Gangren Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 second Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 üçrd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 cadı doktorunun armorları http://www.youtube.com/watch?v=iPfa5qHXZ_w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Abi oyun daha çıkmadan nabıyorsunuz siz yea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 ohoo oyun çoktan çıktı sen hala 15 mayısı mı bekliyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#aZUdYi!ZcW!aaZYcc wd buildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 betada gordugum kadarıyla acık ara en guclu karakter, ilk charım bu olacak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Benim de ^____^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 wiç doktor karakterimin adı dohtor olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 pincers ya da forceps arasında gidip geliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 copry said: Benim de ^____^ oha karakteri bile belirlemiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Adı bile belli sayılır lol =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 wd'nin yeni spotlight videosu http://www.youtube.com/watch?v=X0Zqmfmzmy4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Betada WD oynadim barbar/DH arası gidiyordum ama WD bariz OP yani sal kobraları gez sen çok iyi ya relax oynuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Wd harbi cok kolay gozum televızyonda hanımla laf edıp oglumuda kucagıma alıp orumcek salarak kralı kesmısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Normal zorluk seviyesinde tuto oynadığınızı unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 orası oyle, summonların neye benzeyecegi hightmare,hell vs de bilinmiyor ama skiller (betada ki kadarıyla) hosuma gitti acıkcası, kurbaga hersekilde cok yukse left click Dps ilk runle lu yarasada cok yuksek Dps right click aoe olarak hosuma gitti bayaa, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 bulabileceğimiz en poisonlu skiller WD'de mi? diablo 2 deki necromancer poison spec tarzı bi şey istiyorum tamamen onun gibi hiçbi class olmaz ama en yakınını arıyorum. WD doğru seçim midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wormhole Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 eXistenZ said: bulabileceğimiz en poisonlu skiller WD'de mi? diablo 2 deki necromancer poison spec tarzı bi şey istiyorum tamamen onun gibi hiçbi class olmaz ama en yakınını arıyorum. WD doğru seçim midir? benim gördüğüm kadarıyla d3'te en fazla dot skill'i olan class WD. hiç pet kullanmadan da talent build yapmak mümkün: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=IzhoGX_7uFY#t=653s (10:53'ten başlıyo video) böyle biraz zayıf defans olarak ama tank/healer templarla güzel bi sinerji oluşturabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 BUMP! Hatırlatma: Lütfen Witch Doctor ile ilgili her sorunuz için yeni konu açmayın, bu konu büyük ihtimalle cevabınızı barındırıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 wormhole said: eXistenZ said: bulabileceğimiz en poisonlu skiller WD'de mi? diablo 2 deki necromancer poison spec tarzı bi şey istiyorum tamamen onun gibi hiçbi class olmaz ama en yakınını arıyorum. WD doğru seçim midir? benim gördüğüm kadarıyla d3'te en fazla dot skill'i olan class WD. hiç pet kullanmadan da talent build yapmak mümkün: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=IzhoGX_7uFY#t=653s (10:53'ten başlıyo video) böyle biraz zayıf defans olarak ama tank/healer templarla güzel bi sinerji oluşturabilir. güzel bir video olmuş. umarım dedikleri gibi temellerden sapmadan istediğimiz buildi yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 circle of life sadece zombie dog skill i aktifken mi çalışıyo, bide hiç zombi dog çıkardığını da görmedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 level 23 üm, inanılmaz zevk alıyorum. özellik level 16-17 den sonra gelen skiller inanılmaz eğlenceli. bu kadar az oy alan bi classın bu kadar zevkli olabileceğini düşünmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 özellikle championlu ya da bosslu zilyon tane güçlü adamın olduğu gruplarla karlılaştığınızda Soul Harvest'tan 5 stack alıp Firebomb + Locust Swarm + Acid Cloud yaptınız mı inanılmaz oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar