escape Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 ya siz bilirsnz bu patatez kkızartmak kullanılan yağ kaç kere kullanılmalıdır? ve yağ rengiyle alakalı ne gibi durumda atılmalı
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 1 kez kullanıp atacan, yoksa kanser olun
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 fırında yapıyoruz artık patatesi 10 kez kullan kızartmaya uygun patates kullanıp ufak patates parçalarını tencerede bırakmssan bişey olmaz mcdonalds 1 ay kullanıyor
throine Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 rengi bariz şekilde değişene kadar.
escape Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 forgiver said: fırında yapıyoruz artık patatesi 10 kez kullan kızartmaya uygun patates kullanıp ufak patates parçalarını tencerede bırakmssan bişey olmaz mcdonalds 1 ay kullanıyor aynen ki ben zaten patatesi kızattıktan sonra tuz atarım, tuzlu bi şekilde yağa da atmam tamam eyvalla
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 evde yemek yapmanın olayı yağı tek sefer kullanmakta zaten, mcdonalds nasıl örnek olacak? allah bilir zeytin yağı yerine ayçiçek mısır yağı falan kullanıyorsunuzdur bi de
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 zeytinyağıyla kızartma olmaz, leş gibi oluyor ilk parti kızartmada. mısırözü, ayçiçek yağı iyidir. fritözde 6-7 parti kızarttıktan sonra değiştiriyorum ben yağı, rengi koyulaştıkça sakatlaşıyor.
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 e zeytinyağını bimden almayacaksın abi
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 zeytinyağı yüksek ısıyı görünce yanar değişir, kızartma zeytinyağı ile yapılmaz
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 zeytinyağının yanma ısısı ayçiçek yağından 40 derece daha yüksek :/
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 ne alaka ki bim falan şimdi? zeytinyağı kızartmaya kullanmaya uygun bir yağ değil, istersen kendin üret ister hazır al. tariş de kullansan, bimin leş yağını da kullansan yine koku yapıyor zeytinyağı kızartmalarda. her boka zeytinyağı kullanmaya gerek yok.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 patates kızartması ne ya köylü müsün
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 gerizekalı yengem annem evde değilken kızartma yapmaya karar veriyor, ayçiçek yağının yerini bulamayınca da halis zeytinyağına sarılıyor , nasıl olsa cebinden çıkmamış. 2 gün havalandırdık evi salaklığı yüzünden. mutfak, salon falan acı acı koktu hep, tüm evi duman sarmıştı. yangın çıktı sandık içeri girdiğimizde.
escape Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 zeytinyağı ile patates kızartması yapıldıgını ilk defa duyuyorum. helal
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 valla siz pişirirken ne yapıyorsunuz bilmiyorum ama biz nadiren kızartma yemeği yaptığımızda daha hafif olması haricinde bir farkı olmuyor zeytin yağı kullanmanın -görünürde ayçiçek gibi lesser bir yağı -aynı zamanda oldukça zararlı- mutfağıma zor sokarım ben biz at sütü içerken italyanlar mutfağın kralına sahiplerdi, hiç bir italyan arkadaşım zeytin yağından başka bir şey kullanmaz. bizde makarnayı ayçiçek yağıyla yapan insanlar var /zorunluluktan yapan çğrenci kesimini tenzih ederim
Skyfire Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 zeytinyağlı kızartmalar gayet lezzetli oluyor
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 komple kızartmayı çıkarın hayatınızdan yahu. 3. sınıf alman öğrencinin beslenme çantası gibi menüler hazırlamayın kendinize. ha illa yapacam diyosanız da doruk doğru diyor, zeytinyağı ile yapın, mutfağınıza başka yağ sokuyorsanız hata zaten.
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 zeytinyağıyla patates mi kızartılır, şaka mısınız
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 abi zeytinyagında patates kızartmak ?? ferrariye dantelli koltuk örtüsü sermek gibi bişey ya :D harcamayin mis gibi zeytinyagını :D
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 patates kızartması ne ya çok nadir arada köftenin yanına yaparız onun harici patatesi,patetes yemeği,izmir köfte veya fırında değerlendiriyoruz sdfs
escape Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 burda patates kızartmasına bok atanlar gidip de mc, burger vs menü yemesin lan
Osie16 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 "Tatar Ramazan" said: zeytinyağı yüksek ısıyı görünce yanar değişir, kızartma zeytinyağı ile yapılmaz zeytinyağı ile bi kere denedim fritözde abovvv mutfaktan kokusu tam 2 gün çıkmadı
reyou Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 bak bilader patatesi alican parmak kesicen torbaya atican icine zeytinyagi, baharat karistirican torbayi iciye calkalican firin tepsisine koyucan 45 dakka pisiricen bidahada kizartma yemicen.. yilmaz dil. ozdil.
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Yemeklerde zeytinyağı harici yağ kullanmayız biz, zaten gemlikliyiz yani sfsdgsw Ama zeytinyağı ile kızartma ağır oluyor, hele 2. kızartmada iyice kötü oluyor. Gerçi zeytinyağının asitlik derecesine bakar o. Bizim buralarda kullanılan yağların asitliği çok yüksek olur, dışarıdan birine ağır gelir normalde de. Kızartmada bize bile ağır geliyor. Ama asitliği düşük yağ ile yapıyorsanız belki kurtarır.
Öne çıkan mesajlar