Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Witch Doctor, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Dun aksam hex ve göden ve su tüf tüf tüf stun edenlerı kullanmaya basladım hell ve infernoda gercekden guzel ıs cıkarıyor gecıyorum en arkaya grupda takılıyorum hos solo denemek bıle ıstemıyorum cok fena can yakıyolar bırde mılletde legendry ıtemler fılan var dw ıcın nerelerden cıkıyo bunlar bana 1 kere bıle cıkmadı ? hell ve infernodamı yoksa bellı maplerdenmı?
Sosyal ağlarda paylaş

abi firebat var ona baktın mı hiç, çok efsane çok. fire and forget resmen, gerçi infernoya gelmedim ama, daha firebatten ii büyü denk gelmedi. ( zombiler iyi biraz ama o da yakından çıkarmak gerekio ) kitelarken firebat süper, her yerde süper.

Yalnız item iyi olunca bu balgam atıyoruz ya insect bişiler, yayılıo bütün heriflere 2şer 2 şer, o çok efsane ya.

bide pet kullanmıyorum ya, templar çok şukela agro alıo stun atıo aurası falan var.

bi ara pet deniim dedim, zombie dog 4 tane, patlatınca %35 yenileri çıkıo falan çok güzelde cd si çok uzun. Daha kısa olması lazım o cd lerin. Op oluverelim nolcak
Sosyal ağlarda paylaş

firebat kullanıyorum o zaten sağ tuşta. sol tuş için demiştim. bu arada dediğin gibi zombie dog patlatınca çok iyi de yenisini beklemek sıkıntı oluyor ve çift slotu kitliyor. summon ve sacrifice olarak. onun yerine spirit walk, soul harvest fln daha etkili oluyor. soul harvest ile 5 mob yaptığında çok sağlam dmg veriyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

dusuk lvllar icin su an degisik skiller denemeniz normal ama ileride sikinti cekmemek icin olmazsa olmaz skiller var bence bunlar;

Spirit Walk
Mass Confusion
Grasp of the Dead

kullandigim pasifler ise;

Spirit Vessel
Pierce the Veil
Spiritual Attunement

birde mesela Pierce the Veil kullanmasam zombi bear kullanirim damagei bayaa yuksek. ama dart + Pierce the Veil iyi gidiyor bence. Dart ile max rangeden target alamassaniz bile catir catir vurabiliyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

sleepingdeath said:

tuftuf splinters run resmen end game otesi yok, 1 clickte 3 tane atiyorsunuz.

Shoot 3 Poison Darts that deal 60% weapon damage as Poison each.

%60 falan ama resmen uzi gibi vuruyor.

Spirit Walk cikinca dogu birakirsin bence, baya bayaa kurtariyor ileriki levellarda.

splinter ile 1 mob geldiğinde daha kısa sürede kesersin belki hızlı attığından ama dediğim ile 10-15 mob varken bi tanesini öldürme süresinde hepsini öldürüyorsun. yani 2sn'de bi tane öldüreceğine 4sn fln sürüyor bi tane öldürme ama aslında 4 sn'de 5-10 tane öldürmüş oluyorsun. bi dene sadece kullanmadıysan daha önce kalabalık ortamda hak vereceksin. nightmare act3 te 20 kişinin arasına dalıyorum elit fln dinlemeden.

bu arada iki tane seken rune var bi tanesi düz bir hat şeklinde sekerek ilerliyor biri moblar üzerinde sekiyor. moblar üzerinde seken benim dediğim daha önce çıkıyor ya ilk rune ya ikinci tam hatırlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Hellden önce nerdeyse bütün mobları tanklayabiliyorsunuz, o yüzden düşük lvllarda fire rünüyle birlikte kurbağa tavsiye ediyorum. Patladıkları zaman birden fazla moba vuruyorlar aoe, ikisi aynı anda patlayınca hiç bişey ayakta kalmıyor zaten. Gidin mobların dibine soul harvestla dpsinizi yükseltin sonra bi kaç kurbağa salın her şey dümdüz olur zaten.

Geri kalanlar için arı skilli var, 2 moba yayılma rünü var bide onu alın. Vızz bızz kesiyorlar herşeyi.

Bide sadece WD ye değil tüm classlara tavsiyem crafttan uzak durup en az 5lvlda bir AHden silah bakın. Max buyout koyarak (1k-3k-5k vs.) dps e göre sıralatın. Daima yeni ve iyi dpsli bi silahınız olsun gerisi kolay. Çok ucuza çok güzel düşük lvl silah var her lvlda. Ahyi biraz çözerseniz required lvl ı düşüren silahlara falan da bakın, ucuza kapatırsanız çook imba oluyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...