Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gazinatep'te doktor cinayeti.

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Bone said:

niyet okumak gibi olcak ama orda espri yapma maksatıyla yazdığını sanmıyorum, yani en azından dasaaa'nın "iyi olmuş" gibi bir havada olcağını düşünmüyorum

ben de "iyi olmuş" demek istediğini kastetmedim. ama espri yapayım maksadıyla o yöne varabilecek, düşüncesiz laflar edilmesi baya saçma bence. o yüzden biraz "akıl fikir" dedim.

yoksa zaten popülasyonun %99.9'u "iyi olmuş" demez, diyemez böyle bir olaya.
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

http://www.ntvmsnbc.com/id/25341118

Korkulan oldu, barzo halkımıza sağlık hizmeti de fazla bazen. Doktorlar bir iki gün grev yapsa da silkinse biraz halk.

Doktorlar her hafta grevde. Çapa Tıp fakültesinde çadırlar standlarda kurdular. Geçen hafta bile yürüyüş yaptılar. Üstelik sağlık hizmetlerini aksatmadan yapıyorlar bütün eylemlerini. Her hafta yürünüyor, protesto ediliyor. Fakat ne bir televizyon kanalı ilgi gösteriyor, ne medyaya yansıyor, ne kimse değer veriyor. Bu ülke böyle malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
said:
Dün saat 14.00 sıralarında yaşanan olayda kimliği henüz belirlenemeyen bir baba, 2 yaşındaki oğlunu Şehit Komiser Adil Temizer Acil Birimi'nde görevli 24 yıllık hekim Hüseyin Aydın Turan'a (46) getirdi. Doktorun kapıyı kapatması yönündeki uyarısına kızan baba, doktorla tartıştı. Ardından çocuğu da alıp dışarıya çıkan baba, birkaç dakika sonra elinde samuray kılıcıyla dönüp doktora saldırmaya kalkıştı. Saldırganın elindeki kılıcı iki tarafından tutan doktor ve odada bulunan sağlık memuru, öfkeli adamı merkezin dışına çıkardı. İki sağlıkçı dışarı çıkar çıkmaz da saldırganı bırakarak kaçtı. Doktor ve sağlık memurunun arkasından kılıcı fırlatan saldırgan kayıplara karıştı.

http://www.medimagazin.com.tr/ana-sayfa/guncel/tr-doktora-samuray-kiliciyla-saldiri-1-11-43748.html
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Doktorlar her hafta grevde. Çapa Tıp fakültesinde çadırlar standlarda kurdular. Geçen hafta bile yürüyüş yaptılar. Üstelik sağlık hizmetlerini aksatmadan yapıyorlar bütün eylemlerini. Her hafta yürünüyor, protesto ediliyor. Fakat ne bir televizyon kanalı ilgi gösteriyor, ne medyaya yansıyor, ne kimse değer veriyor. Bu ülke böyle malesef.

dinsizin hakkından imansız gelir deseler yeridir o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi işleri aksatınca hükümetin gözünde teröristten beter oluyorsun. Bugün taksim'e bomba atsalar ölenlerin yakını dışında kimse umursamaz ama çıkıp hakkın için eylem yaptığın vakit herkes çılgın demeçler vermeye başlıyor "anarşistler, insanlar işini gücünü halledemedi, bölücüler, bindirilmiş kıtalar" gibi anca üzerine küfür yiyorsun, küfür eden adama da evinde izleyenler "yürü be aslanım" diye tezahurat yapıyorlar o kadar yani.

Eğer göz ardı edebilecekleri bir durumsa televizyonlara haber bile yaptırtmıyorlar. Eğer göz ardı edemiyorlarsa da eylem yapan kesimi terörist ilan ediyorlar.

Gerçi benim eylemim değil sonuçta ama bir gün benim hakkımı çaldıkları vakit aynı çıkmaza bende düşebilirim yani.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

said:
Dün saat 14.00 sıralarında yaşanan olayda kimliği henüz belirlenemeyen bir baba, 2 yaşındaki oğlunu Şehit Komiser Adil Temizer Acil Birimi'nde görevli 24 yıllık hekim Hüseyin Aydın Turan'a (46) getirdi. Doktorun kapıyı kapatması yönündeki uyarısına kızan baba, doktorla tartıştı. Ardından çocuğu da alıp dışarıya çıkan baba, birkaç dakika sonra elinde samuray kılıcıyla dönüp doktora saldırmaya kalkıştı. Saldırganın elindeki kılıcı iki tarafından tutan doktor ve odada bulunan sağlık memuru, öfkeli adamı merkezin dışına çıkardı. İki sağlıkçı dışarı çıkar çıkmaz da saldırganı bırakarak kaçtı. Doktor ve sağlık memurunun arkasından kılıcı fırlatan saldırgan kayıplara karıştı.

http://www.medimagazin.com.tr/ana-sayfa/guncel/tr-doktora-samuray-kiliciyla-saldiri-1-11-43748.html

adam samuray kiliciyla samuray doktora saldirmis heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...