Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WOW oynamamış biri çok şey kaçırmış olur mu?


throine

Öne çıkan mesajlar

Hayatımda hiç WOW oynamadım.

Geçmişte UO oynadım ama pek bir şey hatırlamıyorum hatırladığım tek şey böyle browser client üzerinde oynuyorduk oynadığım yer de Nebula idi galiba. 10 saat bağlanmaya çalışırdım zar zor bağlanırdım sonra kopardı. Oyun bana çok garip gelirdi, çoğu şeyi bilinçsizce yapardım ama yine de oynardım. Sene 2000-2001 olabilir tam hatırlamıyorum.

Sonra bir ara arcanum diye bir şey vardı onu da az da olsa oynadım.
baldur's gate oynadım/oynamaya çalıştım kastım diyelim eheh yine çok az oynadığım için hiç hatırlamıyorum.

bir kaç tane de adını hatırlayamadığım oyun vardı.

bu oyunları bitiremememin ve hatırlamamamın bir nedeni de sanırım frp'ye ilgi duymamam. bir kaç arkadaşım masaüstü oynardı çok sıkıcı bulurdum. hala da buluyorum ama oynamadan sıkıcı buluyorum nedense belki oynasam müptelası olurum kim bilir.

O sıralar Diablo I-II de oynardım. Baya oynamışlığım var barbar, pala, ikisini hell'de bitirdim. Sorc hell'de act iii'de idi sanırım ve bıraktım, necro yine aynı şekilde. assassin çok dandik geldi act i'de bıraktım. ehe

Sonra warcraft 3 oynadım, the frozen throne oynadım.

Bunlar ne ki diyen çıkacaktır aranızda doğru bunlar bir şey değil eminim oynamadığmı ve oynanmayı hak eden onlarca oyun vardır.

ama milyonlarca insanın aksine bir türlü WOW oynamadım. Ara sıra çok şey kaçırıyorsun olm bu kadar insan yanılıyor olamaz git oyna diyorum kendime. en iyisi oynamamayım yoksa ocağıma incir ağacı diker/yuva yıkar okulda süründürür diyorum bu yaşta sonra rezil olursun diyorum ama bir yandan da çok şey kaçırmışım gibi hissediyorum.


edit: ko, runescape bile oynadım. abv ahah

"I made this so long because I did not have time to make it shorter."
Blaise Pascal
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kazanacağın tek şey fazla kilolar olur
götürdüğü sosyal hayat notlar falan filan

2010'dan sonra oyun kendini tekrarlıyor sürekli ama daha iyi bi alternatif olmadığı için eskisi kadar olmasada haftada bir girip arena yapıyoruz sadece



oynamadığın halde şişkoysan oyna bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yakin arkadaslarin varsa oynayan, ama cilgin gibi hardcore oynamak yerine daha cok keyif pesinde olan, onlara takil eglenirsin belki.
ha, birsey kaciriyo musun? wow oynamak yerine evde oturup baska birseyler oynuyosan, ya da forumlarda sozluklerde surtuyosan yine kaciriyosun.
benim kafam cok karismis. ne dedigimi ben bile anlamadim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

kazanacağın tek şey fazla kilolar olur
götürdüğü sosyal hayat notlar falan filan

beni uzak tutan şey de bunlar. ortaokulda, lisede olsam o kadar düşünmem. belli bir yaştan sonra mmo oynama kararı almak zor oluyor, 12-15 yaşındaki dakikanın değeri ile şimdikinin değeri farklı geliyor. neyse doğru yoldayım sanırım alt tarafı bir kaç pixel çok şey kaçırmıyorum.

yıl 2012 olmuş insanlar hala mmo oynuyorlar da diyeyim tam olsun. :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk çıktığında oynamıştım wowu tbc çıkınca bıraktım hala oynayan arkadaşlarım var iyiki sende oynamamışın oyun çıkalı kaç sene oldu tam bilmiyorum ama yaklaşık ortalama bir insan ömrünün 10% kadar olmuştur bence oynamadığın için allahın şanslı kulusun ömür çabuk tükeniyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

beğenmiyorsan oynama. bir gözün hala oyundaysa durduğun hata. ben wow'un sadece vanillasını oynadım ama private sunucuda. wow vanilla/tbc iken ragnarok oynuyordum. gayet güzel zamanlar geçirdim. oyunu oyun yapan oyunun kendisi değil kimlerle karşılaştığın/birlikte oynadığındır. çok canın çekiyorsa stabil vanilla wow sunucuları var ve oyuncu sayısı da gayet iyi ama bu yaştan sonra vanilla wow'un raidleri, item için mücadelesi çekilmez bence. açık söyleyeyim açar free realms hello kitty oynarım daha iyi. o dert çekilmez. gene de sen bilirsin tabi. illa oynamak istiyorsan sunucular orada duruyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...