Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Witch Doctor, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

satın dedik as itemları dinlemediniz.

bak ne oldu şimdi.

sesli guldum :)

benim dps 50k`dan 33`e dusmus bu arada. silahiminda 25% atk speed vardi, ringlerde 2x15. ringler 5`e dusmus (50% my ass), silahin uzerindeki 10% a dusmus. Haliyle 35% atk speed kaybedince dps yalan olmus. elimdeki silaha satisa koydum (1300 dps di, su an 1100 dps, 4m e aldigim silahi 2.5m e satarsam sansliyim). dun 5m verip 1150 dps li base stat olarak `100% crit dmg` olan ve soketi olan bir silah aldim. sokete 70% crit dmg taktim, silahta da 100% var, bendede 130% vardi toplaninca 300% e yakin bir rakam cikti (daha ringleri elleyemedim, para yok, gold fiyatlari 3m den basliyor).

ringleri de degistirirsem 350% e yakin bir crit damage olacak, 22% olan crit chance de 28% e yukselecek.

su an dps`im 33`den silahi degistirince 43`e yukselti tekrar, ringleri degistirince 50k`i gececektir diye dusunuyorum. ringleri degistirince direk accountu saticam zaten. benim icin bitti bu sarlatanlik.
Sosyal ağlarda paylaş

Maedhros said:

Nm act 4da wdım yetemedi auction houseda vitality int veren armor aradım bazı itemlarda otomatik outbid oluyorum saniyesinde yazılım mı var millette nedir anlamadım ah rehberi varmı belki bilmedigim trickler vardır meraklardayım

Yazılım değil, mesela bid 5000 ise sende tutup 5000 bitlemek zorunda değilsin, basıyosun 40000, bid hala 5000 gözüksede 40000 basılana kadar sende gözüküyor ve bidleyene aynen sana olduğu gibi "outbid" gözüküyor :), eğer 40000 e kadar bir tutarda sana kaldıysa item örneğin 36 000 de sende kaldı arada kalan 4000 bini hesabına geri aktarıyor AH.
Sosyal ağlarda paylaş

200-300 res 38k hp 28k dps
build

act 3 inferno ( daha yeni geçtim ah den de bişey almadım ne düştüyse o ) çok zevkli bazen çok çlüyorsun ama genelde hızlı bir şekilde ilerleniyor
ölüyorsun dediklerimde bazen denk gelen imkansızlar

var mı tavsiye bu builde çünkü sanki bişeyler eksik miş gibi geliyor gözüm hep diğer skillerde kalıyor bana sorsan 6 sıda dmg output skilli olsun ama :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...