bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Esh said: satın dedik as itemları dinlemediniz. bak ne oldu şimdi. sesli guldum :) benim dps 50k`dan 33`e dusmus bu arada. silahiminda 25% atk speed vardi, ringlerde 2x15. ringler 5`e dusmus (50% my ass), silahin uzerindeki 10% a dusmus. Haliyle 35% atk speed kaybedince dps yalan olmus. elimdeki silaha satisa koydum (1300 dps di, su an 1100 dps, 4m e aldigim silahi 2.5m e satarsam sansliyim). dun 5m verip 1150 dps li base stat olarak `100% crit dmg` olan ve soketi olan bir silah aldim. sokete 70% crit dmg taktim, silahta da 100% var, bendede 130% vardi toplaninca 300% e yakin bir rakam cikti (daha ringleri elleyemedim, para yok, gold fiyatlari 3m den basliyor). ringleri de degistirirsem 350% e yakin bir crit damage olacak, 22% olan crit chance de 28% e yukselecek. su an dps`im 33`den silahi degistirince 43`e yukselti tekrar, ringleri degistirince 50k`i gececektir diye dusunuyorum. ringleri degistirince direk accountu saticam zaten. benim icin bitti bu sarlatanlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 şimdi 2h kullananlar ne tür statlar seçiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 her başlıkta ağlıyorsun ya bıngıldak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 el birliğiyle 2. sayfaya düşürücez wd başlığını ha gayret. bu arada as nin yalan olmasıyla crit + stun build deniyorum ben. %30 crit chance ve snake to face ile fena olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Dotlar da crit olacaktı, daha gelen giden bi' şey yok. Bu da gayet güzel destek olur bizim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 critic şu profilde yazan DPS de hesaplanıyormu? çünkü dps'si düşük silah giymeme rağmen 10k kadar artırdı dps mi :P crit chance %37.5 crit dmg %200 ps: ringler hiç chance ve dmg vermio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 hesaplaniyor, damage`in uzerine gelirsen nelerin dahil oldugunu gosteriyor hesaba. hosuna gitmeyen okumadan gecer, kimseyi tatmin etmek icin yazmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Nm act 4da wdım yetemedi auction houseda vitality int veren armor aradım bazı itemlarda otomatik outbid oluyorum saniyesinde yazılım mı var millette nedir anlamadım ah rehberi varmı belki bilmedigim trickler vardır meraklardayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Maedhros said: Nm act 4da wdım yetemedi auction houseda vitality int veren armor aradım bazı itemlarda otomatik outbid oluyorum saniyesinde yazılım mı var millette nedir anlamadım ah rehberi varmı belki bilmedigim trickler vardır meraklardayım Yazılım değil, mesela bid 5000 ise sende tutup 5000 bitlemek zorunda değilsin, basıyosun 40000, bid hala 5000 gözüksede 40000 basılana kadar sende gözüküyor ve bidleyene aynen sana olduğu gibi "outbid" gözüküyor :), eğer 40000 e kadar bir tutarda sana kaldıysa item örneğin 36 000 de sende kaldı arada kalan 4000 bini hesabına geri aktarıyor AH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Maedhros said: Nm act 4da wdım yetemedi auction houseda vitality int veren armor aradım bazı itemlarda otomatik outbid oluyorum saniyesinde yazılım mı var millette nedir anlamadım ah rehberi varmı belki bilmedigim trickler vardır meraklardayım http://i.imgur.com/OINRH.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 current bid mesela 100k görünüyor. eğer birisi 400k bidlerse, current bid 105 oluyor orda. sen 400k yi geçene kadar outbid olmaya devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 47k dps, 370% crit dmg ile pile up rune'u ile 1.2m critlemiş bulunuyorum :) 1.2mx3= 3.6m tek spell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 wd op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 200-300 res 38k hp 28k dps build act 3 inferno ( daha yeni geçtim ah den de bişey almadım ne düştüyse o ) çok zevkli bazen çok çlüyorsun ama genelde hızlı bir şekilde ilerleniyor ölüyorsun dediklerimde bazen denk gelen imkansızlar var mı tavsiye bu builde çünkü sanki bişeyler eksik miş gibi geliyor gözüm hep diğer skillerde kalıyor bana sorsan 6 sıda dmg output skilli olsun ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 life on hit ne kadar iyi wd için ? 880 loh, 100 int, 777 dps bi silah kullanılır mı mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Hell e yeni geldim lvl 51 şu anda hiç xp de kasmadım ama çokmu fazla lvl aldı banamı öyle geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 normal. hell bitene kadar anca 60 oluyorsun level kasmayınca. infernoya da 60 olmadan geçilmiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Bir arkadaş WD oynuyor da? Inferno'da kullandığınız buildler neler? Bir de hangi statlara ağırlık vermesi gerekiyor? Item bulamamaktan şikayetçi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 df said: normal. hell bitene kadar anca 60 oluyorsun level kasmayınca. infernoya da 60 olmadan geçilmiyor zaten. 2 karakterimlede mob skiplemeden hell bittiğinde 58-59larda kaldım. sonra hell act4 ilk miniboss -rakanothun öncesindeki- ta farmladım 60 olunmuyo yada ben olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#aZRdjU!bVW!aZYcYa inferno co-op bu buildle girdimde ağır cc var 61k dps var pek faydalı olamıyorum öbür türlü zombie bears falan solo daha efektif gibi geldi ama genel olarak çok bayık class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 sırf barbar çok güçlü diye değişiklik olsun dedim ve wd açtım ama o da ucube gibi bir şey çıktı, üzüldüm :( iyi de değil diyonuz. Ama dh'yi gördüm, çok komik ok değiş tarıyor resmen ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 wd kasıorum lvl 30 oldum pişmanım.ama geri dönmicem yoluma devam edicem fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sametb41 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 arkadaşlar wd oynuyoru mbende lwl 57 oldum.Sormak istedigim ve konuşmak istedigim konular [email protected] ekleyebilirmisiniz yardım için oyunu yeni aldım sayılır hiçbirşey bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 57 nasıl olduysan aynen devam işte değişen bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar