Meov Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 15k hp 34k dps buffsız 250 all res buffsız build arayışındayım.. standart kite buildi bayıyor. standart kiteın signature yerine ray of frost aldım cold blood çok tatlı oldu ama act2den sonrasına yetemiyor. cold bloded pasifle birlikte tavsiye ederim bu arada. var mı bir öneriniz? arcane spec yaramadı pek. mesajı yazdıktan sonra buildimle mutlu olduğumu farkettim yorum bekliyorum.. http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#ZlOSXR!WYa!bbYcab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Viktor said: 40k hp 25k dps (force weaponsiz) Prismatic armorlada 500 civari all res var Act 3 droplari fixlenirse rahat yapilirmi bu charla? Bide bikac spec onerisi alabilirmiyim http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4797580412 Sunu denicem bi ama resist dusuk kalio az ı-ıh, act3'e 35k filan lazım bariz. prismatic armor act 1-2'de iş yapıyor da act3'te ağır vuranlar var, en azından 500 resistle yetmez. ben 800 resist'le yarı can (36k hp) gittiğini gördüm ağır vuran moblardan. fallen vs'ye karşı daha iyi ama overlord'u vurursa mesela gg. 900 resistli 10k armorlu barbar bile 5-7k hitler yiyor. yani rahat kısmına cevabım hayır, forumda "10k dps 5k hp ile diyaplo yaptım" diyeni de var, nasıl yapılıyor onlar bilmiyorum tabii. "şununla rahat yaptım" diyenlerin ters gelen packleri parkettiğini varsayıyorum artık heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Teoride wizard 1 hp 1 dmg'la da oynanır her act'ta da işte arcade tadında blink, koş koş koş, blizzard, kite kite kite diye oyun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 http://us.battle.net/d3/en/calculator/wizard#lcXaRQ!XdT!bcacbY +30k hp, 400-500 ar, 60k dps olduktan sonra denemeyi düşünüyorum bu buildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 O builde arcane power yetmesi için bayağı bir ap on crit, +ap vs. item takman lazım. O propların olduğu gearla istediğin statları yakalamak da bayağı zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 fakir gibi all res kasmak istemiyorum diye illa kitelayacak mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 600ledim resleri, dpside az arttirdim bole vortex gelmedigi surece ROFLSTOMP devam ediyorum act2 ye, bu buildle daha bir kere oldum oda act1 de su mezarlik odalarindan birine bi girdim bi elite bi chmap pack horde-molten-mortar-electric gibi les otesi bi combo idi, bide hizli giden moblara gelmis odanin tamamini saniyeler icinde alevlerle kapliyordu minionlar, diger packi goremedim bile lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 build act1 farm içün kullanıyorum. act2-3 e geçmemi justify edecek build bulamadım daha. bu build ile act3 de düşe kalka siegebreaker farmlıyordum patch öncesi. 42k civarı dps, 25k civarı hp, istemeyerek yapılan biraz resist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 deadwoll said: O builde arcane power yetmesi için bayağı bir ap on crit, +ap vs. item takman lazım. O propların olduğu gearla istediğin statları yakalamak da bayağı zor. dynamo + seeker var abi yetmesin AP, seeker sıkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 İyi de o zaman da arcane blast + blizzard almanın mantığı yok işte :P Bence blizz. yerine force armor vs. , illusionist yerine temporal flux; dynamo yerine de glass cannon falan al standart buildle oyna gearını bayağı bir upgrade edene kadar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 yukarda verdigim build cidden cok iyi ama hayvan gibi gear istiyor, vortex cidden affetmiyor hatayi frozen blast yerine arcane orb-tap bide temporal flux alinca faceroll moda geri dondum, ilerde gene gecicem ama heueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 life on hit ne kadar degerli WD için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Source alırken, Damage'de neye dikkat etmemiz lazım ? 80-290 mu iyidir yoksa 30-340 mı bir açıklık lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Toplamı hangisi büyükse o iyidir. Toplamı aynı ise bir fark yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Toplamı yani... Oke buna bağlı olarak alım yapacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Nightmare lvl 40 act2'nin yarisinda cok zorlanmaya basladim. ar mi bu gence vericek tavsiyeniz? damage 670 hp 4700 :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 dmg cok az ya yanı wizard oynamam ben ama benım lvl 37 monk 1k ile geziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Ayfon said: Nightmare lvl 40 act2'nin yarisinda cok zorlanmaya basladim. ar mi bu gence vericek tavsiyeniz? damage 670 hp 4700 :( :( :( güzel bi tane silah al sorun cözülür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 70-113'lük bi silah aldim gittim ama o level icin daha da iyisini bulamadim. Ne bilim ya keyfim kacti. Char'i AH'den legendary'lerle diziceksem ingame item farm'in tadi kacar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 silah degistirdim 2 de item yeniledim. 1,3k'ya cikti damage. neymis hemen aglamamak lazimmis. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 32k damage'ım vardı geçen hafta, demin girdim bi baktım 23'lere düşmüş :( bu yeni patch'in olayını tam bilmiyorum, attack speed'e falan ağır nerf gelmiş galiba. vaziyetim şu şekilde, http://i.imgur.com/qL8hF.jpg ah'den ne almak lazım, nelere takviye yapmak lazım ? (inferno act 1'deyim şu an, butcher'a az kaldı) şu an zorlanmıyorum pek, nadiren ölüyorum. act 2'de zorlanmaya başlarım heralde baya, onun için soruyorum. 40k'ya yakın da hp var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 dh falan hikaye, esas op wizardmış force armor ve regenle resmen oyun kırıldı. faceroll gidiyorum. ss den beter nerflenmesi lazım skillerin yarısı birbiriyle combolu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 act ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 2nin ortalarındayım hem vortex hem teleport olup force armorı proclatmayacak kadar az vuran sapık gibi hızlı mob olmadığı sürece zorlanmadım ah kullanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 ac2 ye kadar herşey çok güzel gidiyor zaten 3 e geçince işler bir anda değişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar