Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open Beta Weekend!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu sabah bende bakım dedım fps fılan sorun yok her normall fakat oyun takılıyor, hatda karakter yaratma ekranında bıle takılmalar var lagdan dolayı degıl, butun ozellıklerı low cekdım fılan kapadım ne varsa yıne takılıyor? neden olabılır(lag dan degıl )
Mesaj tarihi:
Sam said:

esas 2165312621 mephisto run yapılıp herkesin birebir aynı eşyaları giydiği bir oyun birşeye benzemez.

evet torrent açtım, oyun oynanacak gibi değil, 3-5sn sonra alakasız yerlere giden skiller mi dersin, etrafta portlayan moblar mı dersin. şahane.

Eğer sözlerini tutarlarsa 2165312621 mephisto (Diablo, belial insert D3 boss here) run yapmak bu sefer o kadar kolay olmayacak. Ayrıca buildler arası farkın d2 ile karşılaştırılamayacak kadar fazla olması doğal olarak itemları da etkileyecektir.
Mesaj tarihi:
Bu oyunda o boss run işi olmayacaktı bunun başlıca sebeplerinden biri teleport olmaması. (Cooldown'lu sanırım). Teleport olmayınca boss run o kadar mümkün değil.
Mesaj tarihi:
act1 in yaklaşık %30u deniyordu, normal zorluk derecesindeki oyunun 12-14te 1'i tüm zorlukları katarsan 50de 1i falan denebilir. Ama zaten farklı bölgelerde farm yapıcaz işte biraz nightmare de daha çok hellde bi süre sonrada başarabiliyorsak bol bol infernoda. Rare/champion vs farmlıycaz onlardan aldığımız loot buffıylada boss kesicez.
Mesaj tarihi:
Oynayamıyorum,daha başlamadan daha yeni bir işletim sistemi gerekli diyor,xp sp3 e geçireyim dedim onda da bir iç hata oluştu dedi,üzüldüm ya bakamadım d3 e :(
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...