Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open Beta Weekend!

Gangren

Öne çıkan mesajlar

DeadSkinMask said:

biraz önceye kadar girmeye çalışıyodum oyuna 37 hatası yiyordum. kapattım tekrar açayım deneyeyim dedim unexpected error occured while updating required files. please try again. diyip açmıyor oyunu şu an. lan delircem. hiç değilse 37 nin düzelme ihtimali vardı. şimdi bi bok yapamıyom.

yardım edin lan :(
Sosyal ağlarda paylaş

DeadSkinMask said:

DeadSkinMask said:

biraz önceye kadar girmeye çalışıyodum oyuna 37 hatası yiyordum. kapattım tekrar açayım deneyeyim dedim unexpected error occured while updating required files. please try again. diyip açmıyor oyunu şu an. lan delircem. hiç değilse 37 nin düzelme ihtimali vardı. şimdi bi bok yapamıyom.

yardım edin lan :(
Battle.net dosyalarını silmeyi dene istersen bende işe yaramıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

Memphis said:

beyler bende sunu sorcam,
ttnet adil kullanım kotasını biraz astım, neti 1mbte cektiler
suan 44mblik setupi indirdim kuruyorum, ama ne indiriyorum ne kadar surucek hic bi bilgim yok
bana ne kadar surucegi hakkında bilgi verebilcek varmı ,
oyunun boyutu su patchler sukadar falan ?
thank you come again

44 mb downloaderı zaten + üstüne 3.6gb gibi bir miktar kuruyor,patch cart curt,oyun total 3.8gb
Sosyal ağlarda paylaş

d1 oynadığım zamanlarda shift in ne olduğu hakkında bilgim olduğunu zannetmiyorum, butcher your pipi is mine dediğinde oyundan çıkmıştım

neyse bunlardan bahsetmenin bir anlamı yok artık ama insan karşılaştıramadan edemiyor. Bari karakterime kaç str basacağıma ben karar verseydim.ekranın altındaki skill 1-4 , mouse 1-2 resimleri UI falan bana mmorpg oynuyormuşum hissi verdi d2deki ui gene daha güzel

fazla kötülemek istemiyorum bana göre vasat bir oyun bir kere bitirmek için alıp oynarız yapacak bir şey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

MONK! ABİ MONK

tam hayalini kurduğum gibi olmuş ya. skel kingi farmlıyorum.
yünik düşürdüm 1 tane falan mutlu oldum böle.

benim beklediğim çok daha iyi olduğu için notum yüksek.
ama belt kullanımı kaldırmaları falan baya ters geldi.
bide stat vermemek falan. üzüldüm bazı şeylere

illa bir dumbdown olmalı mı ben anlamıyorum bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...