Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Her iki videoda da sincap yılanı yaralayıp kaçırıyor, cahil cesareti mi yoksa bir bildiği mi var sincabın:D Aramada çıkmadı zaten bozuk o yüzden verildiyse bilemem peşinen söyliyim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 smack down terk sincap reyiz tüylerinden dolayı sokamıyor galiba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 bir bildiği var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 yine de bir bilene danışmalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 yılan ısırdımı ısırmadımı bılmıyorum ama, muhtemelen bi iki diş atıyo orda yılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 yılan çat çut sokuyor ya sincabı sırtından falan, ya zehirsiz yılan türü ya da sincap bikaç dakka sonra mefta lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 sincap dediğin fındık fıstık falan yemiyormu neden yılana direkt atak veriyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Yılan zehrine bağışıklığı olan porsuk belgeseli izlemiştim. Bu da öyle birşey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Bi hayvan vardı arı zehrine bağışıklığımı ne vardı manyağın gidip kovanlara dadanıyodu 100 kere falan sokuyo çok rahat arılar bu afietle balı yiyip gidiyodu like a boss, tam bir badassti hayvan. in sincap we trust bu arada,adamım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 honey badger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 siz asıl yılan yiyen örümcek görseniz..avusturalyadan hemde.. dikkat cannot unsee son uyarı http://www.youtube.com/watch?v=wd_U6obb9Ps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 kafam kadar örümcek misina gibi yılanı yer elbet, benim sincap daha cengaver asdasdaasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Zaaa sonuncu poster übermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Rus sincabi. Bundan icmistir. Bende iciom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 sincap ve rus deyince aklıma şu geldi yine direk asdsd http://www.youtube.com/watch?v=N78PdqC_HPM&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 ops repost! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 gelinciklerin bağışıklıkları var yılanlara, ayrıca sincap okadar refleksli ve seri ki paranoya şeklinde hareketleri var hayvanların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 yaş kaç sincap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 bi tane hayvan daha vardı gelincik gibi pzvnk herşeyi yiyodu neydi o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Regalya said: avustralya fena ya, bi tarafta koala kangru yavrusu falan şirin şeyler, bi tarafta dünyanın başka yerinde olmayan level 100 moblar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 ahgsdfgha şu örümcek diyalog görseli çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Boyuna bak ulan olayının zirvesi budur: Konu açacağım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Gelincik ve porsukların yılan zehrine karşı bağışık oldukları doğru da ben bu sincabın yılan zehrine karşı bir bağışıklığı olduğunu sanmıyorum hiç. Yılan da baba yılan hani, vardır onun zehri. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 şimdi bbc yaşam da gösterdi sincap çıngıraklı yılanı kaçırıyor onlardada varmış zehire dayanıklılık. Gördüm üstünede bunu gördüm.denk geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar