Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 niyet okumak gibi olcak ama orda espri yapma maksatıyla yazdığını sanmıyorum, yani en azından dasaaa'nın "iyi olmuş" gibi bir havada olcağını düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 e yani. gerçi milli sporumuz sayılır aşırı alınganlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Bone said: niyet okumak gibi olcak ama orda espri yapma maksatıyla yazdığını sanmıyorum, yani en azından dasaaa'nın "iyi olmuş" gibi bir havada olcağını düşünmüyorum ben de "iyi olmuş" demek istediğini kastetmedim. ama espri yapayım maksadıyla o yöne varabilecek, düşüncesiz laflar edilmesi baya saçma bence. o yüzden biraz "akıl fikir" dedim. yoksa zaten popülasyonun %99.9'u "iyi olmuş" demez, diyemez böyle bir olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Aket-Atum said: http://www.ntvmsnbc.com/id/25341118 Korkulan oldu, barzo halkımıza sağlık hizmeti de fazla bazen. Doktorlar bir iki gün grev yapsa da silkinse biraz halk. Doktorlar her hafta grevde. Çapa Tıp fakültesinde çadırlar standlarda kurdular. Geçen hafta bile yürüyüş yaptılar. Üstelik sağlık hizmetlerini aksatmadan yapıyorlar bütün eylemlerini. Her hafta yürünüyor, protesto ediliyor. Fakat ne bir televizyon kanalı ilgi gösteriyor, ne medyaya yansıyor, ne kimse değer veriyor. Bu ülke böyle malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Doktor bir arkadaş facebook'a yazmış şimdi acilde personel bıçakladılar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 bizde bilgisayar mühendisleri olarak oturma eylemi yapmayı planlıyo.. oh wait.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguinaire Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Hafız öldürmeyin ya.Popomuz'u kim kurtaracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 said: Dün saat 14.00 sıralarında yaşanan olayda kimliği henüz belirlenemeyen bir baba, 2 yaşındaki oğlunu Şehit Komiser Adil Temizer Acil Birimi'nde görevli 24 yıllık hekim Hüseyin Aydın Turan'a (46) getirdi. Doktorun kapıyı kapatması yönündeki uyarısına kızan baba, doktorla tartıştı. Ardından çocuğu da alıp dışarıya çıkan baba, birkaç dakika sonra elinde samuray kılıcıyla dönüp doktora saldırmaya kalkıştı. Saldırganın elindeki kılıcı iki tarafından tutan doktor ve odada bulunan sağlık memuru, öfkeli adamı merkezin dışına çıkardı. İki sağlıkçı dışarı çıkar çıkmaz da saldırganı bırakarak kaçtı. Doktor ve sağlık memurunun arkasından kılıcı fırlatan saldırgan kayıplara karıştı. http://www.medimagazin.com.tr/ana-sayfa/guncel/tr-doktora-samuray-kiliciyla-saldiri-1-11-43748.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Redeagle said: Doktorlar her hafta grevde. Çapa Tıp fakültesinde çadırlar standlarda kurdular. Geçen hafta bile yürüyüş yaptılar. Üstelik sağlık hizmetlerini aksatmadan yapıyorlar bütün eylemlerini. Her hafta yürünüyor, protesto ediliyor. Fakat ne bir televizyon kanalı ilgi gösteriyor, ne medyaya yansıyor, ne kimse değer veriyor. Bu ülke böyle malesef. dinsizin hakkından imansız gelir deseler yeridir o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 aksatınca vatandaşın umrunda değil ki. orada doktoru görüyor niye çalışmıyorsunuz diye doktora tepki gösteriyor vatandaş da, "lan bunlar ne istiyor da böyle ağlıyorlar acaba" gibi ikinci bir düşünce basamağı çıkamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Abi işleri aksatınca hükümetin gözünde teröristten beter oluyorsun. Bugün taksim'e bomba atsalar ölenlerin yakını dışında kimse umursamaz ama çıkıp hakkın için eylem yaptığın vakit herkes çılgın demeçler vermeye başlıyor "anarşistler, insanlar işini gücünü halledemedi, bölücüler, bindirilmiş kıtalar" gibi anca üzerine küfür yiyorsun, küfür eden adama da evinde izleyenler "yürü be aslanım" diye tezahurat yapıyorlar o kadar yani. Eğer göz ardı edebilecekleri bir durumsa televizyonlara haber bile yaptırtmıyorlar. Eğer göz ardı edemiyorlarsa da eylem yapan kesimi terörist ilan ediyorlar. Gerçi benim eylemim değil sonuçta ama bir gün benim hakkımı çaldıkları vakit aynı çıkmaza bende düşebilirim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 ahmedinejad said: said: Dün saat 14.00 sıralarında yaşanan olayda kimliği henüz belirlenemeyen bir baba, 2 yaşındaki oğlunu Şehit Komiser Adil Temizer Acil Birimi'nde görevli 24 yıllık hekim Hüseyin Aydın Turan'a (46) getirdi. Doktorun kapıyı kapatması yönündeki uyarısına kızan baba, doktorla tartıştı. Ardından çocuğu da alıp dışarıya çıkan baba, birkaç dakika sonra elinde samuray kılıcıyla dönüp doktora saldırmaya kalkıştı. Saldırganın elindeki kılıcı iki tarafından tutan doktor ve odada bulunan sağlık memuru, öfkeli adamı merkezin dışına çıkardı. İki sağlıkçı dışarı çıkar çıkmaz da saldırganı bırakarak kaçtı. Doktor ve sağlık memurunun arkasından kılıcı fırlatan saldırgan kayıplara karıştı. http://www.medimagazin.com.tr/ana-sayfa/guncel/tr-doktora-samuray-kiliciyla-saldiri-1-11-43748.html adam samuray kiliciyla samuray doktora saldirmis heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 öldüren çocuğu cezaevinde şişlemişler sanırım. http://www.personelsaglik.com.tr/guncel/dr-ersin-arslanin-katili-olduruldu-h10212.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ş.urfada KHD uzmanı bıçaklandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar