Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ninjalar mı Korsanlar mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kapışırlarsa kim alır şeklinde bir soru degildi aslında sorum direk hangisi olmak isterdinize dayanıyordu soru. Bir Kaptan olmayı tercih ederim açıkcası

ninca olup bir başarı sağlasan bile tebrik edilemeyeceksin görünmediğin için.
Mesaj tarihi:
Mithat said:

Kapışırlarsa kim alır şeklinde bir soru degildi aslında sorum direk hangisi olmak isterdinize dayanıyordu soru. Bir Kaptan olmayı tercih ederim açıkcası

ninca olup bir başarı sağlasan bile tebrik edilemeyeceksin görünmediğin için.

soru hangisi döver şeklinde zaten

sitedeki korsanları BSA'ya şikayet edeceğim.
Mesaj tarihi:
zipzip said:

durduk yere gay olduk iyi mi

belki.. kesin değil.. gay de değil, gay olabilir diyelim.

durduk yere gay olabilirsiniz.

korsanlar emirlerini pennsylvaniadan alıyorlar hem.
Mesaj tarihi:
Şaka maka bütün siyaset topiklerinden çok daha efendi olacak dedim o gazla açtık daha adımı attık admin 'KORSANI SEÇEN İBNEDİR' diye girdi konuya :D demek ki olay topikte degil demek ki sorun direk bizde.
Mesaj tarihi:
Mithat said:

Şaka maka bütün siyaset topiklerinden çok daha efendi olacak dedim o gazla açtık daha adımı attık admin 'KORSANI SEÇEN İBNEDİR' diye girdi konuya :D demek ki olay topikte degil demek ki sorun direk bizde.

yok be.

öle bişi demedim ben. hep seviyeyi korumamız lazım değil mi?
Mesaj tarihi:
samuray desen belki de, korsan yargılar. hem hepimizin bildiği gibi kadın ninjalar da olabilmekte.bu da demektir ki ninja olabilmek için öyle güçlü fln olmaya gerek yok,karı kız işi işte.oysa korsanlık öyle mi.bi penelope var dişi o da zaten nazar değmesin diye korsan
Mesaj tarihi:
korsanlarda ozguven var. adamlar hep bir agizdan sarki soyluyolar.

nincalar da hep bi saklanayim kimseye gorunmeyeyim, aman simdi kim disari cikicak, yemegi de disardan soyleriz kafasindalar
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...