 tarihinde tarafımıza bildirilmiştir. Söz konusu bir ihlale ilişkin olası yaptırım; Şirketimizin önünüzdeki üç yıl içinde hak kazanacağı ilk seferde bir kereye mahsus olmak üzere herhangi bir Avrupa futbol yarışmasına katılamaması ve 300.000.- Euro para cezası ödemesidir. Bu disiplin yargılaması çerçevesinde 01/05/2012 günü UEFA'nın Nyon'da bulunan merkezinde, Şirketimizin konu ile ilgili savunmasının alınması amacıyla bir toplantı gerçekleştirilecektir. Söz konusu toplantıya Şirketimizi temsilen başkanımız ve avukatımız katılacak oup, konuyla ilgili gelişmeler ayrıca kamuoyuyla paylaşılacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 resmi sitede geçti 3 yıl bir kere avrupaya gitmeme 4 gün önce bildiri gelmiş birde para cezası... 1 mayısta savunma alıncak ve karar verilcek. büyük ihitmalde cezayı yıcez zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Yanlış bilgi verme filan olayları varmış, bjk nın başkan açıklama yaptı. Pek hayırlı durmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 bu tüpcnun neden gerekirse takımlarimiz 1 sene gitmesin dedigi daha net anlasılyor.. adam gemiyi batırdı kacti, valla yakın zamanda suikaste kurban gider bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 abi bu şerefsizi ibra eden şerefsizlerle dolu kulüp, asıl onu ne yapacaz ... olayın detayı şu, bu eleman borcumuz yoktur diye sezon başında teminat veriyor. Borçlar çıkınca da UEFA verdiği parayı geri istiyor, kandırırsanız bizi vururuz diyip men ediyor. Halen tüpçüye zerre saygı duyan adma varsa allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den KAP'a gönderilen açıklama şu şekildedir: Şirketimiz hakkında UEFA tarafından 30/06/2011 ve 30/09/2011 dönemlerine ilişkin olarak gerçekleştirilen denetim neticesinde Şirketimizin, UEFA Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Kuralları'nın 65. maddesi futbol kulüplerine vadesi geçmiş borçların olmaması ve 66. maddesi çalışanlara ve/veya vergi dairelerine vadesi geçmiş borçlarının olmamasına ilişkin hükümleri ilgili olarak, mevzuat ihlali gerçekleştirmiş olma ihtimaline binaen Disiplin Kurulu'na sevkinin gerçekleştirildiği 20.04.2012 tarihinde tarafımıza bildirilmiştir. Söz konusu bir ihlale ilişkin olası yaptırım; Şirketimizin önünüzdeki üç yıl içinde hak kazanacağı ilk seferde bir kereye mahsus olmak üzere herhangi bir Avrupa futbol yarışmasına katılamaması ve 300.000.- Euro para cezası ödemesidir. Bu disiplin yargılaması çerçevesinde 01/05/2012 günü UEFA'nın Nyon'da bulunan merkezinde, Şirketimizin konu ile ilgili savunmasının alınması amacıyla bir toplantı gerçekleştirilecektir. Söz konusu toplantıya Şirketimizi temsilen başkanımız ve avukatımız katılacak oup, konuyla ilgili gelişmeler ayrıca kamuoyuyla paylaşılacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Futbol bölümünde açılan 1 topikte de beşiktaşın hakkı yenmiş olmasın ya uf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 walla akşam simidi gibi yemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 ben avrupadan men gelceğini düşünmüyorum . gerek futboluyla gerek stadıyla taraftarıyla görsellik açısından oldukca iyi durumdayız şampiyonlar ligi ve avrupa ligine ayrı bir renk katıyoruz. uefanın bunu göze alıp ceza verceğini sanmıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 ahahdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 PZero said: ben avrupadan men gelceğini düşünmüyorum . gerek futboluyla gerek stadıyla taraftarıyla görsellik açısından oldukca iyi durumdayız şampiyonlar ligi ve avrupa ligine ayrı bir renk katıyoruz. uefanın bunu göze alıp ceza verceğini sanmıyorum . sarisin falansin sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 pzeronun hakket trol olduguna inanıyorum artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Ben de titleını sonuna kadar hakettiğine inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 milangazin 2 yil gitmesek ne olur diye sizlanmasinin nedeni ortaya cikti kehkeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 PZero said: ben avrupadan men gelceğini düşünmüyorum . gerek futboluyla gerek stadıyla taraftarıyla görsellik açısından oldukca iyi durumdayız şampiyonlar ligi ve avrupa ligine ayrı bir renk katıyoruz. uefanın bunu göze alıp ceza verceğini sanmıyorum .ahahahfhsfgddhgfgb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar