Seperate Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Skill build'i değiştirmem ya 450 res 39k hp oynayacaz bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 quatermain said: di said: Selam, Rahat 2 aydir oynamiyodum, tekrar girdim oyuna. Item'lari yeniledim. Item yenileme oncesinde 38K HP vardi, yenilerken armor'a abaninca 18K'ya dustu ama DPS 3.6K'dan 10K'ya cikti, armor da oncekine gore baya bi abardi. Normal midir bu ? Level'im 56 bu arada. linkle de yardımcı olmaya çalışalım ? Ezbere bişey konuşmayalım ;) Atayim tabi hemen. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Thardas-2637/hero/1147096 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 di said: quatermain said: di said: Selam, Rahat 2 aydir oynamiyodum, tekrar girdim oyuna. Item'lari yeniledim. Item yenileme oncesinde 38K HP vardi, yenilerken armor'a abaninca 18K'ya dustu ama DPS 3.6K'dan 10K'ya cikti, armor da oncekine gore baya bi abardi. Normal midir bu ? Level'im 56 bu arada. linkle de yardımcı olmaya çalışalım ? Ezbere bişey konuşmayalım ;) Atayim tabi hemen. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Thardas-2637/hero/1147096 Sen bi 60 ol üstündeki itemlerin daha iyileri var kasada saklıyorum öyle belki lazım olur diye.Veririm ben sana para mara istemem merak etme ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Aynen 60 ol beni ekle item bulunur az buçuk sonra zaten kendin toparlarsın ehe orphaned#2320 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Seperate said: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Orphaned-2320/hero/311268 benim monkun son hali de böyle ,dps olarak istediğim seviyelere geldi ama hp ve resten feragat ettim baya ,shielding tremor vs üzüyor hala peh dps şahaneymiş ya ama böyle ateş falan denk gelince zart diye ölüyomusun? Merak ediyorum açıkçası bu kadar yüksek dps le oynayınca nasıl oluyor diye. Benim şu http://eu.battle.net/d3/en/profile/Magik-2451/hero/13724787 uzun zamandır öldüğümü falan hatırlamıyorum lokomotif gibi gidiyorum eheh ama çok fena baydım ya. Biraz daha mı run speed lazım yada dps mi lazım ne bilyim yada ölmem falan mı lazım arada çözemedim paragon lvl 21 de takıldım kaldım nasıl olacak bu 100 işi peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 30k dps baya kötü, elite öldüremese sıkıntıdan ölürsün kesene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Şimdi şöyle monkun skillerden dolayı tanky dps olabilitesi var ama bende baydığım için 2 kere fazla ölürüm ama en azndan hızlı farm yaparım dedim.Bir tek infernoya ilk geçişti shield tanky monk oynadım ondada 2 melee de mecburdu öyle oynamaya ama artık baya easy mode oldu inferno. 39k hp 480 res var ,tremor'un eliteleri shielding veya extra health olursa onlarda zorlanıyorum ,fallen maniac tek atıyor yakalarsa ,onun dışında bütün eliteler 5 sn sürüyor ki 4 sn shield açıyorsun + blind var zart diye ölme durumu yok yani,thrash mobları zaten süpürüyorsun durmuyorsun bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 evet aynen trash moblari direk süpüyorum durmadan sweeping wind manyak gibi vuruyor zaten. Elitlerde çok az damage aldığım için dps de kesinti olmadığı için okadar uzun sürmüyo ama öyle 5-10 sn dede kesemiyorum tabi ortalama 15-20 sn falan sürüyo 1 elit grup. para olsa çıkmak istiyorum şu tanky moddan ama hiç bişey satılmıyo nerdeyse. illa kredi kartı go go istiyo adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Selam, Level 59 karakteri olan biri olarak sadece 300K gold'um var. Baya baya az sanirim. Nerde nasil farmlamak lazim acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 İlk karakterinse normal benimde o civardaydı.İnferno ya geçince ah ye item arayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 E azcik daha kasayim ozman. 60 oldum bu arada. =P Bir de su yesil item'lari sorayim bi ya. Daha yuzunu gormuslugum yok. Ne zaman dusecek bunlar ? Bir de level 60'dan sonra magic + gold find icin geliyor ya XP'ler. Onlar kacar kacar cikacak acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 sırf 20 paragon olan karakterimle 220 saat oyunum var, daha ben bir tane gördüm. 7 de legend. var sen düşün gerisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 benim tüm karakter toplamlarımda 400-500 saat var herhalde. şu ana kadar sadece ilk defa 60 olduğumda dandik ötesi IK kafalığı düşürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 480 saat 20 gun ediyor lan. 20 tam gun! Hani zaten az oynuyorum ama boyle hesap kitap yapinca o az oynadigim vakte bile aciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 kardeş bazılarımız hem iş hem okul hem oyun hem hatunu beraber götürebiliyor niye nazar ediyon ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Kaede said: kardeş bazılarımız hem iş hem okul hem oyun hem hatunu beraber götürebiliyor niye nazar ediyon ki euhasduehuasudhuashduıashuda :D:D:D:D:D:D Harbiden yaaa niye nazar ediyosun :D Bizde sana yardım etmenin pesindeyiz sen acıyosun . . . :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Lan yok nazar etmiyorum. Yapabilene helal olsun ama ben de dahil cogu kisi yapamiyo sanki. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 yok bende beraber götüremediğim için işten ayrıldım, hatunu idare etmek içinde oyun oynarken konuşmaktan hawkinge döndüm asdf ama iki sene önce gayet iyi idare edebiliyordum hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 di said: Lan yok nazar etmiyorum. Yapabilene helal olsun ama ben de dahil cogu kisi yapamiyo sanki. =) Kıza bunu en basta söliceksin.Diceksin ki benim bi tek kötü alışkanlıgım var oda oyun oynamak.Oyun oynarken kendimden geciyor kimseyi umursamıyorum.Sadece senlik bişey degil aile bireyleri icinde aynı şey gecerli...... Diyeceksin keyfine bakıcaksın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 kız da bunu kabul edicek. nope. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 yada birlikte oynayın olsun bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 monkların barbarlar kadar kolay farmladığı buildi var mı? illa göğüs göğüse erkek gibi mi savaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 crit hit yükselt sweeping wind+cyclone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 ahmedinejad said: monkların barbarlar kadar kolay farmladığı buildi var mı? illa göğüs göğüse erkek gibi mi savaşıyoruz. Mantra of Evasion ( Eger kullanıyorsan ) - Backlash runu da cok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 benim hero bu şekilde http://eu.battle.net/d3/en/profile/oliphount-1744/hero/448490 2 aydır rahat oynamıyodum 2 gündür kasayım dedim inferno act 2 deyim de baya sağlam yatıyorum. var mıdır elimden tutabilcek? bak bende bu var işine yarar diyebilceğiniz kenarda duran bi item? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar