Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 2.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 22.04.2012 - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sirf gsye degil kimseye vermiyo. oyunu az durdurayim kritik pozisyonlarda arada kalirsam devam diyeyim sertlige de izin veririm derdinde hakem

necati kicini kaldirip yuzunu kaleye donemiyo kac keredir
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

sirf gsye degil kimseye vermiyo. oyunu az durdurayim kritik pozisyonlarda arada kalirsam devam diyeyim sertlige de izin veririm derdinde hakem

necati kicini kaldirip yuzunu kaleye donemiyo kac keredir

adamın ayağına bastılar o pozisyonda daha ne yapsın
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

bienvenuyu orta sahaya yardım eder diye aldı da ben olsam semih'i alırdım

Semih çok daha iyi vücudunu kullanıyor, top saklıyor, arkadaşlarını bekliyor, pas açıyor ve bitirici, Bienvenü'yü tutmasan da bişey yapamaz asdasdasd
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Semih dururken Bienvenu'yu soktu hoca, Bienvenu kafası kesik tavuk gibi koşup duracak yine, son vuruş desen zaten Guiza'dan hallice lol

hahahahahahha nasıl bir benzetmedir o arkadaş +rep
Mesaj tarihi:
yine 1 kere gelip gol buldu fener. iyi oynuyoruz, ikinci yarıda da aynı şekilde sürdürürsek gol buluruz diye düşünüyorum.

volkan da bu baskıdan bunalıp numara yapmış bile olabilir beli konusunda. yapmıştır demiyorum, zira bilmemiz mümkün değil ama volkan'dan beklerim.
Mesaj tarihi:
TD)Pentagram said:

"Tatar Ramazan" said:

Semih dururken Bienvenu'yu soktu hoca, Bienvenu kafası kesik tavuk gibi koşup duracak yine, son vuruş desen zaten Guiza'dan hallice lol

hahahahahahha nasıl bir benzetmedir o arkadaş +rep

ingiliz ekolunde futbolcular icin cok kullanilan bir tabirdir

bkz. running like a headless chicken
Mesaj tarihi:
O değilde Caner sahanın en çok koşanıymış, ha tek olumlu hareketi var mı yok, kaç atağı batırdı çok:D

Aslında bizim Caner'le Özeri, Bjk'nın Ekrem ve İsmail'iliyle bir takımda buluştursak dünyanın en harika kanatlarını görebiliriz
  • Yeni Oluştur...