Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Bu wizard da energy armorun görünüşü atarlı güzel böle dönerli mönerli animasyondan tepede hafif kırmızı salak bi şeye döndü optionsda değişen birşey yok bilen varmı nasıl düzeltilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 nvidia bugün yepyeni mis gibi driverım var güncellemek istermisin dedi. güncelle abicim dedim görüntüde böyle ufak atlamalar meydana gelmeye başladı. gtx560ti varmı benim gibi sorun yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 beta'da birlikte oynadığımız arkadaşla şu an oynayamıyoruz. silemiyo o beni listesinden sürekli offline olarak görünüyorum onda. ben de ise hiç görünmüyor. ve request yolladığımda ona iletilmiyo. ne yapmam gerekiyo bilen eden var mı? 2mizin de region u avrupa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 hayda patchten sonra patchlicek simdi diyo ama kapanıyo kendı kendıne.. giremiyorum oyuna bu ne be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monkey13 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 serverların bakımı uzamış orti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 yok patchte cortlamıs blizz.. baktım sımdı forumlara eu serverlar acık ama millet patchi yapamıyor lol sfg baska bir fail daha blizzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 eu patchi yarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monkey13 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 kaçta olcak peki? ona göre mesaiye kalalım bari, koşa koşa çıktım işten mal gibi kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 eu patchi yarın ama EU secili olmasına ragmen update etti simdi de giremiyoruz EU ya, nası bi aptallık bu ak blizi. gece gece senin gibi firmanın ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Patch yapmama sansimiz varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 unable to join hatası alıyorsanız :: 1) Make sure Diablo 3 and the launcher are closed. 2) Open Task Manager 3) Kill Agent.exe (Battle.net Update Agent) 4) Open your Diablo 3 folder and navigate to ..Diablo 3Data_D3PCMPQs 5) Rename the 'Cache' folder to 'Cache.old' or just something else (you could probably delete it too, but I didn't try that) 6) Try again. There's no guarantee it'll work for you, but it did for me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 oyuna girmeye çalışıyordum error 7 hatasını verdi bende sıkıntıdan oyunu almancaya çevirdim... :( :( :( şimdi 2 küsür gb dl yapmam gerekiyor uğraşmak istemiyorum oyunu açabilsem optionsdan girip ayarlıcam fakat direk downloader açılıyor... downloaddan başka carem var mı fikri olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 error 37 diyor bana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 @grelynx ahahah tam fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Sunucular soğuktur, biraz ısınsın, rahatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Black_Hand said: @grelynx ahahah tam fail almancamı test etmek istemiştim çok şeymi istedim ya! :D neyse willkommen bei diablo 3 yetti bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 sabahtan beri server busy error 37 diyor giremiyorum hiçbir türlü çözümü varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 bakım var. bakıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 baka baka bitiremediler ne zaman açılcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 belgelerdeki ss klasöründeki imageler çıkmıyor klasör boş hatası alıyorum ama 30+ image açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 saka gibi oyuna yeni girdim suan lvl51 hc barbarım ölmüs ki disconnect falan olmadım öylece ölmüs yani blizard iyice bokunu cıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 hack? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 yokla ölmüs bayada güzeldi itemları act1 inferno farmlardım kısa sürede neyse düzeltsinlerde char kasılır, ama pekde düzelcek gibi durmuo bu serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Oha çok kötü ya, ben de combat bittiği gibi düştüm hatta aferin blizz'e düşürmek için combatı bekledi falan derken baya bir kişinin hc char'ı gitmiş bu yüzden :S. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Regalya said: Bu wizard da energy armorun görünüşü atarlı güzel böle dönerli mönerli animasyondan tepede hafif kırmızı salak bi şeye döndü optionsda değişen birşey yok bilen varmı nasıl düzeltilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar