Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Nıghtmareda oynayan wızard var mı dün akşam act 2 tek yemekten bıktım...INT asıldım statlar herşey çok güzel ama intli itemlarda genelde vitality yok acaba diyorum ondan mı... O kadar abartı dmg alıyorum ki ne shield and crystal form hiç bir şey işe yaramıyor acaba dedim passivelermi çalışmıyor..4 kişilik co op idi 2 monk 1 barbar ben,kimsenin hpsi oynamıyor yerinden. LVL 34 ... 40daki shield + hp regen mi lazım acaba..çok abartı geldi dmgler bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 diamond skin, ice armor, arcane orb'un yaninda 4 tane spawn olup damage verenlere vurdugu rune bir de kb yapan wave'i, bir de mirror image'i al. onden de templar dalsin genelde. ben level 26 falanim henuz ama bu setup ile az damage yiyorsun ama cok hizli kesemiyorsun tabi. signature da electrocute ya da shock pulse olsun (su an bakamiyorum skillerin tam ismine ve hepsi ayri slot'lara konulabiliyor mu diye ama boyle bi seydi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Herşeyi denedim ya NM act 2 çok problem li tek kişi değil tabi 4 kişik co op.Tek kişi normal mode tek elle oynuyorsun zaten problem yok ama nightmarede bir ilginç dmg aldım act 2 de, kızdım açıkcası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 vit vit vit 10+k hp ile tek yediğim oldu benim nightmarede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Wizard Build Az once nm bitti lvl 50 yim. Yukaridaki buildi kullaniyorum ve sunu soyleyebilirim ki, cogu yerde en son olen/ayakta kalan ve partyi kurtaran ben oldum tonlarca mob olan yerde. 2 farkli aoe stun + shield seni her durum icin yeterince safe yapiyor. dmg output hic de dusuk degil. Istersen wave of force yerine teleport alabilirsin. Daha bencil bir secim olur ama daha da safe oynarsin. Tek yemedigin surece olmen pek mumkun degil o sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Sağlam bir dps için şöyle bir build yaptım nedersiniz? http://us.battle.net/d3/en/calculator/wizard#aZYjSm!YWa!abZaZa en yüksek dps'i böyle görebilrsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 sen bot değil miydin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 -Deno- said: (su an bakamiyorum skillerin tam ismine ve hepsi ayri slot'lara konulabiliyor mu diye ama boyle bi seydi) noob olma yavrucum her skill i her slota koyarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Aslında teknik olarak doğru değil, elective mode seçilse bile bazı skiller bazı slotlara konamıyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 buff mouse a mı konulamıyor mesela, bi onu denemedim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Evet öyle saçma olacak şeyleri koydurmuyo sanırım. Şu an işte olduğum için bakamıyorum ama atarsam mesela ice armor sol tuşa konamıyor, ne bilim WD'da zombie dogs sol tuşa konamıyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 dreagloth said: -Deno- said: (su an bakamiyorum skillerin tam ismine ve hepsi ayri slot'lara konulabiliyor mu diye ama boyle bi seydi) noob olma yavrucum her skill i her slota koyarsın sen noob olma ulen, defensive kısmına koy bakayım bir tane mastery koyabiliyor musun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 koyuyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 malak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 bravo beyler kasıp en köşedeki şeyi bulmuşsunuz, god mode oldunuz mu bari lül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Gördüğünüz gibi arkadaş lvl 29 da elective mod u yeni çözdü, bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 diğer class'larda da böyle mi bilmiyorum da bazı rune'lar çok gereksiz yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 dreagloth said: Gördüğünüz gibi arkadaş lvl 29 da elective mod u yeni çözdü, bravo anla işte o kadar pro'yum ki o level'a 2 - 3 kere ölerek elective mode'suz geldim. işte farkımız bu sevgili sercan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 ben acayip öldüm ya normali bitirirken bile yeto olabilirim bilmiyorum ama çoğu zaman melee wizard denedim ondan öldüm bi kaç kere ms yüzünden öldüm, diablo da 10 try falan attım bildiğin yetemiyorum arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Normali az önce bitirdim electivesiz, diamond skin (+absorb rune), hydra (arcane rune), familiar (+damage rune), archon -- missile (+damage), disintegrate (+wide beam). Diablo için bunları kullandım, bir kere yattım o kafesleme olayını başta anlayamadığım için, sonra kolay kestim. EDIT: Toplamda da 5 kere öldüm, 3 ü trash moba, biri Diablo biri de Belial, yine bir mekaniği zamanında çözememe, o her tarafa bir şeyler yaptığı olayda köşeye sıkıştırdım kendimi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 naytmeyr ı dürttüm diabloya kadar zorlanmadım jailer/waller champlar hariç kasmadı bile azmo felan dmg vuramadan indi Spec (Orbu durma göre disintigrate(convergence)+magic missle(Attunement)ile değiştiriyorum ama çoğunlukla kite için arcane orb Allahın emri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 bende nm ye geçtim level 40a vurdum ve build olarak bunu kullanıyorum build fakat co op oynuyoruz 4 kişi ve dmg olarak inanılmaz rakamlar görüyorum tabi single için defansı biraz zayıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 level 30 um daha oyun normalde bitmedi ama melee caster olarak aşağıdaki build ile inanılmaz keyifli oluyor. özellikle arcane orbun arcane orbit rune + explosive blast + meteor aynı anda spec blade ile vurunca kimse dayanamıyorum 1snden fazla build Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 spectral blade pvp'de ya da boss fightlarda iyi olabilir de normalde en son tercihim oluyor signaturelar arasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Normali bitirene kadar bu build ile oynadım. Boss fightlarda ise bu builde geçtim. SK, Tyrael'in lieutenantı, diablo ve bir kere de trashlara olmak üzere 4 defa öldüm. Onun dışında diğer boss figthlarda nerdeyse pot bile içmeden eridi adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar