Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 meh hellde diablo kesip 60 olıyım diyordum yalan oldu evet sevgili dh dostlarım giderken sizlere oyunu kıran mirasımı bırakıyorum smoke screen - lingering fog preparation - battle scars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Moblar pete vuramıyorlar mı bana mı öyle geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 valla witch doctor'ın petlerine çatara çotara vuruyorlar, dh'de de vuruyorlardır muhtemelen, hiç vurmasalarda garibim pet aoe'den, yerden biten lav ya da asitlerden yatıyor heh. yalnız lvl 34'de hala bazı maviş itemlarıma rağmen single target'a bildiğin mouse1'e basarak 1861 falan vuruyorum, çok hayvani dmgı var gibime geliyor charın. Daha sadece normal'i bitirdik nightmare'e bu gece başlıyoruz. Barbar benim dmg outputum daha fazla diyor ama ben alırsın babayı diyorum, hangimiz haklı bilemiyorum ama cidden sağlam dmgı var sanırım dh'nin, mage'e göre de survival'ı daha yüksek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 DH petleri siz ölmeden ölmüyor. Wolf'un süresi var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Valla nighmare lvl 40 oynarken bazen chatte yakalanıyorum packlere entera basıp mouseu elime alana kadar ölüyorum 2sn içinde. Dikkatli oynadığım sürece sıkıntı yaşamadım mare soloda şu anda act 2 ortalarındayım. Ama coop'ta daha zorlandık WD+DH olarak. Benim sorum gear ve stat üzerine olacak. Stat önceliği yaparsak şöyle bir sıralama uygun mudur Dex Vit MF Bunun dışında önemli olan statlar vs ne önerirsiniz. P.S. Quotelayarak cevap verin plx cevabı görmeyebiliyorum bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 dex+vit mf yi 60 dan önce salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 hah infernoda ilk solo champion packimi kestim WHERE IS YOUR GOD NOW BLIZORD ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 ahaahah. hala aynı build mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deflekt Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Kaede said: hah infernoda ilk solo champion packimi kestim WHERE IS YOUR GOD NOW BLIZORD ?? Ben de Skeleton King'i kestim. Sandigimdan cok daha kolay oldu hatta. Nephalem Valor buffi gitmesin diye skill 'leri bile degistirmemistim. Champ packler ayri bir konu :D Uploaded with ImageShack.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Champ packler nm'de bile çok üzüyor ya, desecrator jailor nedir mesela yani. yapacak bir şey yok değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Lvl44 14.500HP 1982DPS döve döve ilerliyorum. Yalnız o kadar güzel bir skill combo'm varki hiç değiştirmiyorum, sıkıcı oldu sürekli aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Defect iskelet kral ortalama champlardan çok daha kolay zaten ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 anlat feyz alalım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 anlat gerçekten, ben sürekli denemeye devam ediyorum. chakram kullanmaya başladım şimdi, iyiymiş. ama hala sağ klikte impaler var sanıyorum, alışamadım. hala entangling ile hungering arasında gidip geliyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 smoke bomb - lingering shadows preparation - battle scars kullanın sevgili dh dostlarım her türlü survival sorunları için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Lvl 50 nightmare'e geldim son 15 lvldir bu ikisinden vazgeçemedim. Hungering Shatter Ele Frost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 aklın yolu bir panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Sen tavsiye etmiştin zaten de bir kere deneyince geri kalan bütün primary secondaryler gereksiz geliyor. Frost arrow passive Cull of the Weak'le de süper sinerjili. Survival için smoke screen win zaten, bu skill olmasa DH oynanmazdı hiçbirşekilde. Tumble almayan da yoktur sanıyorum. Prep de şart hell ve üzerinde diye tahmin ediyorum. Geriye 6. skill kalıyor. Onu genelde multi shot aldım. Rain of Vengeance'da iyi olabilir ama kararsızım. Bu arada insanlar nasıl rapid firela oynuyor hala anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 ben tumbleı infernoya geçince bıraktım rain of vengeance + stampede chokepointlerde çok iyi dmg+cc sağlıyor. snare root fear vs süresi zorluk arttıkça azalırken stampedein knockbacki azalmıyor. hemde hatred/discipline kullanmıyor. 30 sny cd da gayet makul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#aRdTlj!ebX!bZZZZZ lvl 40ım, şu an bu var (nightmare act iideyim şu an) çok da memnun değilim açıkçası, neyi neyle değiştirmek ne yapmak gerekir dersiniz? ideal build nedir yani bir de act 2 için lvl 40 çok olmadı mı ya, fazla mı kasmışım arada sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Elemental arow - lightning balls en iyisi critic attikca stun ediyo :) ustune ustluk line halinde dmg veriyo yakinda nerf gelir buna Bu arada benim favorim Rain of vengence- stampede Yalniz benim vaultla ilgili bi problemim var bazen, kaciyim diye zipliyorum hop inerinmez geri gidiyor. İki kerede basmiyorum acaba normalmidir? Yoksa arasira lag oluyo 300-400ms (normaldede 250 ms felan :( ) ondanmi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 ZaugnaKhaldun said: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#aRdTlj!ebX!bZZZZZ lvl 40ım, şu an bu var (nightmare act iideyim şu an) çok da memnun değilim açıkçası, neyi neyle değiştirmek ne yapmak gerekir dersiniz? ideal build nedir yani bir de act 2 için lvl 40 çok olmadı mı ya, fazla mı kasmışım arada sdfFena değil bence. Tek hatred spender'ın elemental arrow'ken bat companiona çok ihtiyacın olmaması gerek ama. Onu değiştirebilirsin bir tane hatred spenderla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 pasiflerini toptan dmga çevir arda archery cull the weak steady aim tumbleı da salla smoke screen-lingering shadows + prep+battle scarsa geç hungering arrow ve stampede gelince runelarını da onlara geçir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Twin Chakrams sadece ben mi kullanıyorum ? Yolunun üzerindeki herşeye damage vuruyor ve 2'si S çizerek ilerleyince çarpmadan geçmediği mob kalmıyor. Yani bana göre Diablo 2'deki hammerdin'in daha aşmış versiyonu. Bat Companion ile kullanınca nerdeyse sınırsız atılıyor. Ben lvl47 oldum hala main skill twin chakrams. Boss 'larda da rapid fire hala çok iyi bana göre. Yalnız withering fire ile kullanmak lazım, physical damage'i fire damage'e çeviriyor. Öbür türlü Dps ciddi düşüyor gözlemlediğim. Build bu : http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#bcVeXT!bYe!ba.aZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 valor kaybetmemek için skill değiştiremediğimizden benim infernodaki allarounder buildim bu http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#aRXVjl!Yce!YZZbYb çok bi itemım yok (hala lvl30~ item falan var o derece) ama 12.5k karakter ekranı dmgıyla (ki 2h xbowla bu yani critde 50% fazla vuruyor diğer rangedlara göre) 2 kişilik coop dmgını tek başıma sırtlıyabiliyorum arkadaşım tank oynadığı ve 500 falan vurduğu için asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar