copry Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Wins? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 tanrı en aciz durumda olana bile elini uzatır evladım... yanıtın; rarely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 ayıp bi de stciky yapmışlar tıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Kapışırlarsa kim alır şeklinde bir soru degildi aslında sorum direk hangisi olmak isterdinize dayanıyordu soru. Bir Kaptan olmayı tercih ederim açıkcası ninca olup bir başarı sağlasan bile tebrik edilemeyeceksin görünmediğin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 allah allah! bir ninca eli değmiş olmalı o halde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Absolut ve estel yapmaz, kesin dasaaanin isi , kac gay var onu hesapliycakmis keh keh (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 ninjalar yaptı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Mithat said: Kapışırlarsa kim alır şeklinde bir soru degildi aslında sorum direk hangisi olmak isterdinize dayanıyordu soru. Bir Kaptan olmayı tercih ederim açıkcası ninca olup bir başarı sağlasan bile tebrik edilemeyeceksin görünmediğin için. soru hangisi döver şeklinde zaten sitedeki korsanları BSA'ya şikayet edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 durduk yere gay olduk iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 windowsum orjinal benim :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 zipzip said: durduk yere gay olduk iyi mi belki.. kesin değil.. gay de değil, gay olabilir diyelim. durduk yere gay olabilirsiniz. korsanlar emirlerini pennsylvaniadan alıyorlar hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 pennsylvania nın öbür adı woodland zaten gayler her sabah ormana koşmaya gider... SANIRIM TAŞLAR YERİNE OTURUYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 korsan süper. böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 o şapkayla halk içine çıkılmaz zaten en doğru kararı vermiş okyanusa yönelip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 bişi demek istiyorum.. ehem.. ninjalar evet. bu fırsatı verdiğiniz için çok sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Şaka maka bütün siyaset topiklerinden çok daha efendi olacak dedim o gazla açtık daha adımı attık admin 'KORSANI SEÇEN İBNEDİR' diye girdi konuya :D demek ki olay topikte degil demek ki sorun direk bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 dasaaa said: bişi demek istiyorum.. ehem.. ninjalar evet. bu fırsatı verdiğiniz için çok sağolun This. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 tabiki ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 ninjalar hep figuran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Korsanların kişiliği var olm.KORSAN TABİKİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Mithat said: Şaka maka bütün siyaset topiklerinden çok daha efendi olacak dedim o gazla açtık daha adımı attık admin 'KORSANI SEÇEN İBNEDİR' diye girdi konuya :D demek ki olay topikte degil demek ki sorun direk bizde. yok be. öle bişi demedim ben. hep seviyeyi korumamız lazım değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 korsan. çünkü pirates. çünkü II. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 konu dışı olmuş kilitli konu korsanlığpı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 samuray desen belki de, korsan yargılar. hem hepimizin bildiği gibi kadın ninjalar da olabilmekte.bu da demektir ki ninja olabilmek için öyle güçlü fln olmaya gerek yok,karı kız işi işte.oysa korsanlık öyle mi.bi penelope var dişi o da zaten nazar değmesin diye korsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 korsanlarda ozguven var. adamlar hep bir agizdan sarki soyluyolar. nincalar da hep bi saklanayim kimseye gorunmeyeyim, aman simdi kim disari cikicak, yemegi de disardan soyleriz kafasindalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar