Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 onu daha araştırmam lazım da, bildigim kadarıyla disentegrate ve diger ray olanların damageinida arttırıyor as, hani saniyede 1 as in varsa, rayler saniyede 1 tıklıyor, 1.5 ise 1.5 kere diye biliyorum, ama dedigim gibi ondan çok emin degilim bakmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 abi evet öyle zaten, attack speed güzel. ama crit chance ve dmg ile kıyaslayınca geride kalıyo sadece. tabi oynayış stiline göre de değişiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 act 5 rift "akıcı" yapıyorum diyen wiz var mı ? varsa gear buid görebilir miyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joyz-2898/hero/37069539 Seru said: act 5 rift "akıcı" yapıyorum diyen wiz var mı ? varsa gear buid görebilir miyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 abi torment kaç yapıyorsun sen, eliteler ne kadar sürüyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 fire build icin buildim neredeyse bittide, bir tek tek tük itemlerin üstündeki enchantlar kaldı. Wave of Force mu daha iyi, meteor mu fire wiz gidenler ne öneriyor merak ediyorum. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Bleda-2244/hero/6867272 kendisi şuan böyle. meteor vs wave of force sorusuna tatminakr bir yanıt aldıgımdada hızlıca fire wiz e gececegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Dralnu said: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joyz-2898/hero/37069539 Seru said: act 5 rift "akıcı" yapıyorum diyen wiz var mı ? varsa gear buid görebilir miyiz. bu ne ya gear setler falan benle aynı. tabi biraz cd gitmişsin archon yüzünden. archon mu kasıcaz t5 için yani? wizard'ın kaderi bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DJcivicuva Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Dralnu said: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joyz-2898/hero/37069539 Seru said: act 5 rift "akıcı" yapıyorum diyen wiz var mı ? varsa gear buid görebilir miyiz. coguzelmis masallah. aughild's set bonusunu bracer yerine kafaliktan alip, bracer olarak strongarm kullanman daha efektif olmaz mi? blackhole kullandigin icin soyluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 strongarm hic kullanmadim daha, dun bi tane dustu ama kotu roll lamisti; onu tutup ustune helm craftla ugrasmak istemedim acikcasi. helm slot icin asil istedigim bi tal helm zaten, kotu enchantledigim bottan kurutulmanin veya string of ears giymenin anahtari orda su anda. dun bi cilginlik aninda born's wep+shoulder craft edip, dedigin gibi aughild's helm yaptim ama sonuclar pek parlak olmadi elimdeki matlar bitene kadar. o yuzden tal helm bekliyorum :p archon konusunda, ben denemek icin cdr gittim ama cok eglendim. zaten arada kaldi karakter baya 50% uptime bile gormemesine ragmen baya keyifli surekli teleport falan :p benzer gearlarla archon suz t6 yapanlar da var. ( orn. https://www.youtube.com/watch?v=2XKnCswm4ww ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 benim daha önce kullandığım build'e benziyor video'daki. ben yalnız generator kullanmıyordum onun yerine black hole alıyordum. bir de enegry armor yerine power of the storm alıyordum. yalnız energy çok değiştiriyo olayı t4 ve üstünde. archon da sarmyor beni vyr'i iki parçaya indirip blackthorne mu giysem iki parça acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 bu arcane orb'un scorch diye bir rune u var fire damage vuran. 5 saniye boyunca 734% fire damagele yakıyor hedefi, art arda attıgımızda stacklenir mi bu damage? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 said: benzer gearlarla archon suz t6 yapanlar da var. ( orn. https://www.youtube.com/watch?v=2XKnCswm4ww ) Abi mobların yarısını atla. Bir elite packi tam 2 dakikada kes. Bossda kaç kere öl. ... E iyi. Meğersem benim karakter ne zamandan beri t6lıkmış da haberim yokmuş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 spectral blade-flame blades kullandım bugün. vurdugun her yaratık için 1% fire damage veriyor. 10 tane yaratıgın a rasına atlayıp 2-3 kere vurunca 25% falan fire damage bonus geliyor 10 saniye boyunca sonra wavee of forceları dayıyorum eğlenceli oldu baya. sonuç olarak yine wizard için en iyi build cdr lı archon buildi bence. elimde sadece glovesu var archon setinin, kalanları düşerse direk geçicem ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Arkadas bu iki itemin varmi ozellikle dustugu bi yer " Mirrorball / Ring of Royal Grandeur" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 ring act 1 bounty bagden düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mirrorball'u da riftlerden gelen blood shardlar ile source rolleyip sansliysan +2 alirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Soimyr said: fire build icin buildim neredeyse bittide, bir tek tek tük itemlerin üstündeki enchantlar kaldı. Wave of Force mu daha iyi, meteor mu fire wiz gidenler ne öneriyor merak ediyorum. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Bleda-2244/hero/6867272 kendisi şuan böyle. meteor vs wave of force sorusuna tatminakr bir yanıt aldıgımdada hızlıca fire wiz e gececegim. Fire icin wave of force gidiyorum, cok daha kontrollu ve rahatim meteor'a gore. Cok daha dusuk costlara cok daha fazla dmg verebiliyorsun bir tek bu bile yeter aslinda. Weapon olarak Wand of woh dustugu zaman buildime ve gameplayime tam olacak ve inanilmaz bir dps artisi saglayacak guzel duserse. Gear icin link Nihla build Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 nihlathak said: Soimyr said: fire build icin buildim neredeyse bittide, bir tek tek tük itemlerin üstündeki enchantlar kaldı. Wave of Force mu daha iyi, meteor mu fire wiz gidenler ne öneriyor merak ediyorum. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Bleda-2244/hero/6867272 kendisi şuan böyle. meteor vs wave of force sorusuna tatminakr bir yanıt aldıgımdada hızlıca fire wiz e gececegim. Fire icin wave of force gidiyorum, cok daha kontrollu ve rahatim meteor'a gore. Cok daha dusuk costlara cok daha fazla dmg verebiliyorsun bir tek bu bile yeter aslinda. Weapon olarak Wand of woh dustugu zaman buildime ve gameplayime tam olacak ve inanilmaz bir dps artisi saglayacak guzel duserse. Gear icin link Nihla build zaten wof a döndüm. şanslıyım, fena olmayan bir trium düştü, direk %13 wof damagela geldi, artık bir ara bi wand düşürürsem elidmeki fragment of destiny dışında biraz daha efektif olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Ragefreakyo said: Mirrorball'u da riftlerden gelen blood shardlar ile source rolleyip sansliysan +2 alirsin en az 3k shard harcadım çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 4 defa triumvirate çıktı, bir kez mirrorball çıkmadı kadala'dan şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Wave of force sanırım en iyi fire arcane spender (WoH mu ne o yoksa). 12m falan vuruyorum, t3'te zaten arcane bitince eliteler ölüyor sdf Set'le falan uğraşmadım hiç; crit + attack speed'li fire dmg andariel (critsizi var, hala fire dmg rollüyorum :( ); elimdeki triumvirate'e WoH roll ve Mathael bracer süper olur (belki act 1 ring düşerse aughild shoulder + bracer olabilir.) Kendi ayarımdakilerle act 3 bayağı hızlı oluyor; act 4'e belki 5'e geçebilirim gibi geliyor. Vyr seti düşmeden ya da fire nerflenmeden başka build oynamam, arcane falan denedim hiç biri fire kadar iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Benim de fire build şöyle http://eu.battle.net/d3/en/profile/dreagloth-2789/hero/837517 t3 rahat sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Surekli farkli seyler yaptigim icin itemlari degistiriyorum, Bnet profile'da degisiyor, direk screenshot koymak daha mantikliymis onu fark ettim. profile ss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 dreagloth said: Benim de fire build şöyle http://eu.battle.net/d3/en/profile/dreagloth-2789/hero/837517 t3 rahat sayılır Cindercoat düşmüyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar