Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Quadrophenia said: Peki skill cycle in nedir genel olarak? SS ve prep i moblar yanına ilk geldiginde basıp kıpırdamadan devam mı DPS ye? öyle çok sabit veya optimal bir cycle yok. asılabildiğn zaman tam gaz asıl. gidici gibiysen ss patlat ve asılmaya devam et genel olarak. champion/eliteler propertylerine göre komple değiştiği için genel birşey söylemek çok doğru olmuyor Novichok said: SS spamcılar, rapid fire'ı deneyin. Crit chance'ı çok rahat abuk rakamlara çıkarabiliyorsunuz zaten, her critte de disc verme olanağı sağlayan passive ile ciddi iş yapıyor rapid fire çok hızlı ve birden fazla ateş ettiği için. Bir 3-6 saniye daha katabiliyor ss chaining'e. Sonrası yine bekle babam bekle ahah. rapidin sustain costu düşük, açma kapama costu çok yüksek olduğu için sabit durmaman gereken (yani oyunun zor kısımlarının 99%ı falan) kısmında çöp oluyor. ama inferno dışında coop oynuyorsanız kullanılabilirliği var gene ama o critde 1 disc. verme ihtimali olan passive gerçekten çok çöp. tavsiye etmyorum stanne said: ben de aynı şekilde caltrops kullanımını sorucam, hiç işe yaramıyor mu yahu? ben daha nightmare act I'nin ortalarındayım da çok alıştım caltrops'a..nedir dezavantajı ilerleyen durumlarda? en basitinden discipline kullanımından dolayı SS'i filan mi zora sokması? caltrops kötü bir skill değil ama hem kullanımı çok ideal değil hem de zorluk yükseldikçe mobların cc resistanceları çok yükseldiği için spamlayamadığın ccyi tercih etmiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Buraya yazmak mı dogru emin olamadım ama companionların gorevi ne yani melee olan tank mı healer mı, ranged olan abi sadece dps mi heal varmı veya mage abla vs vs vs. DH için hangisini kullanışlı buldunuz yani ranged bow kullanan scoundrel galiba dps olarak en yuksegi ama heallemiyor falan vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 al tempları tanklasın heallasın hem güzel muhabbet dönüyor dh ile aralarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Söz meclisten dışarı benden çok konuşuyor ya bu companionlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 http://i.imgur.com/YkQJ5.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 said: rapidin sustain costu düşük, açma kapama costu çok yüksek olduğu için sabit durmaman gereken (yani oyunun zor kısımlarının 99%ı falan) kısmında çöp oluyor.Witherin fire bu sorunu çözüyor nispeten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klayton Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Quadrophenia said: Bu build güzele benziyor. Daha 47 yim ama alışmak istiyorum, şimdiden buna benzer birşey yapacağım. Bu buildi tam olarak nasıl kullanıyorsun sen, cycle nedir elitelerde / standart group moblarda? Smoke screen ve prep nasıl kullanılıyor yani? geneld şöyle yapıyorum özellikle invis. elite/champ. varsa direk geçiyorum çünkü smoke screendeyken invis. oluyolar haliyle vurulmuyor (inf act2 de bolca var kendilerinden) ondan sora genelde templar giriyo ilk 1 2sn sora ölüyo o sırada ben arkadan frost arrow yardırıyorum templar ölünce smoke screen 3 kere sonra prep sonra tekrar ss yada prep cd olunca uzaklaşıyorum kitelamaya çalışıyorum elimden geldiğince varsa portalla başka bi yere ışınlanıyorum yani smoke screen cd. iken dalmıyorum çünkü zaten one shotım arada ölüyorum fln 1 2 kere ama onun dışında dikkatli oynayınca sıkıntı olmuyo. Ondan sonra son skill olarak fan of knives (fan of daggers) denedim az önce smoke screen ve prep in olmadığı zamanlarda özellikle vortex veya waller olan packlerde iş yaptı rahatlıkla ölümden kurtarıyor bizi. kthxbye said: benzerini bende kullanıyorum, bu arada bola shotun %15 ihtimalle 2 dicipline veren rune unu alırsan daha uzun süre smoke kullanabilirsin, tavsiye. ama hızlı bir bow yada handxbow şart. edit: birde smoke'un süresini 3 saniye ye çıkarıp, cull of weakness yerine tactical advantage almak daha başarılı bence Bola shotla discipline kazanmaya gelince evet o da güzel fikirde ben bi sevemedim bola shotı ama genede kullanılabilir tabi ama bi hungering arrowun dps ini elde edemiyoruz ki zaten buildin amacı dps ve bazı durumlarda mapte goremediğimiz yerde hungering arrow spamlayıp sora rahatca ortama girmek baya kolaylaştırıyo belli noktalarda işimizi, zaten yeteri kadar yetiyor bize 3 x ss ve prep dpsimiz yettikten sonra. cull of the weakness yerine tactical advantage benim oynama stilimle uyuşmuyo, smoke screen atınca hızımın artmasının faydası yuzde 15 damagedan daha faydalı gelmedi bana ki zaten 3 kere ustsute smoke screen + prep derken ihtiyacımız olan tek şey katıksız dps :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Devamlı Co-op oynuyorum 1. Preperation - Battle Scar 2. Multishot - Fire at will. 3. Bat Companion 4. Rain of Vengeance - Guided arrows. Sol Click Hungering arrow - scatter shot sağ click elemental arrow - frost shot Bow + Quiver oynuyorum. Suanda Hell 2 act 2 deyim, soloda önümde templarla, co-optada önde tank arkadaslarla hic zorlanmadan biciyorum. Boos fightlarda, multi shot cikartip tumble koyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Caltrops - Jagged Spikes Smoke Screen - Lingering Fog Rain oof Veng. - Stampede Preparation - Backup Plan Hungering Arrow - Devouring Arrow Elemental Arrow - Frost Arrow level 54'um, build yukaridaki gibi. Su anda memnunum. China uzerinden EU da oynamak Hell'de bazen sikinti yaratiyor. Lag oluyor oluyorum bazen. Onun disinda survivability gayet yuksek diyebilirim. Caltrops'un ben kacarken dmg vuruyor olmasi yada kitelarken dmg vuruyor olmasi isime geliyor. Bazen geri donup vurmak zor oldugu zaman is goruyor. Vaz gecemedim bir turlu. Degistirmek istesem ne orerdiniz bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Buradan Kaede'ye selam ederim. Stampede gerçekten Hell ve sonrasında Champlar için özellikle coop'ta çok çok iyi. Son skill Multishot kaldı. Onu da mark of death'le replace etmeyi düşünüyorum ama kararsızım. Dandik minionların 20li zerglediği yerlerde çok kullanışlı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Sorum şu: Lvl 46 şu anda, silah olarak bow kullanıyorum, critical damage gemiyle birlikte başarılı critler falan vuruyor. Life steal hiç yok bende, yazılan oranlar falan çok az gelmişti de, siz ne diyorsunuz. + xx life on hit ya da %1.x life steal işe yarar mı? 11k hp olduğu için hiçbir şeye yaramaz diye düşünüyordum da tereddüt ettim şimdi. Preparation var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 infernoda takılıyorum şu aralar. dh'de life stealin hiç bir faydasını göremedim. zaten yaratıklar vurmaya başladığı andan itibaren tanklama diye bir şey söz konusu olamıyor. barbar veya monk'un işine yarar diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Life on Hit falan çöp bence DH için. Mob dibine girdiği anda eğer disiplin yoksa GG, max 2 hitlik canın var hell ve sonrası için. Dex, Vit, Max Disc abanın ve +dmg olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ZaugnaKhaldun said: Sorum şu: Lvl 46 şu anda, silah olarak bow kullanıyorum, critical damage gemiyle birlikte başarılı critler falan vuruyor. Life steal hiç yok bende, yazılan oranlar falan çok az gelmişti de, siz ne diyorsunuz. + xx life on hit ya da %1.x life steal işe yarar mı? 11k hp olduğu için hiçbir şeye yaramaz diye düşünüyordum da tereddüt ettim şimdi. Preparation var tabi valla 18k life'im var, Hell'de butcher tek vuruşta öldürüyor. Bende %2 Life steal var, işe yarıyor ama bazen saçmalıyor gibi. En azından eskisi gibi potion kasmıyorum. Bazı yaratıkların özelliğine göre life vermiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Hell e kadar ise yarıyor life steal tarzı statlar ama sonrasi için gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ben daha normal act 2'de olduğum için mi caltrops ve chakram'ın hastasıyım? tuzağı basıp kaçıyorum, peşimde takılanlara da iki tane twin chakram gönderiyorum, her yer temizleniyo, pırıl pırıl oluyo. boss packlere bile chakram bastığım oluyo valla. alışmiim mi ben buna buna? ayrılık kaçınılmaz mı? gerçek DH bu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Nightmare'e kadar vaultlayın hop zıplayın tuzak kurun eğlenin çünkü nightmare ve sonrasında smoke screen&preparation kombosu olmadan hayatta kalmak çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Ay kız aynı yerdeymişiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 lvl22 oldum absocuum. canavar gibiyim. vura kıra ilerliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 OHooo sen de geçtin beni ya ben hala 18deyim ama günde 1,5 saat anca oynuyabiliyorum onunda çoğu haritada açmadık yer kalmasın diye boş boş gezmekle geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Nightmare buildimde Preparation yoktu SS vardi ama. Butun nightmare'i Frost arrow ve multi ile bitirdim, bazen bosslarda Mark - Rapid Fire degisimi yapiodum. Kolay bitirdim Nightmare'i. Hell guzelmis, zorluyor en azindan. Kacmak gerekio surekli. Keyfi cikti oyunun sonunda. Galiba Caltrops - Spike combosundan vaz gecmeyecegim, super dmg cikiyo durdugu yerde moblara. ozellikle 3-4 trapi sagli sollu dizerseniz inanilmaz dmg vuruyol caltrops. Bir de Nephalem Valor'u duydugumdan beri build degistirmiyorum iyice alismak icin. Sanirim All Around buildimi buldum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 level 35 oldum item dizdim ah'tan. 4.3k can , 740 dps var NM sonuna kadar goturur mu beni? Birde soyle saglam bir build paylasırsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 740 dps ile act 1 in sonuna zor gelirsin. En azından co-opta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 nordlydian said: level 35 oldum item dizdim ah'tan. 4.3k can , 740 dps var NM sonuna kadar goturur mu beni? Birde soyle saglam bir build paylasırsanız sevinirim.Sonuna kadar götüremez. Sonunda benim 4k'dan fazlaydı DPS. Zaten level 35'te o kadar DPS'in varsa NM sonuna kadar mutlaka 4k seviyelerine ulaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar