Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Teknik Sorunlar ve Olası Çözümler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu wizard da energy armorun görünüşü atarlı güzel böle dönerli mönerli animasyondan tepede hafif kırmızı salak bi şeye döndü optionsda değişen birşey yok bilen varmı nasıl düzeltilir?
Mesaj tarihi:
nvidia bugün yepyeni mis gibi driverım var güncellemek istermisin dedi. güncelle abicim dedim görüntüde böyle ufak atlamalar meydana gelmeye başladı. gtx560ti varmı benim gibi sorun yaşayan?
Mesaj tarihi:
beta'da birlikte oynadığımız arkadaşla şu an oynayamıyoruz. silemiyo o beni listesinden sürekli offline olarak görünüyorum onda. ben de ise hiç görünmüyor. ve request yolladığımda ona iletilmiyo.

ne yapmam gerekiyo bilen eden var mı?

2mizin de region u avrupa.
Mesaj tarihi:
eu patchi yarın ama EU secili olmasına ragmen update etti simdi de giremiyoruz EU ya, nası bi aptallık bu ak blizi. gece gece senin gibi firmanın ben.
Mesaj tarihi:
unable to join hatası alıyorsanız ::

1) Make sure Diablo 3 and the launcher are closed.
2) Open Task Manager
3) Kill Agent.exe (Battle.net Update Agent)
4) Open your Diablo 3 folder and navigate to ..Diablo 3Data_D3PCMPQs
5) Rename the 'Cache' folder to 'Cache.old' or just something else (you could probably delete it too, but I didn't try that)
6) Try again.

There's no guarantee it'll work for you, but it did for me.
Mesaj tarihi:
oyuna girmeye çalışıyordum error 7 hatasını verdi bende sıkıntıdan oyunu almancaya çevirdim... :( :( :( şimdi 2 küsür gb dl yapmam gerekiyor uğraşmak istemiyorum oyunu açabilsem optionsdan girip ayarlıcam fakat direk downloader açılıyor... downloaddan başka carem var mı fikri olan var mı ?
Mesaj tarihi:
Oha çok kötü ya, ben de combat bittiği gibi düştüm hatta aferin blizz'e düşürmek için combatı bekledi falan derken baya bir kişinin hc char'ı gitmiş bu yüzden :S.
Mesaj tarihi:
Regalya said:

Bu wizard da energy armorun görünüşü atarlı güzel böle dönerli mönerli animasyondan tepede hafif kırmızı salak bi şeye döndü optionsda değişen birşey yok bilen varmı nasıl düzeltilir?
  • Yeni Oluştur...