Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 http://www.ntvmsnbc.com/id/25341118 Korkulan oldu, barzo halkımıza sağlık hizmeti de fazla bazen. Doktorlar bir iki gün grev yapsa da silkinse biraz halk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 cahiller yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 oha. hasta öldü diye doktora mı girişilir? kanser hastaları yüzünden memlekette onkolog kalmazdı o zaman. 17 yaşında az ceza alır diye bıçağı eline vermişler kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 az bile bize.bu kadar cahille Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 haketmiştir kesin. ateş olmayan yerden duman çıkmaz. yanlış müdaheleyle, wrong diagnosis falan hayatıyla oynamıştır adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Aslında katilin profiline bakıp dedesi için doktor temizlik yapmış demek lazım ama o da insan yerine konuluyor işte diyemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Bir yanda cahillik ürkütücü derecede diz boyu,diğer yandan dr. sıfatını almış bir insanın altın semer-eşek olayı.Birini öldürmenin hiçbir bahanesi olamaz bence ancak yaşadıklarımı baz alırsak doktorlarla ilgili beş para etmez çok insan var insan hayatıyla oynayan. Çok kısa birşey anlatayım ,geçenlerde kardeşim baya rahatsızlandı,ateşi 40 derece,ishal vs. devlet hastanesine götürdüm,it gibi davrandılar bildiğin 50 kişi sıra ölsen kalsan kimsenin umrunda olmaz,sağlam girip hasta çıkarsın,doktorların tavırlarından iğrendim.Ordan çıktık 50 metre ilerde özel hastaneye gittik,gelecek doktor gelecek diye 20 dk bekledik,uykusundan kalktı beyfendi saat 12:30da falan ben müdahele edemem ,devlet hastanesine gidin dedi ,2 serum yazdı saçma sapan hemşire bile 2 kişiye mi takılacak bu serum dedi vs ,lanet olsun diyip çıktık ordan da. Hepsi birbiriyle bağlantılı işler ,devlet baba böyle bir sıfata değer vermiyor ,insanlar işlerine saygı göstermiyorlar ,bizim cahil insanlarımızda en olmayacak şeyi ,ya sakat bırakıyor ,ya öldürüyor işte doktorları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Oski said: haketmiştir kesin. ateş olmayan yerden duman çıkmaz. yanlış müdaheleyle, wrong diagnosis falan hayatıyla oynamıştır adamın. Bence de. Hepsini öldürmek lazım bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 iyi bir doktor olsaydı kendini kurtarırdı zaten ölmüş noob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 gaziantep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 mal mal yorumlar yapmayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 basit düzyazılarla, "başbakan bile böyle diyor, halk tabii doktoru sallamazlar"la açıklanamayacak kadar vahim bir durum. söylenebilecek şey bulamıyorum ben...yazık... türkiyede gerçekten de şans eseri yaşadığımızı bi kez daha gösteriyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 cahillik işte bu adamı azmettiren aile üyelerini komple tıp hizmetinden yoksun bırakmak lazım takılsın hıyarlar kendi başlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 dokturların hepsi rezil kepaze zaten, sırf zengin olmak için dokturluk yapıyorlar. hepsini asacaksın kesiceksin. hem ayda yüzlerce milyar para kazanıyorlar, hem de hastalara kötü müdahele yapıyorlar. o ölen dokturun bi üçkağıdı vardır kesin de bıçağı yemiştir. hep böyle yapacaksın, tüm dokturlara takacaksın bıçağı, takacaksın bıçağı. bizi iyileştirdikleri de yok ki, hep kötüleştiriyorlar, kasten virüs bulaştırıyorlar bize ki hasta olalım. biz hasta oldukça para kazanan kişiler niye bizi iyileştirsin ki? zaten ilaç firmalarıyla anlaşıyorlar, her durumunu kötüleştirdiği hasta üstünden ilaç firması para veriyor. neyse ki akp bunların kökünü kazımaya kararlı. her gün bir doktor öldürerek sağlık sistemini adam edeceğiz, bakın siz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Greve gitmiş doktorlar yarın için. Sonrasını bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Doktorun ailesinin acısını falan geçtim, ulan gencecik yetişmiş adama kıyıyor şerefsiz ergenin teki sırf moruk dedesi için hey allaam, ulan şimdi ölmese 3-5 seneye başka şeyden ölecekti zaten o deden hödük. Kemik testiyle milleti kurtarıp duruyorlar, şuna da bi test yapıp 18 çıkarsalar ya yaşını, şöyle adam gibi yatsın içerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 tutukladığında çaktırmadan kısırlaştırcaksın bu elemanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Kardeşimizin başı sağ olsun.Allah anasına, babasına , eşine sabır versin.Hayatlarının büyük kısmını fedakarlıklarla geçiren,her gece uykusuz kalıp hayatınızı kurtaran bu insanlara el uzatan, yetişen bu insanlara sahip çıkmayan insanlar... Doktorsuz kalırsınız inşallah. Bu gün bir haber daha size; operasyon hazırlığı yapılan hastayı neden aç bıraktı diye bir cerraha saldırmış hıyarın biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Nako said: mal mal yorumlar yapmayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 bugün 2 yeni olay daha Doktora Hastane Koridorunda dayak http://video.cnnturk.com/2012/haber/4/18/doktora-hastane-koridorunda-dayak Kilis'te Doktorlar Eylemdeyken, Yoğun Bakımda Ölen Hastanın Yakınları Doktorlara Saldırdı http://www.haberler.com/kilis-te-doktorlar-eylemdeyken-yogun-bakimda-olen-3549047-haberi/ tamam mı şimdi ahmedinejad? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 alttaki haberde said: Doktorlar Eylemdeyken, Yoğun Bakımda Ölen Hastanın Yakınları Doktorlara Saldırdı şöyle bir ayrıntı var. meşrulaştırmak için yazmıyorum ama cümlenin yarısı alınınca şık durmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 abi doktorun bi hatası oldugunu dusunuyorsa önce hukuki yollardan hakkını arasaydı,gercekten doktor eger dedesinin ölümüne yol açacak aptalca bir hareket yaptıysa ilk önce basvurulcak yer hukuk kurumlarıdır. eger daha sonra ulan bu ulkede hukuk ıslemıyor dıye bıcaklasaydı belkı adam haklıdır lan vs. derdik de bodozlama girmek olmamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 allah rahmet eylesin de, greve niye gidiyorlar.özel güvenlik var artık hastanelerde.napsınlar özel harekat polislerimi beklesin. adamın yaptığı düpe düz gerizekalılık ama insan bazen üzüntüsünden contaları atabiliyor öyle bi cinnet olabilir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ahmedinejad said: alttaki haberde said: Doktorlar Eylemdeyken, Yoğun Bakımda Ölen Hastanın Yakınları Doktorlara Saldırdı şöyle bir ayrıntı var. meşrulaştırmak için yazmıyorum ama cümlenin yarısı alınınca şık durmuyor. öküz altında buzağı aramak bu olsa gerek... yoğun bakımlar, aciller ve servisler iş bırakmaz. saçmalama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 TD)Pentagram said: allah rahmet eylesin de, greve niye gidiyorlar.özel güvenlik var artık hastanelerde.napsınlar özel harekat polislerimi beklesin. adamın yaptığı düpe düz gerizekalılık ama insan bazen üzüntüsünden contaları atabiliyor öyle bi cinnet olabilir bu o da var aslında,yani allah insanı ağır hastayken devlet hastanesine düşürmesin,belki kayış koptu adamın ama tabi normal bir durum degil.doktorun ailesine cok uzuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar