Cute Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Bence buıld full dps olmus hızlı kes yada öl. Sağ tuşa teleport sol tuş arcane arcane orb Venom hydra yerın arcane hydra(dmg rune cok arcane yıyor ama tap lı rune ıle super ) daha ıyı olmaz mı zaten elıtler kosuyor essek gıbı o spawn ustune durmuyorlar pek. Passıvelerde ıllısonıst değiştirelim :) Deniyorum şuan moblar patır patır düşüyor ınfernoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 evet. ats ile arcane per sec dengelersen uzun süre cast edebilirsin, zaten intensify kullanıyorsan yapmak zorundasın yada arcane miktarını yükselticeksin. max dps buda benim barbar ve ya monk olan grupla kullandığım dps build. aoe olarak şimdilik daha iyisini bulamadım, dikkatli oynamayı gerektiriyor ama gerçekten işe yarayan bir build dps açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Famılıar ve Magic weapon stack olmuyor mu...DPS göstergesinde bazen 2sinin verdiği dmg gözüküyor bazen gözükmüyor, normalde gözükmemesi lazım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Ben epeydir ikisini beraber kullanıyordum terbiyesizce. En son baktığımda ikisi de etkiliyordu ama bir garip etkiliyordu. %12 + %15 olması lazım ama öyle olmuyordu filan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Familiar ve magic weapon aynı şekilde çalışmıyor zira. Familiar direk attack buff yani son damage hesaplandıktan sonra +%12. Magic weapon direk silahın dmg artırıyor yani 100 ise 115 yapıyor ardından main statınıza göre dmg hesaplanırken 100 yerine 115 le çarpılıyor o yüzden familiar dan çok daha efektif ve fazla dps artışı sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 detay kısmında bakarsanız, ikisinin de etkisi görülüyor damaged increased by skills kısmında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 @guden orada cold blooded gereksiz değil mi? tek cold dmg veren şey blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Evet tek etkisi, ilk vurduktan sonra devam eden bliz dmg ini arttırmak, ya da arkadaş chilled&frozen olan mob lara yapılan tüm dmg artıyor gibi düşündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 boss fightlar için onu saklıyorum orda yalnış olmuş biraz. one target dps için cold blood ve desintegrate yerine rof alınca çok süper rakamlar çıkıyor ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Şu oyunda en rahat kasma şeklini buldum sanırım. Son 10 levelıda böyle kastım. 2-3 kere ölmüşümdür o da bir elite tipi var ona ölüyorum. Bu arada bu buildde levelınıza uygun silah almak (hell sonrası) önemlidir. Paranızı savurmayın sağa sola. http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#bcQlYX!afY!bYZbZa Tüm eliteleri kitelamak mümkün. Bosslarda ölmeden rahat rahat tamamlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 diamond skin armor spell değil, galv'ı sadece health regen için mi aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 ward ın ne işi var orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Raze said: diamond skin armor spell değil, galv'ı sadece health regen için mi aldın? Armor spelli düzelticez diye ağzına ettiklerinden buna döndüm. Ve evet health regen baya iyi kaçarken ciddi hp dolduruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 o build'e hell'de gerek yok. ward'ı kaldırman lazım. inferno'ya başlayınca resistlerin düşükse energy armor %40 veren rune'u alman lazım. frost nova skin ve teleport üçüne birden gerek yok sadece ikisini seç magic weapon'a geç, çünkü bu sefer dps düşük kalacak rare ve elite'ler enrage olacak. blur yerine astral presence al, ward yerine de cd'leri indiren rune ve iluzyonist al. zaten full kite yapmışsın build'i blur neden? kötü bir build hell'de gereksiz yere dps düşecek, inferno'da da iş yapmaz şu haliyle. benim build şu şekilde http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#acXlOS!cYX!ccaccZ yalnız bunun iyi çalışması için 1 ve off hand lazım, çift el silahda ağır kalırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 ayrıca hell'de zorlanıyorsanız archon'a geçin ben nerdeyse inferno'ya kadar archon'la her boss'a tek attım. hiç böyle kite falan kaçma kovalama gerek yok zaten archon'dayken resistleriniz fırlıyor tepeye, oyunu boşuna çileye çevirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Seru said: o build'e hell'de gerek yok. ward'ı kaldırman lazım. inferno'ya başlayınca resistlerin düşükse energy armor %40 veren rune'u alman lazım. frost nova skin ve teleport üçüne birden gerek yok sadece ikisini seç magic weapon'a geç, çünkü bu sefer dps düşük kalacak rare ve elite'ler enrage olacak. blur yerine astral presence al, ward yerine de cd'leri indiren rune ve iluzyonist al. zaten full kite yapmışsın build'i blur neden? kötü bir build hell'de gereksiz yere dps düşecek, inferno'da da iş yapmaz şu haliyle. benim build şu şekilde http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#acXlOS!cYX!ccaccZ yalnız bunun iyi çalışması için 1 ve off hand lazım, çift el silahda ağır kalırsınız. O gerek yok dediğin frost nova sayesinde defalarca ölmeden kaçabildim. Ben sadece bu şekilde çok rahat kastım diyorum. Dileyen yapar dilemeyen yapmaz. Blur koymamın nedeni Armor kullanmamam zaten. Ayrıca elinizdeki silah iyi olacak demiştim. Dps düşük kalmıyor eğer silah alacak paranız varsa. 7k dps ile oynuyordum level 58 iken. HErşeyi rahatlıkla kesebildim bu şekilde. Bu arada galv konusunda değişiklik olabilir. Ben hp regen için kullanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 ben max verimliliği anlatıyorum. o üç skill'e birden gerek yok ikisini seç dps'i arttır daha hızlı kes, hell'de tek atıyorlar sanki rare'ler bu kadar tırsak oynamak neden, archon'u dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Seru said: ben max verimliliği anlatıyorum. o üç skill'e birden gerek yok ikisini seç dps'i arttır daha hızlı kes, hell'de tek atıyorlar sanki rare'ler bu kadar tırsak oynamak neden, archon'u dene. Max survive ne zamandan beri tırsak oynamak oldu? Hellde rare moblar tek geliyor sanki? Neyse sen devam et nasıl istiyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Abi Galvanizing Ward sadece üzerinde Armor varken HP regen yapıyor, build'da Armor yok. Nasıl çalışıyor da HP regen yapıyor, gözden kaçırdığım bir şey mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 DeviantSun said: Abi Galvanizing Ward sadece üzerinde Armor varken HP regen yapıyor, build'da Armor yok. Nasıl çalışıyor da HP regen yapıyor, gözden kaçırdığım bir şey mi var? Force armor nerften sonra galv kullanmayı bıraktım. Orada hazırlarken yanlış seçmişim. Onun yerine astral alınabilir. Ancak tekrar söylüyorum bu build ölümüne kite buildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Şimdi bunu görenler yanlış anlayacak, söyleyelim diğer class oyuncularına, wiz lerde bazı pack kombinasyonlarında çaresiz, her türlü pack i kitle larım diyene inanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 dreagloth said: Şimdi bunu görenler yanlış anlayacak, söyleyelim diğer class oyuncularına, wiz lerde bazı pack kombinasyonlarında çaresiz, her türlü pack i kitle larım diyene inanmayın KEsinlikle, Soullu bi yaratık var dün ağlattı kesene kadar. Bikaç sefer öldüm dediğim sadece onlar. Knockback - Vampiric - Fire chains. Bunları gördüğünüzde mouse klavye bırakın bekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#WXYSOj!agf!YaYcZa Şimdi bunun için hızlı bir 1h ve source ya da belki shield bulucam dps çok düşük olursa source olur herhalde, teoride zevkli ama tecavüz kaçınılmaz olabilir, tek ümidim crit le beraber cd si hemen bitecek diamond skin. Crit veren armor da bulmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 daha fazla defansif skill'i builde eklemenin survivability'ye etkisi birebir değil aslında. 12,15 ve 16 sn cd'ı olan skiller bunlar. 5 sn.yeye bir basmak gerekiyorsa armorda, gearda bi delik vs var anlamına gelebilir. benim arkadaş bana 2. defansifi alınca çemkiriyor. ki burada üstüne blizzard da var. tercih tabi, bi builde alışınca bırakması zor oluyor. novayı bırakıp teleport aldımdı, kaç kere bulunduğum yere teleport bastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 gencler bir de kariyerinin henuz baslarinda olan bir nightmare oyuncusu olan fizboz icin bir build paylasin be. ne bu hep hell hep hell. bi de ah'den birseyler alayim dedim, ama cok item begenemedim - enflasyon olmus fiyatlar yukselmis bariz. ne alsam, hangi stat'e onem versem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar