Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Güzel, ben de koptum, bağlanamıyorum :) sıradan atıyo kafasına göre herhalde :)
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 oy logout direk logine atıyor
Grast Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Grast said: Ya bişi sorucam. Biz arkadaşla aynı serverda karakter açıoruz ama oyun içinde buluşamıyoruz instance olayımı var ? varsa nasıl buluşucaz ?
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 baslangic fazla karmasik evet :) harala gurele. birde agir aksiyonlar oynanabilirlik agir genel anlamda ya da ayi irk sevtim ondan. nord mu ne. grafikler cok iyi ama iyi pc lazim. savasda vurus hissi falan alamadim acikcasi fis fis bir seyler firlatiyorum ama cozulur. sesler muzikler pek duyamadim ama yeterli gibi. ara videolarda guzel gorunuyor , estetik olarak oyun guzel ama oynanabilirlik dandik gibi an icin. beta olmasindan dolayi olabilir. warhammerdaki public eventler gibi seyler var guzel. gerisi bildik gittik seyler iste quest al ver gotur kes dur falan. 1 sene falan daha durup gelistirseler nefis olur. acele etmesinler zart diye cikaracagim diye :P aylik odemesi olmamasi super bir sey tabii.
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Vuruş hissi olayına ben de takıldım. Gerçi her konuda sıkıntı yaşıyorum fps yüzünden.
bemre Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 bu quest sistemi lvl10 dan sonra coşuyormuş dinamik questler ile, ilk lvller diğer oyunlar gibi demişlerdi
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 genel bir oyunda agirlik var hani grafikleri sifira cektim gene agir targetleme saldirma falan filan. bunlari yazin ki cozsunler her quest sonrasinda bir anketcik cikiyor..
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 geçen cb de bu kadar kötü değildi optimizasyon, daha iyileri gördük panik yok
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Kanuni said: genel bir oyunda agirlik var hani grafikleri sifira cektim gene agir targetleme saldirma falan filan. bunlari yazin ki cozsunler her quest sonrasinda bir anketcik cikiyor.. foruma yazmislardi max grafikle min grafik arasinda performans farki yok diye
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Ne şans var arkadaş. Bi ben mi giremedim yani S:
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 yok canim ne panigi :) oyunun aylik ucreti olmamasi tum bu sertleri gideriyor. ne olacak oynamayiz 3 ay geliriz geri takiliriz. boyle bir pisikolojiye burundurdu beni..
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 +1 girdim video faslindan sonrasi yok :)
Harir Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 tatar haklıymış, adama inanmadık bak ne oldu şimdi
Öne çıkan mesajlar