Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gazinatep'te doktor cinayeti.


Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Bir yanda cahillik ürkütücü derecede diz boyu,diğer yandan dr. sıfatını almış bir insanın altın semer-eşek olayı.Birini öldürmenin hiçbir bahanesi olamaz bence ancak yaşadıklarımı baz alırsak doktorlarla ilgili beş para etmez çok insan var insan hayatıyla oynayan.

Çok kısa birşey anlatayım ,geçenlerde kardeşim baya rahatsızlandı,ateşi 40 derece,ishal vs. devlet hastanesine götürdüm,it gibi davrandılar bildiğin 50 kişi sıra ölsen kalsan kimsenin umrunda olmaz,sağlam girip hasta çıkarsın,doktorların tavırlarından iğrendim.Ordan çıktık 50 metre ilerde özel hastaneye gittik,gelecek doktor gelecek diye 20 dk bekledik,uykusundan kalktı beyfendi saat 12:30da falan ben müdahele edemem ,devlet hastanesine gidin dedi ,2 serum yazdı saçma sapan hemşire bile 2 kişiye mi takılacak bu serum dedi vs ,lanet olsun diyip çıktık ordan da.

Hepsi birbiriyle bağlantılı işler ,devlet baba böyle bir sıfata değer vermiyor ,insanlar işlerine saygı göstermiyorlar ,bizim cahil insanlarımızda en olmayacak şeyi ,ya sakat bırakıyor ,ya öldürüyor işte doktorları.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dokturların hepsi rezil kepaze zaten, sırf zengin olmak için dokturluk yapıyorlar. hepsini asacaksın kesiceksin. hem ayda yüzlerce milyar para kazanıyorlar, hem de hastalara kötü müdahele yapıyorlar.
o ölen dokturun bi üçkağıdı vardır kesin de bıçağı yemiştir.
hep böyle yapacaksın, tüm dokturlara takacaksın bıçağı, takacaksın bıçağı.
bizi iyileştirdikleri de yok ki, hep kötüleştiriyorlar, kasten virüs bulaştırıyorlar bize ki hasta olalım. biz hasta oldukça para kazanan kişiler niye bizi iyileştirsin ki?
zaten ilaç firmalarıyla anlaşıyorlar, her durumunu kötüleştirdiği hasta üstünden ilaç firması para veriyor.
neyse ki akp bunların kökünü kazımaya kararlı. her gün bir doktor öldürerek sağlık sistemini adam edeceğiz, bakın siz...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Doktorun ailesinin acısını falan geçtim, ulan gencecik yetişmiş adama kıyıyor şerefsiz ergenin teki sırf moruk dedesi için hey allaam, ulan şimdi ölmese 3-5 seneye başka şeyden ölecekti zaten o deden hödük.
Kemik testiyle milleti kurtarıp duruyorlar, şuna da bi test yapıp 18 çıkarsalar ya yaşını, şöyle adam gibi yatsın içerde
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kardeşimizin başı sağ olsun.Allah anasına, babasına , eşine sabır versin.Hayatlarının büyük kısmını fedakarlıklarla geçiren,her gece uykusuz kalıp hayatınızı kurtaran bu insanlara el uzatan, yetişen bu insanlara sahip çıkmayan insanlar... Doktorsuz kalırsınız inşallah.
Bu gün bir haber daha size; operasyon hazırlığı yapılan hastayı neden aç bıraktı diye bir cerraha saldırmış hıyarın biri.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bugün 2 yeni olay daha
Doktora Hastane Koridorunda dayak
http://video.cnnturk.com/2012/haber/4/18/doktora-hastane-koridorunda-dayak

Kilis'te Doktorlar Eylemdeyken, Yoğun Bakımda Ölen Hastanın Yakınları Doktorlara Saldırdı
http://www.haberler.com/kilis-te-doktorlar-eylemdeyken-yogun-bakimda-olen-3549047-haberi/

tamam mı şimdi ahmedinejad?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi doktorun bi hatası oldugunu dusunuyorsa önce hukuki yollardan hakkını arasaydı,gercekten doktor eger dedesinin ölümüne yol açacak aptalca bir hareket yaptıysa ilk önce basvurulcak yer hukuk kurumlarıdır.


eger daha sonra ulan bu ulkede hukuk ıslemıyor dıye bıcaklasaydı belkı adam haklıdır lan vs. derdik de bodozlama girmek olmamıs
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

alttaki haberde
said:
Doktorlar Eylemdeyken, Yoğun Bakımda Ölen Hastanın Yakınları Doktorlara Saldırdı
şöyle bir ayrıntı var.

meşrulaştırmak için yazmıyorum ama cümlenin yarısı alınınca şık durmuyor.


öküz altında buzağı aramak bu olsa gerek...

yoğun bakımlar, aciller ve servisler iş bırakmaz. saçmalama...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

TD)Pentagram said:

allah rahmet eylesin de, greve niye gidiyorlar.özel güvenlik var artık hastanelerde.napsınlar özel harekat polislerimi beklesin.

adamın yaptığı düpe düz gerizekalılık ama insan bazen üzüntüsünden contaları atabiliyor öyle bi cinnet olabilir bu



o da var aslında,yani allah insanı ağır hastayken devlet hastanesine düşürmesin,belki kayış koptu adamın ama tabi normal bir durum degil.doktorun ailesine cok uzuldum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...