Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Hiç biri yok malesef ama bu akşam devestator un matını arıcam bir kaç tane craftlayayım bakalım belki iyi çıkar. Bu arada %97 lik Fist of azufstrdsssak ne zıkkımsa ondan var explode palm da sıkıştırmak istiyorum ama Buildi nasıl değiştiricrm bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 ben olsam yüksek cdr olmadıgı için epiphanyi çıkartırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 birazcık spirit sıkıntısı yaşıyorum bu sefer ama partyde çok farketmiyor zaten insanlar monktan beklentisi mantra versin packi patlatsın tamam işte sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 benim monktan beklentim cyclone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 lootshare run yapalım bugün bi ara t4-5 falan. ep sizden damaj ytardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 ben zaten benim monkla damage falan yapma hayalim yok, sadece public runda supporter takılıyorum.. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nabius-2599/hero/36372499 karakterden anlayacağınız gibi. İyi tanklıyorum bu gearle, ve blizzard buffıyla t5-6 runlardan 5-6 leg düşüyor. Item biriktiriyorum şuan 2.1 gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 oyundaki en iyi tank ve healer sinif dmgide iyi olsaydi zaten herkes monk oynardi. bence blizz cok kurcalamasin karakteri su haliyle iyi. dmgida cok dusuk degil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 abi senin t4 ve üstü yapan monkun var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 bir de şu var; Inna's Mantra: 4-Piece Set bonus will now only apply to Monks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Açıklama cidden kafa karıştırıcı. Olay şuymuş, Dhlar' da inna setin bonusunu kullanabiliyorlarmış bu fix bunu önlemiş. Monklar için değişen birşey yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 bu oyunda daibo olmasının mantığı nedir ya biri açıklayabilir mi? inna daibo düştü inna set tamamlandı ama kullanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Cidden geçen bi İstatistik söylemişlerdi Official forumlarda monk larda %6 lık bi oranda two hand kullanan varken bunun yarısı sadece diabo kullanıyormuş. O %3lük dilimde kesin rp takılıyordur :p Bu arada bende inna set full ama t5 ve t6 da pek kullanamıyorum açıkcası alternatifler kat kat daha iyi bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 fist of az'turrasq + goldwrap düşürüp gold find kastım. %11375 gold find oldu. T6 faceroll oldu. milletin daldığına palm atıyom herşey tertemiz. max gördüğüm toughness da şu. sdfsd http://i.imgur.com/AuCsv2d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 sıkmıyo mu abi böyle bir karakterle oynamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 http://www.diabloprogress.com/hero/robotninja-21451/Hatun/41006298 Bu da benim monk unity ile t5-t6 dönüyorum ama t6 hızlı değil tabi anarch, winged assassinli moblar cıkarsa yalan oluyo zaten direk. Neck ve daha güzel bi wkl lazım. http://eu.battle.net/d3/en/profile/RobotNinja-21451/hero/41006298 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 asdasd4441 said: sıkmıyo mu abi böyle bir karakterle oynamak abi evet solo hiç bişey kesemiyosun da, t6 rift full clear'dan 6/7m gelince çok eğleniyom, yüzüm gülüyo. bide elitler öldükten sonra patlarken gold toplayıp araya giriyosun. hp oynamıyo bile. değişik bi haz o da. nasıl şeyler içimde kalmış meğer oyun oynarken, vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Frostburn + Rimehart + Exploding Palm http://v.youku.com/v_show/id_XNzE1NzUxMDM2.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Sub-Zero Monk hype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 10-15 günlük muhabbet bu, ofikıl forumda tartışıyor insanlar. herif çok akıllıca düşünmüş bu buildi ama oyundaki en rare 2 item gerekli. topicteki elemanın birinin yorumu buildi açıklamış; said: Massively gimmicky + really rare items = me no likey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Aluriel said: Frostburn + Rimehart + Exploding Palm http://v.youku.com/v_show/id_XNzE1NzUxMDM2.html Bune yahu adam bi girdi haritaya 2 leg attı hemen :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 o videoda sadece 2 legendary düşmesine mi takıldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Gearın imbalığını konuşmaya gerek yokki zaten herşey ortada. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Momentum : Moving 25 yards (down from 30) increases your damage by 20% (up from 15%) for 6 seconds (up from 4) 2 handerları bufflasalar da şöyle momentumlu, tempest rushlı buildlerle t3-4 falan yapabilsek en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 jawbreakerları hazırlayın gençler. Raiment of a Thousand Storms 6 set bonus: Previously: Whenever you teleport to an enemy, release Lightning at all nearby enemies for 100% weapon damage. Now: Whenever you cast dashing strike, release Lightning at all nearby enemies for 3000% weapon damage. Damage radius decreased from 20 to 15 meters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 https://pbs.twimg.com/media/Bb1QlmvIgAAuk15.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar