Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

27-29 Nisan Beta Weekend Server ISTAN

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi ilk defa bi MMORPG'de karakter yaratmayı sevdim hoşuma gitti, karakterime bağlandım lan!

THIS IS MY STORY...

edit: ve hevesin kursakta kaldığı an, ben de siyah ekran yedim
edit2: aha düzeldi
Mesaj tarihi:
gleoddyn said:

haha arenanet'in içine ettim. Kendi accountımla giremiyordum, arkadaşınki ile girebildim, sonra ikisini aralıkla denedim. Şimdi arkadaşın account ile giriyorum ama yukarıda benim account ismim ve kodum çıkıyor.

aynen bu oldu bende de sdf
Mesaj tarihi:
İşten güçten hiç bi' şeyi takip edemez oldum. Ben bunu public event sanıyordum. Şimdi DnR'a bi koşu gidip alayım da gireyim. Download ettik beklemesin oyun boş boş. Sizleri nerede bulabileceğime dair biri özel mesaj atarsa gelince tık diye bulayım. Teşekkürler...
Mesaj tarihi:
Ben de Leveltr'den aldım gg'den, 2 arkadaş daha böyle ulan ataların söylemiş ucuz et, yahni filan.. Leveltr dedim bişey olmaz dedim. Şimdi mesaj attım cevap vermiyor eleman panik panik panik yav.
Mesaj tarihi:
dinamik eventte yine dona dona ölünce rage quit attım. olmaz böyle. personal story kısmı oynanıyor da 10 kişiyle aynı ekranda oynanmaya çalışıldı mı delirtiyor resmen.
Mesaj tarihi:
Grafikten çok oynanabilirliği garipsedim ben, animasyonlar garip geldi özellikle koşarken sağ-sol hareketlerinde havada yürür gibi oluyor eleman

Yanımdaki kediden at gibi ayak sesleri geliyor bunu reportladım ama genel olarak da ısınamadım oyuna. O wowdaki netliği arıyor insan, yerde bile bi garip koşuyor eleman sanki
Mesaj tarihi:
oyun çok güzel.

çoğumuzun bilgisayarlar farkında olmasak da eskimiş. bunun üstüne oyun da optimize olmayınca çok sorun yaşanıyor şu an.

kendi adıma, umarım temmuzdan önce çıkmaz oyun. haziranda almayı planlıyorum yeni pc/laptop'ımı.
  • Yeni Oluştur...