Esh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 inferno act 2 için sadece dart + grasp ve zombie wall. tekil oyunlarda stun lı confusion, co op ta healing ward. başka hiçbir şeyi kullanmaya vakit yok. herkes one shot lıyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Dun aksam hex ve göden ve su tüf tüf tüf stun edenlerı kullanmaya basladım hell ve infernoda gercekden guzel ıs cıkarıyor gecıyorum en arkaya grupda takılıyorum hos solo denemek bıle ıstemıyorum cok fena can yakıyolar bırde mılletde legendry ıtemler fılan var dw ıcın nerelerden cıkıyo bunlar bana 1 kere bıle cıkmadı ? hell ve infernodamı yoksa bellı maplerdenmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 act3 inferno barbarımın var alt olarakda simdi wd levellıyorum. primary stat intten sonra nedir onemlı olan wd'de? attack speed, crit, mana regen vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 atack speed ve crit splinters için şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Attack Speed (Eldiven+Silah+Yüzükler+Kolye) ile Splinter Dart makineli tüfek gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 infernoda direbat kullanamadım ben olmadı bi türlü darta geçtim dayadım attack speedi oh mis tüf tüf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Hatta ve hatta makineli tüfek az kalır. Çocukluğumuzun "Taramalı" kavramında vücut buluyor... ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 geçende atak speed 10, 7-14 dmg, int ve vit olan bi yüzüğü 40k'ya koydu biri gördüğüm gibi tıkladım ama çoktan satılmış o 5 sn içinde =) yazık oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 690 lık 135 int 67 vit 10 mana regenli cerem knife satıyorum 749k buyout lu, biriniz alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 sen ne aldin esh ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 inferno act2 ye kadar monk kastiktan sonra, bir de wd acayim dedim, ne zevkli karaktermis abi boyle :) saga sola kavanoz atip duruyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 sonra o kavanozları sana sokuyolar infernoda =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 kurbaa var aga daha ne olsun ahahhaha süper büyüler var ama çok gereksiz uzun cd leri var büyülerin. yalnız normal act 3 te yavaş yavaş ilerliodum. AH den bi pantalon bide silah aldım, tek atmaya başladım ahahhah bunelan. item bu kadar önemliymiş demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 tüf tüf denedim dün biraz ama bana göre değil ya. her hedefle tek tek uğraşmak işkence. kurukafa 2.rune deneyin bi vaz geçemezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 abi firebat var ona baktın mı hiç, çok efsane çok. fire and forget resmen, gerçi infernoya gelmedim ama, daha firebatten ii büyü denk gelmedi. ( zombiler iyi biraz ama o da yakından çıkarmak gerekio ) kitelarken firebat süper, her yerde süper. Yalnız item iyi olunca bu balgam atıyoruz ya insect bişiler, yayılıo bütün heriflere 2şer 2 şer, o çok efsane ya. bide pet kullanmıyorum ya, templar çok şukela agro alıo stun atıo aurası falan var. bi ara pet deniim dedim, zombie dog 4 tane, patlatınca %35 yenileri çıkıo falan çok güzelde cd si çok uzun. Daha kısa olması lazım o cd lerin. Op oluverelim nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 tuftuf splinters run resmen end game otesi yok, 1 clickte 3 tane atiyorsunuz. Shoot 3 Poison Darts that deal 60% weapon damage as Poison each. %60 falan ama resmen uzi gibi vuruyor. Spirit Walk cikinca dogu birakirsin bence, baya bayaa kurtariyor ileriki levellarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 ama onun animasyonu yavaşlatmıomu seni? kitelarken sorun olmuo mu? çünkü bi 1-2 saniye onlara kitleniosn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 firebat kullanıyorum o zaten sağ tuşta. sol tuş için demiştim. bu arada dediğin gibi zombie dog patlatınca çok iyi de yenisini beklemek sıkıntı oluyor ve çift slotu kitliyor. summon ve sacrifice olarak. onun yerine spirit walk, soul harvest fln daha etkili oluyor. soul harvest ile 5 mob yaptığında çok sağlam dmg veriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 dusuk lvllar icin su an degisik skiller denemeniz normal ama ileride sikinti cekmemek icin olmazsa olmaz skiller var bence bunlar; Spirit Walk Mass Confusion Grasp of the Dead kullandigim pasifler ise; Spirit Vessel Pierce the Veil Spiritual Attunement birde mesela Pierce the Veil kullanmasam zombi bear kullanirim damagei bayaa yuksek. ama dart + Pierce the Veil iyi gidiyor bence. Dart ile max rangeden target alamassaniz bile catir catir vurabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 sleepingdeath said: tuftuf splinters run resmen end game otesi yok, 1 clickte 3 tane atiyorsunuz. Shoot 3 Poison Darts that deal 60% weapon damage as Poison each. %60 falan ama resmen uzi gibi vuruyor. Spirit Walk cikinca dogu birakirsin bence, baya bayaa kurtariyor ileriki levellarda. splinter ile 1 mob geldiğinde daha kısa sürede kesersin belki hızlı attığından ama dediğim ile 10-15 mob varken bi tanesini öldürme süresinde hepsini öldürüyorsun. yani 2sn'de bi tane öldüreceğine 4sn fln sürüyor bi tane öldürme ama aslında 4 sn'de 5-10 tane öldürmüş oluyorsun. bi dene sadece kullanmadıysan daha önce kalabalık ortamda hak vereceksin. nightmare act3 te 20 kişinin arasına dalıyorum elit fln dinlemeden. bu arada iki tane seken rune var bi tanesi düz bir hat şeklinde sekerek ilerliyor biri moblar üzerinde sekiyor. moblar üzerinde seken benim dediğim daha önce çıkıyor ya ilk rune ya ikinci tam hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 bende kuru kafa bounce ile oynuyordum lvllarken ama 2k vurmak var birde 6-8k vurmak var dene bence. hatta ben dartta direk splinteri kullanmadim Flaming Dart ile baslamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 bide sprit barrage ileri de nasıl oluyor? şu anda bosslarda firebatten ona geçiyorum, hem mana kazancı hem single target hem az mana diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Hellden önce nerdeyse bütün mobları tanklayabiliyorsunuz, o yüzden düşük lvllarda fire rünüyle birlikte kurbağa tavsiye ediyorum. Patladıkları zaman birden fazla moba vuruyorlar aoe, ikisi aynı anda patlayınca hiç bişey ayakta kalmıyor zaten. Gidin mobların dibine soul harvestla dpsinizi yükseltin sonra bi kaç kurbağa salın her şey dümdüz olur zaten. Geri kalanlar için arı skilli var, 2 moba yayılma rünü var bide onu alın. Vızz bızz kesiyorlar herşeyi. Bide sadece WD ye değil tüm classlara tavsiyem crafttan uzak durup en az 5lvlda bir AHden silah bakın. Max buyout koyarak (1k-3k-5k vs.) dps e göre sıralatın. Daima yeni ve iyi dpsli bi silahınız olsun gerisi kolay. Çok ucuza çok güzel düşük lvl silah var her lvlda. Ahyi biraz çözerseniz required lvl ı düşüren silahlara falan da bakın, ucuza kapatırsanız çook imba oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Ben kullaniyorum single fightlarda, Pierce the Veil kullandigim icin pek spam yapamiyorum, ama mana regen rune ile beraber guzel oluyor, normalde Acid Cloud + Zombie Bear + Spirit Barrage arasinda oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 25k dps ye çıktım , hala ac2 de rahatça dolaşamıyorum. artık herşeyim var, sadece silaha yatırım yapmam lazım 950-1000dps lik ceremler için kasıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar