Llama Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 biz bi tane fırtına tanırız oda sarı fırtınadır https://p.twimg.com/AqwwhCGCEAE-Yp2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Aga Ankara'da AKM'nin yanındaki çadır çökmüş. Malatya Günleri'ne katılan vatandaşlar mağdur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Hava 23 derece bir de. Hem rüzgar esiyor, hem esen rüzgar kurutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 fırtınayla birlikte şu gereksiz insanları da alıp götürse çok süper olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Ibn-i Sina'nın çatı uçtu lan. Motorsikletli biri uçup olmuş. Arabalara dikkat ayrıca: http://www.kanalturk.com.tr/newsFiles/1/0/0/1/1/0/1/1/0/0/0/0/0/1/file/19842_galeri_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Gerge nereden o foto? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Ankara abi, bugün. Neresi bilmiyorum ama, yazmamış Kanaltürk. O değil de, İbn-i Sina'nın çatısı birkaç öğrenciyi de yaralamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Demeyin yaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Eskişehir'de de bi öğrencinin üstüne ağaç devrilmiş, şehrin ortasında, hamamyolunda. ben bunu yazmışmıydım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 tente geliyordu çok iyi dodgeladım sonra migrosa girdim geçer diye bekledim daha beter oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 dışarda kaldıysanız ölürsünüz artık zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Dışarda kalan veya evi hasar görene Allah kolaylık versin valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 şuan bizim burda bişey yok hava biraz kapalı o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 xaty said: Eskişehir'de de bi öğrencinin üstüne ağaç devrilmiş, şehrin ortasında, hamamyolunda. ben bunu yazmışmıydım ya yazmistin :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 abi cidden tam o esnada motor kullananlar ne telef olmuştur varya piuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Biri ölmüş işte =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Ulan afet yaşanıyor resmen ama haberimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 abi leş bi durum ama ya yapabileceğin hiçbişey yok yani. öngörülen bişey de değil, hani tedbir de alamazsın. of of valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 dışarısı güllük gülistan bişey yok burda fakirler düşünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 karamürselidelihamdi said: dışarısı güllük gülistan bişey yok burda fakirler düşünsün karamürselidelihamdi said: fırtınayla birlikte şu gereksiz insanları da alıp götürse çok süper olacak. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Absolut said: Akşama kadar böyleymiş sonra yağmur abanacakmış. Araç yıkamacılar yaşadı valla bütün arabalar çamur olacak toz üzeri yağmurdan. Fakirler düşünsün ben kapalı garajıma koyarım diyordum ama çok üşendim şimdi aşağı in garaj kapısını aç falan filan veririm parasını yıkatırım köpüklü köpüklü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ulan eve gelene kadar sand people oldum. iyi kafam gözüm yarılmadı uçan nesnelerden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 YTÜ Teknoparkda yakalandık biz yürüyüş yaparken. Zaten inşaat halinde buralar toz, toprak öbekleri dolu. Donumuza kadar tozla dolduk. İyi kafamıza bi odun falan isabet etmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 oturun evinizde kitap okuyun. fantastik bilimkurgu falan, oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 fallout kurcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar