axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Nightmaredasın, kaç paran var? 5k limit koyarak ve silahtan başlayarak en kötü itemlarını yenile önce, craft mraft yapma. Sonra git şöyle bi build yap http://eu.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#WSPdUT!XWY!aaaYaZ Mana problem olursa feast yerine mana regen alabilirsin. Spirit walkla mombların arasına dal, harvestla int bonusunu al. Sonra sağ klik böcükleri sal, sonra sol klik spamle kurbağaları. Ne elit kalıyor ne rare ne de miniboss. Bi bosslarda zorlanabilirsin, ama yeterince vit varsa bossları da kurbağa potion spamiyle kesmek mümkün. Hell beliala kadar böyle, sonra act3te falan survival gidebilirsin sana kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ha build denedim itemlar yetersiz sanırmı başarız oldu %50 resist buildi bi 250k para var, act ye silah düşüremessem alırım bişiler. biraz zorlanınca klasik süper buildime geçiorm zaten ya akıo o ama değişkliği seviorm, yarım saatte bir build değiştiriorm. http://eu.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#cZgdUS!XWY!aaaaaa dot,dot, aoe, sonra yarasa spam. Adam bırakmıo ama şu %50 resist olayını infernoda bida denicem bu arada hex çokiimiş ya hp falan basıo arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 hex in auto ya alınması lazım, macro bilem olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 1-2m ekliyim de 900 dpslik silahlara çıkayım diye main silahı satışa koydum. bu bir wd dramıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 act 3 inferno farmlamak isteyenler için şahsı deneyimlerim: 1) hex en değerli ability.. abartısız her şeyden daha değerli. 3 eliteden birini neredeyse chain hex'de tutmak yükünüzü inanılmaz azaltıyor. ayrıca devasa ve saçma sapan olan yaratıkları sürekli olarak hex'de tutup tek elle kesebileceğinizi söylemiyorum bile. ama en önemli single target bir boss kaldığında hex'den çıkamıyor. sakın hex rune'unu heal'e falan harcamayın (1.5k heal 45k hp de nedir ki?) jinx alırsanız boss u 20% daha hızlı kesiyorsunuz, bu etkinin bütün gruba etki etmesi cabası. 2) Spirit walk - almamak mümkün değil, jailor, frozen vb. binlerce durumca hayat kurtarıyor - jaunt en etkilisi bence rune olarak. 3) Soul Harvest - int buffından dolayı almak zorundasınız. 650 int'in dps ve resist desteği elden çıkartılabilir bir türden değil. 4) Poison Dart - normalde dps olarak zombie bear ile kıyas götürmez ama melee range'e girme şansınız kesinlikle hiçbir durumda yok. haliyle en uzun mesafeden kullanabileceğiniz skillere ihtiyacınız var. fakat burada firebat e giderseniz mana sorunu yaşarsınız. Biri 10 mana iken diğeri 120 mana. 300% passive mana reg. bile alsanız 120 manayı spamlamanız mümkün değil bırakın diğer skillere mana ayırmayı. 5) Grasp of Dead - Unbreakable Grasp vazgeçilmezlerden. Ben wizard ve DH ile oynuyorum hiç birinde böyle bir slow görmedim. Sürekli olarak 80% slow demek kısaca win demek. Nasıl bir şekilde bu skillden vazgeçilebilir bilmiyorum. 6) Wall of Zombies - Unrelenting Grip veya Big Bad Vodoo. Unrelenting gribin sağladığı avantaj gerçekten inanılmaz. Örnek verecek olursanız siegebreaker unrelenting grip'ın üzerinden charge yapamıyor, act 4 ün en büyük derdi opressorlar unrelenting'in arkasına charge yapamıyor. Teleporter, fast vb. mobları skillerini kullandıktan sonra hex ile unrelenting'e yakaladığınızda 6-7 saniye all out dps yapabilmenizi sağlıyor mobility dert etmeksizin, bazen bütün ihtiyacınız bu oluyor. Big bad voodoo coop için iyi bir alternatif fakat ben wall of zombies'den şaşlıyorum. WD'un farkını iyi bir grupta gerçekten hissediyorsunuz. Benim oynadığım adamlar "WD olmadan act 3 girmem" demeye başladı. HEX, slow, hold bunlar kesinlikle coop'da gruba katabileceğiniz en büyük değerler çünkü bunlar olmazsa survival direk gg oluyor, survival gg olduğunda istersen grup olarak 500k dps yap nafile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graxer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 bingildak said: act 3 inferno farmlamak isteyenler için şahsı deneyimlerim: 1) hex en değerli ability.. abartısız her şeyden daha değerli. 3 eliteden birini neredeyse chain hex'de tutmak yükünüzü inanılmaz azaltıyor. ayrıca devasa ve saçma sapan olan yaratıkları sürekli olarak hex'de tutup tek elle kesebileceğinizi söylemiyorum bile. ama en önemli single target bir boss kaldığında hex'den çıkamıyor. sakın hex rune'unu heal'e falan harcamayın (1.5k heal 45k hp de nedir ki?) jinx alırsanız boss u 20% daha hızlı kesiyorsunuz, bu etkinin bütün gruba etki etmesi cabası. 2) Spirit walk - almamak mümkün değil, jailor, frozen vb. binlerce durumca hayat kurtarıyor - jaunt en etkilisi bence rune olarak. 3) Soul Harvest - int buffından dolayı almak zorundasınız. 650 int'in dps ve resist desteği elden çıkartılabilir bir türden değil. 4) Poison Dart - normalde dps olarak zombie bear ile kıyas götürmez ama melee range'e girme şansınız kesinlikle hiçbir durumda yok. haliyle en uzun mesafeden kullanabileceğiniz skillere ihtiyacınız var. fakat burada firebat e giderseniz mana sorunu yaşarsınız. Biri 10 mana iken diğeri 120 mana. 300% passive mana reg. bile alsanız 120 manayı spamlamanız mümkün değil bırakın diğer skillere mana ayırmayı. 5) Grasp of Dead - Unbreakable Grasp vazgeçilmezlerden. Ben wizard ve DH ile oynuyorum hiç birinde böyle bir slow görmedim. Sürekli olarak 80% slow demek kısaca win demek. Nasıl bir şekilde bu skillden vazgeçilebilir bilmiyorum. 6) Wall of Zombies - Unrelenting Grip veya Big Bad Vodoo. Unrelenting gribin sağladığı avantaj gerçekten inanılmaz. Örnek verecek olursanız siegebreaker unrelenting grip'ın üzerinden charge yapamıyor, act 4 ün en büyük derdi opressorlar unrelenting'in arkasına charge yapamıyor. Teleporter, fast vb. mobları skillerini kullandıktan sonra hex ile unrelenting'e yakaladığınızda 6-7 saniye all out dps yapabilmenizi sağlıyor mobility dert etmeksizin, bazen bütün ihtiyacınız bu oluyor. Big bad voodoo coop için iyi bir alternatif fakat ben wall of zombies'den şaşlıyorum. WD'un farkını iyi bir grupta gerçekten hissediyorsunuz. Benim oynadığım adamlar "WD olmadan act 3 girmem" demeye başladı. HEX, slow, hold bunlar kesinlikle coop'da gruba katabileceğiniz en büyük değerler çünkü bunlar olmazsa survival direk gg oluyor, survival gg olduğunda istersen grup olarak 500k dps yap nafile genel olarak katılıyorum. ben de bu skillerin aynılarını kullanıyorum. özellikle zombi duvarı çok işe yarıyor. mobları duvara kitleyip 5-6 saniye olduğunuz yerden damage yapıyorsunuz. mobların çoğunu duvarda sıkıştırmışken kesiyorum hatta.. eğer tek başınıza oynuyorsanız duvar yerine big bad voodoo almanın hiçbir anlamı yok bence. sürekli kite'lıyorsunuz zaten, voodoo'nun içinde durabilecek kadar zamanınız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 2handed alıyım dedim ucuza 1200 dps. ne güzel koyuyomuş oyle ya. 15k 15k yapıştırıyo sikko mf setiyle bile. bundan sonra hedefi 1500 dps lik 2h lere cevirdim. bi deneyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 oha hiç düşünmedim ben onu sdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 alacaginiz silahta wd icin en buyuk kriter atk speed, 1.20 nin altinda silah almayin sayet kite zorlasir sadece, 1.37 kullaniyorum her adimda dart atiyorum yavaslamadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 şimdi farklı buildler yapmaya çalışıyorum, summoner bişi deniorm ama beceremedim sdsfs. inferno deil inferno düşünmeyin nm deyim zaten, OP büyüler olmayacak ve summon ağırlıklı. Yani, Haunt,Soul emen nane, firebat ve grasp kullanmıcam. Gargantuan, köpekler ve sacrifice şart. gargantuana cleave olanı almıştım ama elitlerde şişen gargantuan daha mantıklı sanki. Elitlerde baya zorlandım bu arada şu buildle : http://eu.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#bVYXTS!ZVd!bZabZZ şimdi aslında, kurbayıda örümceğide kullanmak istiyorum. Ama zombie falan çıkarmadan yaptıım dmg dusuk olucak ona da mana zor dayanıcak gıbıme gelıo. ( sıkıntı şu, ateş ve ruh büyülerini kullanmak istemiorm ) 1 tane cc alabilirim onu da fear aldım ama başka bişi de olabilir, fetishler confusion ve bigbadvodoo nun cd si çoook yüksek onlardan uzak duruyorum. http://eu.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#fVYkTS!ZVd!ZZaZZZ nası olur ki bundan sonra da sırf fire olan bi build yapıcam sonra poison sonra ruh poison yaptım ayak üstü lvl 39 um bu arada http://eu.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#iZSbWa!bVY!baZZbb spined dart mana biterse diye, taktik poison boşaltma üzerine grasptan sonra. http://eu.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#cjidUY!ZcU!Zaabbb şunu denicem bi de, ama vit lazım bunun için. %50 dmg reduction var petler ölse bile %40 poisonladığın zaman. Yarasalarda emicekler. Akşam deniim ( gerçi benzerini denemiştim ve ölmüştüm ama silah dmgım azdı ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 bingildak said: alacaginiz silahta wd icin en buyuk kriter atk speed, 1.20 nin altinda silah almayin sayet kite zorlasir sadece, 1.37 kullaniyorum her adimda dart atiyorum yavaslamadan Ya oyle tabi de AS stackledim ben enchantress + atak speed itemlarla. Guzel vuruyo iste ne bilem, min dmg cok yuksek diye midir nedendir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Suark said: şimdi farklı buildler yapmaya çalışıyorum, summoner bişi deniorm ama beceremedim sdsfs. inferno deil inferno düşünmeyin nm deyim zaten, OP büyüler olmayacak ve summon ağırlıklı. Yani, Haunt,Soul emen nane, firebat ve grasp kullanmıcam. Gargantuan, köpekler ve sacrifice şart. gargantuana cleave olanı almıştım ama elitlerde şişen gargantuan daha mantıklı sanki. Elitlerde baya zorlandım bu arada şu buildle : http://eu.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#bVYXTS!ZVd!bZabZZ şimdi aslında, kurbayıda örümceğide kullanmak istiyorum. Ama zombie falan çıkarmadan yaptıım dmg dusuk olucak ona da mana zor dayanıcak gıbıme gelıo. ( sıkıntı şu, ateş ve ruh büyülerini kullanmak istemiorm ) 1 tane cc alabilirim onu da fear aldım ama başka bişi de olabilir, fetishler confusion ve bigbadvodoo nun cd si çoook yüksek onlardan uzak duruyorum. http://eu.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#fVYkTS!ZVd!ZZaZZZ nası olur ki bundan sonra da sırf fire olan bi build yapıcam sonra poison sonra ruh poison yaptım ayak üstü lvl 39 um bu arada http://eu.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#iZSbWa!bVY!baZZbb spined dart mana biterse diye, taktik poison boşaltma üzerine grasptan sonra. http://eu.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#cjidUY!ZcU!Zaabbb şunu denicem bi de, ama vit lazım bunun için. %50 dmg reduction var petler ölse bile %40 poisonladığın zaman. Yarasalarda emicekler. Akşam deniim ( gerçi benzerini denemiştim ve ölmüştüm ama silah dmgım azdı ) big bad voodoo nun ölen targettan zombie dog muhabbetini kullanabilirsin istersen sonra direk sacrifice spamlayabiliyorsun iyi guzel eglenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 cd si yüksek onun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 elite packler icin demistim tahminen yerle bir edersin ama nmdeyim demissin BBV nin boogie man i cok sonra geliyor olabilir(biraz limitli baglantisi olan biryerdeyim bakamiyorum) edit: birde ben bu specle oynarken grave injustice kullaniyordum ogleden sonra yolluyim o speci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 sacrifice'nin patlayanların yerine yenisi çıkanı güzeldi. bazen şansın varsa 2-3 kere peş peşe patlatıosun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Esh said: bingildak said: alacaginiz silahta wd icin en buyuk kriter atk speed, 1.20 nin altinda silah almayin sayet kite zorlasir sadece, 1.37 kullaniyorum her adimda dart atiyorum yavaslamadan Ya oyle tabi de AS stackledim ben enchantress + atak speed itemlarla. Guzel vuruyo iste ne bilem, min dmg cok yuksek diye midir nedendir acaba tekrar 900 luk bi kılıca geçtim mojoyla birlikte. yok abi, o 2h dmg ini vermiyor işte. baya baya iyi vuruyo 2h silah ve kite da gayet yapılıyo, açıkçası act 1 de daha zorlandım 1h ile, komik ama. bi de 2h 1 as 1240 dmg balta , 2h 0.95as li 200 int li 1100dmg halberdden 250 dmg daha fazla koyuyo. olay tamamen dps yani, bol intli düsük dmg weapon kasmamak lazım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 dmg>>>>int zaten bunu daha nightmare de anlıyorsunuz ne kadar dmg o kadar köfte resist mesist hikaye daha nm de moblar 3 vuruşta öldürüyor muhtemelen hellde 2 vuruş, infernodada tek vuruş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 bence int > dmg infernoda. resist`i asla kucumsemeyin, 1.0.3 nerfunden sonra reskill yeme gibi bir alternatifiniz kalmayacak (repair costlari tavan yapacak - ben su an 10k oduyorum her repair`de, 1.0.3`den sonra buyuk ihtimal 20k`a yaklasicak). dusen spike damagelari hesaba kattiginizda (su an bile resist cok etkili zaten) resist zorunlu olacak. benim butun resistlerim 400 uzerinde su an 60% civari overall dmg red.`im var, 1.0.3`den sonra 70% civari resistler ile en az 3 hit tanklayabilecegim gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 infernoda oyundan sogudum resmen, mortarlar imkansiz gibi bisi, dibine girdigim mortarda melee cikiyor hep sansa, onun disinda act2 de zibidi moblar var ustune ziplayan onlar bile hayattan soguttu. resmen pisman oldum wd kastigima, halbuki oyun baslamadan once hic bir classi arastirmadan, direk aha arkadas ben wd oynayacam diye baslamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 movement speedli item kullanırsan baya bi faydası oluyor mortardan kaçmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 %12 move speed bot var kacabiliyorum mortardan ama adamin mortari attigini gordugum anda hareket etmem lazim yoksa gg... ganelde ztn mortarli moblari ilk cektigimde ölüyorum erkanin asagisina dogru giderken görüs alani cok kısıtlı ben daha onu gormeden VUF VUF VUF VUF VUF VUF VUF diye bir ses ile kafama alev toplari iniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 e o kadar da el çabukluğu olacak ama. durduğun yerden makinalıyla çak istersen =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 el cabuklugu falanda ne bileyim hani cidden sogudum oyundan, goblin kesiom inferno actII'de 220 dps 1h silah dusuyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 abi mortar da bazen b.kunu çıkarıyor. Utanmasa bizim eve atacak. Nasıl bir range aralığı var bu elemanların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Mortar + Fire Chain + Teleporter + Waller Seni seviyorum bebeğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar