Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 battletag aldıktan sonra ilk denemede girdi bu bir işaret olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 DeadSkinMask said: biraz önceye kadar girmeye çalışıyodum oyuna 37 hatası yiyordum. kapattım tekrar açayım deneyeyim dedim unexpected error occured while updating required files. please try again. diyip açmıyor oyunu şu an. lan delircem. hiç değilse 37 nin düzelme ihtimali vardı. şimdi bi bok yapamıyom. yardım edin lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 DeadSkinMask said: DeadSkinMask said: biraz önceye kadar girmeye çalışıyodum oyuna 37 hatası yiyordum. kapattım tekrar açayım deneyeyim dedim unexpected error occured while updating required files. please try again. diyip açmıyor oyunu şu an. lan delircem. hiç değilse 37 nin düzelme ihtimali vardı. şimdi bi bok yapamıyom. yardım edin lan :(Battle.net dosyalarını silmeyi dene istersen bende işe yaramıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Memphis said: beyler bende sunu sorcam, ttnet adil kullanım kotasını biraz astım, neti 1mbte cektiler suan 44mblik setupi indirdim kuruyorum, ama ne indiriyorum ne kadar surucek hic bi bilgim yok bana ne kadar surucegi hakkında bilgi verebilcek varmı , oyunun boyutu su patchler sukadar falan ? thank you come again 44 mb downloaderı zaten + üstüne 3.6gb gibi bir miktar kuruyor,patch cart curt,oyun total 3.8gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 barbarla bitirdim betayı, monk açtım şimdi de :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suleymanbey Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 barbar barbar barbar . crafting de bayagi saglam görünüyor du bakalim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 clienti baştan mı yuklemek gerekiyor eu girmek için eu 3003 veriyor us 37 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 asdf bitti la bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Bir D2 degil desem dayak yer miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 1 saattir oynuyorum çok beğendim ben, barbarı bitirmeden yatmayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 barbarla yardırıyorum suan oh ne güzel herşey high 1920 1050 de misler gibi sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Dandik bilgisayarım var çok takılıyor, olmadı bu iş. Acil bilgisayar almam gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suleymanbey Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 blizzard işini biliyor . sırf craftingle bile dünya zaman harcanır . lineage eternal çıkana kadar oynıcaz mecbur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 ovvv ye demon hantırla bitirdim mis gibi olmuş sevdim. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 ben sıkılmıyım diye bıraktım köşe bucak geziyorum cunku sdfs ztn maksat bilgisayarın durumuydu.yrn falan diğer karakterleri denerim bi yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 2 saat önce girdim ya fena cidden şu arkadaşlarla lol oynamayı bıraktıgım gibi üşüşücem başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 bu ne abi tek elle pot kullanmadan bitti. hiç mi zorlanma olmaz ya bebek oyunu olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 acayip kolay geldi ya oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 @barbu Normal > Act 1 > Sadece 30% Heralde kolay olacak oyunun başı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 d1 in başlarında hiç kolaylık hatırlamıyorum. d2 kıvamdaydı en azından. Ayıptır oyun sistemi falan epey değişmiş her şey yeni nesil için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 d1 = kapı kenarında durup shift+m1 d2 = lolileechu your argument is invalid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 bugun bilgisayar aldim bu oyun icin. bakalim nasil olacak, bekliyorum yuklemesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 d1 oynadığım zamanlarda shift in ne olduğu hakkında bilgim olduğunu zannetmiyorum, butcher your pipi is mine dediğinde oyundan çıkmıştım neyse bunlardan bahsetmenin bir anlamı yok artık ama insan karşılaştıramadan edemiyor. Bari karakterime kaç str basacağıma ben karar verseydim.ekranın altındaki skill 1-4 , mouse 1-2 resimleri UI falan bana mmorpg oynuyormuşum hissi verdi d2deki ui gene daha güzel fazla kötülemek istemiyorum bana göre vasat bir oyun bir kere bitirmek için alıp oynarız yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 MONK! ABİ MONK tam hayalini kurduğum gibi olmuş ya. skel kingi farmlıyorum. yünik düşürdüm 1 tane falan mutlu oldum böle. benim beklediğim çok daha iyi olduğu için notum yüksek. ama belt kullanımı kaldırmaları falan baya ters geldi. bide stat vermemek falan. üzüldüm bazı şeylere illa bir dumbdown olmalı mı ben anlamıyorum bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 bide anlamadığım birşey var. lan madem identify scroll yok. niye identify ediyoruz sağ klikleyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar